Survivor 4: "Η Σοφία, ο Κώστας και άλλος ένας κρύβουν φαγητό και το τρώνε μόνοι τους"

Και μετά λέγανε για την Κάτια...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4:

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ένα είναι το συμπέρασμα που έβγαλε το τηλεοπτικό κοινό, ότι σαν τους Μπλε έτσι και οι Κόκκινοι έχουν χωριστοί σε δυο υποομάδες!

Μάλιστα, πολλοί δεν το παρατήρησαν αλλά ύστερα από τη νίκη των Μπλε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, μεγάλο ενδιαφέρον είχε η συζήτηση ανάμεσα στον Αλέξη Παππά, τον Γιώργο Ταβλαδάκη και τον Κρις Σταμούλη.

Ο τρίτος αποκάλυψε ότι στον αγώνα κόντρα στον Γιώργο Κόρομι, εκείνος του παραδέχτηκε ότι είχαν δίκιο οι Μπλε για όσα έλεγαν για τον χαρακτήρα της Σοφίας Μαργαρίτη.

Παράλληλα ο Κρις Σταμούλης ανέφερε πως η Σοφία μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο και άλλον έναν παίκτη το όνομα του οποίου δεν θυμόταν, κρύβουν φαγητό στην καλύβα και στη συνέχεια το τρώνε μόνοι τους.

Το βίντεο - αποκάλυψη για τους παίκτες του Survivor

Τι θα δούμε στο σημερινό 24/2 επεισόδιο Survivor

Για αρχή, ο Κώστας Παπαδόπουλος στο trailer που εσείς θα δείτε παρακάτω, μετά από τους απίστευτους τσακωμούς του με τον Τριαντάφυλλο, κάνει στροφή 360 μοιρών και φαίνεται πως αυτοί οι δυο γίνονται φιλαράκια! Εννοείται πως αυτό από την στιγμή που πέφτει στην αντίληψη της Σοφίας Μαργαρίτη, την εξωθεί στα άκρα και κάνει λόγω περί κωλοτούμπας για να καταφέρει να μείνει στο παιχνίδι!

Σήμερα, ωστόσο, έχουμε έπαθλο επικοινωνίας! Μπορεί μέχρι στιγμής αυτό το έπαθλο να άνηκε στην Μπλε ομάδα που το κέρδιζε συνέχεια, όμως την προηγούμενη Τετάρτη, οι Κόκκινοι κατάφεραν κι έσπασαν το σερί και για πρώτη φορά γεύτηκαν κι αυτοί την ομορφιά του συγκεκριμένου επάθλου! Λέτε να το κάνουν και σήμερα μιας και οι Μπλε τους έχουν πάρει φαλάγγι στις ασυλίες;

Το αγώνισμα φαίνεται σκληρό και άκρως απαιτητικό! Δεν έχει το στοιχείο του νερού αλλά και πάλι απαιτεί αντοχή, ταχύτητα και συνεργασία που η ιστορία έχει δείξει ότι δεν είναι το ατού των ομάδων! Την ώρα του στίβου μάχης θα έχουμε κι έναν σοβαρό τραυματισμό για την Ελευθερία Ελευθερίου στο γόνατο! Αλλεπάλληλα τα χτυπήματα γι' αυτήν. Σαν να το είχε προαίσθημα πως κάτι κακό θα της συμβεί και ζήτησε να αποχωρήσει...

Survivor 4 trailer 24/2

Πέρα από όλα αυτά, ωστόσο, σήμερα είναι σημαντική ημέρα γιατί στο συμβούλιο του νησιού, ότι κι αν γίνει στο αγώνισμα, όποιος κι αν είναι ο νικητής, η Κόκκινη ομάδα θα παρουσιαστεί και θα αποχαιρετήσει μια από τις τρεις κοπέλες που έχουν τεθεί ήδη ως προτεινόμενες.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!