Survivor 5: «Σκοτώθηκαν» Απόστολος και Αθηνά - "Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς"

Χαμός μεταξύ των δύο παικτών - "Δεν μου αρέσει να με περνάνε για μ@λ@κα@"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Σκοτώθηκαν» Απόστολος και Αθηνά -

Μπορεί μέχρι στιγμής ο Απόστολος Ρουβάς να είναι χαμηλών τόνων και να μην δημιουργεί τσακωμούς και ίντριγκες, ωστόσο εξερράγη στο αποψινό 5/2 επεισόδιο του Survivor 5.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως η Αθηνά πολλές φορές λειτουργεί ατομικά και όχι ομαδικά, κάτι που τον έχει ενοχλήσει εμφανώς πολύ, τονίζοντας πως δεν μπορεί άλλο να συμβιώσει μαζί της.

Από την πλευρά της, εκείνη υποστήριξε πως ο σεφ έχει αρχηγικές τάσεις, ειδικά κατά την διάρκεια των αγώνων, και πως πλέον έχει υιοθετήσει ένα ύφος αρκετό υπεροπτικό και ενοχλητικό.

Η σύγκρουση αυτή προκάλεσε μεγάλη σύγχυση στην παραλία, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσουν τελικά το πρόβλημά τους, την ώρα που ένταση υπήρχε και στην ομάδα των Μαχητών.

Ο καυγάς Απόστολου - Αθηνάς στο Survivor 5

Εξερράγη ο Απόστολος Ρουβάς πίσω από τις κάμερες! Τι συνέβη μετά το συμβούλιο του νησιού

Το 19/1 επεισόδιο του Survivor 5 ήταν πολύ δυνατό θα λέγαμε. Είδαμε τον τσακωμό του Γιώργου Κατσαούνη με την Μυριέλλα Κουρεντή μετά το ξέσπασμα του αγρότη λόγω του Τζον Λυγνού, αλλά και την συμπεριφορά του Βαλάντη απέναντι στους συμπαίκτες του, λίγο πριν ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός πως είναι αυτός που αποχωρεί.

Ο τραγουδιστής αποφάσισε να βρίσκεται μακριά από την ομάδα του ακόμη και στο αγώνισμα. Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσουν, ανακοίνωσε πως δεν θέλει να αγωνιστεί, αποκαλύπτοντας το bullying που δέχεται από όλους επειδή δεν φέρνει πόντους. Παράλληλα, δεν δίστασε να τους "δώσει", δηλώνοντας πως πολλές φορές έχουν κοροϊδέψει του Μαχητές, λέγοντας ψέματα πως είναι τραυματισμένος και δεν μπορεί να παίξει για να μην πάρουν τους πόντους του.

Έτσι λοιπόν, ο Βαλάντης έμεινε μακριά τους ακόμη και στο συμβούλιο του νησιού, αφού επέλεξε να μείνει στην παραλία από το να κάτσει δίπλα στους συμπαίκτες τους.

Λίγο αργότερα και όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Βαλάντης συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχωρεί από το Survivor, όλοι οι συμπαίκτες του - πλην ορισμένων εξαιρέσεων - ούρλιαξαν, με την Ευρυδίκη να είναι αυτή που έκανε τον περισσότερο σαματά.

Οι εξαιρέσεις ήταν ο Απόστολος Ρουβάς (που απλά σήκωσε τα χέρια του), ο Γιωρίκας Πιλίδης (που χαμογέλασε), αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Οι τρεις τους μπορεί να έκαναν μορφασμούς στο άκουσα της αποχώρησης, ωστόσο ούτε φώναξαν ούτε σηκώθηκαν από τις θέσεις τους.

O Απόστολος Ρουβά την είπε στην ομάδα των Διάσημων μετά το συμβούλιο του Survivor 5

Μάλιστα, όταν τελείωσε το γύρισμα και έκλεισαν οι κάμερες όπως μας πληροφόρησε έμπιστη πηγή από το Santo Dominico, ο σεφ την "είπε" στους συμπαίκτες του, με τον Γιωρίκα και την Ναυσικά να συμφωνούν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Απόστολος Ρουβάς τους είπε πως "δεν είναι καθόλου ωραίο αυτό που κάνατε" και πως "δεν δείχνει αθλητική παιδεία", ενώ "δεν θα φάνηκε καθόλου ωραίο στους τηλεθεατές ακόμη και αν ο Βαλάντης έκανε τα χειρότερα σε εμάς".

Από πλευράς του ο Γιωρίκας τον υποστήριξε, αφού ξέρει από αθλητισμό, ενώ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πήρε το μέρος τους.