Survivor 5: ''Καταπέλτης'' η Πελαγία Καζολέα για τον Ανδρέα Ματθαιακάκη - «Είναι αργός και...»

Τα ''αιχμηρά'' σχόλια

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: ''Καταπέλτης'' η Πελαγία Καζολέα για τον Ανδρέα Ματθαιακάκη - «Είναι αργός και...»

Ένα απίστευτο σερί ηττών σημειώνει η μπλε ομάδα του Survivor 5, με τους παίκτες της να μην μπορούν να καταλάβουν τι είναι αυτό που φταίει. Στο αποψινό 13/2, μάλιστα, επεισόδιο του ριάλιτι παρακολουθήσαμε μια ανατροπή στις ομάδες με την ελπίδα ότι οι Μαχητές θα ενδυναμωθούν και θα καταφέρουν να φέρουν και πάλι νίκες.

Η Πελαγία Καζολέα προσπαθώντας να αποδώσει την ευθύνη για τις συνεχόμενες ήττες της μπλε ομάδας κάπου κατέληξε στο γεγονός ότι δεν μπορεί να βρει τι είναι αυτό που φταίει, ενώ κατηγόρησε τον συμπαίκτη της Ανδρέα Ματθαιακάκη ότι δεν μπορεί να φέρει νίκες. Η ίδια μάλιστα τον χαρακτήρισε αργό και αγχώδη παίκτη.

Οι δηλώσεις της Πελαγίας Καζολέα για τον Ανδρέα Ματθαιακάκη στο Survivor 5

«Είμαστε όλοι ακατάλληλοι», είπε χαρακτηριστικά η Πελαγία Καζολέα.

Αυτή η ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία

Για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας θα αγωνιστούν απόψε 13/2 το βράδυ, Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor 5. Οι πρώτοι θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν για να μην αναγκαστούν για ακόμη μια φορά να χάσουν συμπαίκτη τους, ενώ από την άλλη οι δεύτεροι παρόλο που θέλουν να φύγουν κάποια άτομα για να γίνουν πιο δυνατοί, θα ήθελαν επιτέλους να πάρουν κάποιο αγώνα, αφού κάνουν σερί ήττες.

Χθες Σάββατο 12/2 έγινε η είσοδος των νέων παικτών. 3 πήραν οι Κόκκινοι αφού είχαν μείνει πολλοί λίγοι και 1 πήραν οι Μπλε. Σήμερα ωστόσο, θα κάνει την είσοδο τους ακόμη ένας παίκτης του οποίου γνωρίζουμε το όνομα αφού είναι πολύ γνωστός τραγουδιστής.

Επίσης, θα έχουμε και τσακωμούς στους Διάσημους. Συγκεκριμένα τα "μαχαίρια" θα βγουν ανάμεσα σε Βρισηίδα και Ναυσικά. Μπορεί οι δυο παίκτριες να μην ήταν ποτέ κοντά, ωστόσο, τώρα θα απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ξεκίνησαν όλα, αφού η δεύτερη είχε πει ότι η πρώτη είχε μιλήσει πολύ αισχρά για την ίδια όταν βρισκόντουσαν στο ξενοδοχείο (δείτε εδώ τι της είχε πει).

Θα επηρεάσει το γεγονός αυτό τους Διάσημους στο αγώνισμα;

Όσον αφορά το αγώνισμα όπως είπαμε θα είναι πολύ δυνατό! Ο στίβος μάχης θα είναι μεγάλος με πολλά εμπόδια, ενώ αρχικά θα έχει πισίνα!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη στους 10 πόντους είναι η Διάσημοι, με αποτέλεσμα οι Μαχητές στο συμβούλιο του νησιού να ψηφιστούν μεταξύ τους.

Βέβαια, μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα θα έχουμε σε spoil και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram