Survivor 5: Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου;

Ποιο ήταν το σκορ;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου;

Για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου έπαιξαν στο αποψινό 9/03 επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ μετά από την τρομερή αποκάλυψη της Παπαδοπούλου για τους συμπαίκτες της.

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το φαγητό, μιας και η πείνα τους έχει "χτυπήσει" κόκκινο. Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν οι Διάσημοι, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Η νίκη των Διασήμων στο Survivor 5

Αποχωρεί η Ασημίνα από το παιχνίδι;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 με τα παρασκήνια να διαδέχονται το ένα το άλλο, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να έχει βάλει "μπουρλότο" στην ομάδα των Μαχητών!

Η αποκάλυψη των σχολίων της Σταυρούλας, εκτός Survivor, για την Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν κάνει έξαλλη, όχι μόνο μέλη της ομάδας των Μαχητών, αλλά και εκείνων των Διασήμων! Χτες σας αποκαλύψαμε πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή τελικά θα παραμείνει στο Survivor, αφού άλλος είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως όλα θα κυλήσουν ήρεμα. Κάθε άλλο.

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε τις σκέψεις της Σταυρούλας να αποχωρήσει οικειοθελώς. Κάτι που μπορεί να δούμε τις επόμενες μέρες, από την στιγμή που έμεινε στο Survivor. Άλλωστε θεωρείται δεδομένο πως θα είναι υποψήφια και την επόμενη εβδομάδα, εφόσον χάσουν κάποια ασυλία οι Μαχητές. Μάλιστα θα την δούμε και στο σημερινό (09/03) επεισόδιο να λυγίζει, κάτι που δείχνει πως δύσκολα να αντέξει!

Οι νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο έχουν μεταφέρει πως η Ασημίνα κάνει μεγάλο κλικ έξω και κοιτάει να εκμεταλλευτεί ξανά. Αυτή την φορά έπιασε άτομα της παραγωγής και... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr