Survivor 5 Spoiler (3/7): ΤΙ; - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Μετά από αυτό αλλάζουν όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Spoiler (3/7): ΤΙ; - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι την ημέρα του μεγάλου τελικού του Survivor 5 και όπως μπορείτε να φανταστείτε, η αγωνία των παικτών και των τηλεθεατών έχει χτυπήσει «κόκκινο». Το Youweekly.gr, πάντα πιστό στο ραντεβού του είναι εδώ για να σας αποκαλύψει ποιος είναι ο παίκτης που θα πει οριστικό αντίο την Κυριακή (3/7).

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Στάθης Σχίζας είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Οι δυο τους θα παλέψουν προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους, ωστόσο το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί.

Μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας στο χθεσινό (30/6) επεισόδιο τραυματίστηκε σοβαρά και έτσι αναγκάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο, κάτι που έφερε και την αντίδραση της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Ο παίκτης που θα αποχωρήσει την Κυριακή (3/7) από το Survivor 5

Μπορεί με βάση τα στατιστικά να φαινόταν πως ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι ο Στάθης Σχίζας, ωστόσο το κοινό έρχεται για να ανατρέψει τα πάντα. Τελικά, η Σταυρούλα θα είναι η παίκτρια που θα φτάσει στην πηγή αλλά δε θα πιει νερό καθώς θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, μόλις λίγες μέρες πριν το μεγάλο φινάλε.