GNTM 5: «Μωρή, όχι έτσι!» - Η Βίκυ Καγιά της ούρλιαζε και εκείνη γελούσε

Η παίκτρια που την "τρέλανε"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5: «Μωρή, όχι έτσι!» - Η Βίκυ Καγιά της ούρλιαζε και εκείνη γελούσε

Η Βίκυ Καγιά ήταν έξαλλη σε όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας στο επεισόδιο της Δευτέρας 21/11 του GNTM 5, καθώς άρχισε να φωνάζει πριν ακόμη μπουν στο σετ τα κορίτσια (δείτε εδώ γιατί) και κατά τη διάρκεια αυτού, πολλές από τις κοπέλες δεν ακολουθούσαν τις οδηγίες με αποτέλεσμα να την σηκώσουν από την θέση της.

Η ατάκα της Βίκυς Καγιά σε παίκτρια του GNTM 5

Μία από αυτές ήταν και η Μαρία, η οποία γελούσε με τον τρόπο που τις μιλούσαν οι κριτές και έκανε πόζες που δεν ταίριαζαν. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έφτασε στο αμήν και ούρλιαξε χαρακτηριστικά: «Μωρή, όχι έτσι!», ενώ ο Τάσος Σοφρωνίου συμπλήρωσε: «Δεν είσαι η Φουρέιρα στην Eurovision».

Μαρία GNTM 5

Στη συνέχεια, ο ίδιος σηκώθηκε επίσης από την καρέκλα του και μίλησε με έντονο ύφος και στην Ραφαέλα, μόλις άρχισε να κάνει λάθη: «Αν δεν το διορθώσεις, θα φύγεις, το καταλαβαίνεις; Έλεος, δείξε μου κάτι!»

Πότε τελειώνει ο διαγωνισμός;

Το GNTM 5 έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ωστόσο, όχι με τόσο ωραίο θα λέγαμε τρόπο. Συγκεκριμένα, αρκετοί τηλεθεατές κράζουν τον τρόπο που οι κριτές αντιμετωπίζουν τις παίκτριες, ενώ έντονα σχολιάστηκε το γεγονός πως μέχρι στιγμής έχουμε παρακολουθήσει 5 οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Η Βίκυ Καγιά λοιπόν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας του ΣΚΑΙ από την 31η AXDW που περπάτησε στην πασαρέλα με την μαμά της, σχετικά με το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι, αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε το GNTM θα τελειώσει στις 20 Δεκεμβρίου. Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα θα δούμε ποια θα κερδίσει τον τίτλο, το χρηματικό έπαθλο αλλά και τα δώρα του ριάλιτι.

Επίσης, δεν δίστασε να αναφέρει πως δεν ξέρει ακόμη αν θα βρίσκεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο STAR, αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί να σταματήσει το Shopping Star.