Survivor All Star: Οι αναρτήσεις Ευρυδίκης Βαλαβάνη & Κωνσταντίνου Βασάλου λίγο πριν φύγουν για Άγιο Δομίνικο

Στο αεροδρόμιο δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πηγή φωτογραφιών Instagram
Πηγή φωτογραφιών Instagram

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος είναι από τα πιο hot ζευγάρια που θα δούμε στο Survivor All Star και αυτό γιατί ενώ όλοι τους θέλουν χωρισμένους και την δημοσιογράφο σε νέα σχέση (δείτε εδώ ποιος λέγεται πως είναι ο νέος της σύντροφος), εκείνοι δεν έχουν κάνει ούτε μια δήλωση σχετικά.

Μάλιστα, ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube, "άναψε" τα αίματα, αφού άφησε πολλά υπονοούμενα πως ουσιαστικά είναι μαζί - δείτε εδώ ακριβώς τι είπε και προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Παρόλα αυτά στο αεροδρόμιο που βρέθηκαν πριν από λίγα λεπτά για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα...

Μάλιστα, όταν η Ευρυδίκη ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί αν υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει επανασύνδεση στον Άγιο Δομίνικο εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά «Ωχ Παναγία μου, καλή χρονιά» κι έφυγε. Μια παρόμοια αντίδραση είχε και ο Βασάλος.

Οι αναρτήσεις Βαλαβάνα - Βασάλου πριν το Survivor All Star

Λίγες ώρες πριν ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους μόνο με τα απολύτως απαραίτητα, πέρασαν την ημέρα τους με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να τα αποχαιρετήσουν, αφού μπορεί να λείψουν μέχρι και έξι μήνες από την Ελλάδα.

Τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος στους προσωπικούς τους λογαριασμού στο Instagram έκανε ο κάθε ένας από μια ανάρτηση.

Η δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από το τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης σχολιάζοντας: «Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει.. Μία νέα πρόκληση έρχεται.. και ένας νέος στόχος έτοιμος να επιτευχθεί. Πάμε ΔΥΝΑΤΑ!».

Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσε μια φωτογραφία του από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και οι φίλοι του στα σχόλια των τρόλαραν.