Είδε την κάμερα και... - Η απίστευτη αντίδραση του Κόρομι όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε για το Survivor All Star

Η αποκάλυψη πίσω από την απόφαση του να μην μπει στο παιχνίδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είδε την κάμερα και... - Η απίστευτη αντίδραση του Κόρομι όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε για το Survivor All Star

Μπορεί ο Γιώργος Κόρομι να είχε συμφωνήσει να μπει στο Survivor All Star, ωστόσο τελευταία στιγμή η συμμετοχή του ακυρώθηκε, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί αν θα είναι μόνιμη ή θα μπει στα μέσα του παιχνιδιού του ΣΚΑΙ.

Όπως αρχικά σας είχαμε αποκαλύψει με αποκλειστικό μας, ο αθλητής τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να γίνονται κρίσιμες συζητήσεις για το αν τελικά θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο.

Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας ήρθε και από την εκπομπή Πρωινό μας, με την δημοσιογράφο να μεταφέρει πως η παραγωγή του πρότεινε να μπει στην μέση του παιχνιδιού έτσι ώστε να γίνει καλά από τον τραυματισμό του, γεγονός που τον δυσαρέστησε και τελικά έριξε "άκυρο" στην παραγωγή. Την θέση του λοιπόν πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος αρχικά ήταν μπει στην μέση του παιχνιδιού.

Λίγη ώρα μετά την αναχώρηση των παικτών του Survivor All Star από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Γιώργος Κόρομι μάλιστα έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα.

Η αντίδραση του Κόρομι όταν τον ρώτησαν για το Survivor All Star

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τον συνάντησε στον δρόμο και η δημοσιογράφο ξεκίνησε να τον κυνηγάει! Τον ρώτησε γιατί δεν τον είδαμε να φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο, αλλά και αν θα μπει στο παιχνίδι στα μέσα του ριάλιτι. Σε τίποτα όμως δεν απάντησε...

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μετέφερε όλο το ρεπορτάζ σχετικά με το τι συνέβη και τελικά ακυρώθηκε η συμμετοχή του.

«Ο πρώτος σχεδιασμός ήταν ο Κόρομι να είναι και ο Βασάλος να μπει όχι από την αρχή αλλά λίγο πιο μετά γιατό θα έχουμε προσθήκες. Αυτό λοιπόν το λένε οι άνθρωποι της παραγωγής στον Γιώργο και μαθαίνω ότι ήταν και πολύ έντονη η αντίδραση του στο ραντεβού. Ήταν ξεκάθαρος, κάθετος και χτύπησε και το χέρι στο τραπέζι, η τώρα ή ποτέ».