«Δεν θα άφηνα...» - Όλη η αλήθεια για τον λόγο που η Ειρήνη Κολιδά δεν μπήκε στο Survivor All Star

Το αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θα άφηνα...» - Όλη η αλήθεια για τον λόγο που η Ειρήνη Κολιδά δεν μπήκε στο Survivor All Star

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 10/1 η Ειρήνη Κολιδά, με αφορμή την πρεμιέρα του Survivor All Star (δείτε εδώ τι νούμερα έκανε στο πρώτο επεισόδιο που άφησαν τους πάντες άφωνους).

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ μάλιστα τη διάρκεια της κουβέντας ρωτήθηκε τον λόγο που δεν πήρε φέτος μέρος στο παιχνίδι.

«Δεν φτάσαμε ποτέ στα δικαστήρια με την Acun Medya για τον τραυματισμό μου. Μου έχει αφήσει υπολείμματα και σωματικά και ψυχικά. Έχω τρία πλευρά που έχουν σπάσει και ακόμα με ενοχλούν, σε ασκήσεις, βάρη, κοιλιακούς παθαίνω κράμπες και έχω και 3 κήλες στον αυχένα που δεν με αφήνουν να τρέξω και να κάνω τη ζωή που είχα πριν από το ατύχημα. Δεν θα μπορούσα να το κάνω εύκολα το Survivor All Star. Κλίνω ότι το σώμα μου δεν μπορεί. Aν μου έδιναν έναν σεβαστό ποσό ίσως να το σκεφτόμουνα γιατί είμαι μανούλα και θέλω το καλύτερο για το παιδί μου. Υπάρχουν και αυτοί οι τύποι που θα πάνε μόνο για τη δημοσιότητα», είχε αποκαλύψει πρόσφατα η Ειρήνη.

Ο λόγος που η Ειρήνη Κολιδά δεν συμμετέχει φέτος στο Survivor All Star

«Δεν θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς. Ξαναζεσταμένο φαγητό δεν θέλω να το τρώω. Έγινε μια φορά, έχω κι ένα παιδί και δεν θα το άφηνα -το αφήσαμε μία, δύο, τρεις, δεν έχει. Είναι 9 ετών. Αυτό που είδα ήταν All Star Παλαίμαχων. Πραγματικά απογοητεύτηκα», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Κολιδά.

Μάλιστα, λίγο αργότερα και κατά την διάρκεια της συζήτησής τους, ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε πως πριν ξεκινήσει το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Κατσούλης, που είχε προηγουμένως κερδίσει έπαθλο φαγητού, φύλαξε το σάντουιτς του και το έκανε κρυφά στην Μαριαλένα, κάτι για το οποίο είχαν συμφωνήσει ήδη μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Μάλιστα, η Ειρήνη Κολιδά αποκάλυψε για πρώτη φορά πως και σε εκείνη είχε δώσει με τον ίδιο τρόπο φαγητό ο Στέλιος Χανταμπάκης και παρόλο που περνούν από έλεγχο πριν μπουν στο συμβούλιο, είναι εφικτό να κρύψεις φαγητό (δείτε εδώ και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση)