Survivor All Star: Όχι ένας, αλλά δύο - Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου λέει πολλά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Όχι ένας, αλλά δύο - Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο σημερινός (16/1) στίβος μάχης ήταν αρκετά σκληρός, καθώς και οι μαχητές αλλά και οι διάσημοι πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσεως για να μπορέσουν να φέρουν την νίκη. Επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr οι μπλε ήταν εκείνοι που κέρδισαν την μάχη, με αποτέλεσμα οι κόκκινοι να βρεθούν στην δύσκολη θέση και να ψηφίσουν άλλον ένα παίκτη προς αποχώρηση στο πλευρό του Κώστα Παπαδόπουλου.

Αυτοί είναι οι σημερινοί (16/1) υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star

Και σε αυτό το youweekly.gr έπεσε μέσα, διότι οι υποψήφιοι δεν είναι ένας, αλλά δύο. Ο ένας είναι άντρας και η μία είναι γυναίκα. Οι περισσότεροι άρχισαν να σκέφτονται αγωνιστικά, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε μετά την ανάδειξη του Κώστα Παπαδόπουλου και γι' αυτό θεώρησαν πως η παίκτρια η οποία δεν κατάφερε να φέρει πολλές νίκες απόψε ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η ίδια εξήγησε πως το περίμενε και έφτασε προετοιμασμένη, αλλά ο Κωνσταντίνος Βασάλος όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή εξήγησε πως δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα και θεωρεί πως είναι άδικο (δείτε εδώ το φιλί που αντάλλαξαν). Στη συνέχεια, όμως, μέσα από την κάλπη φάνηκε και το όνομα του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος ωστόσο επισήμανε πως μάλλον πρόκειται για παιχνίδι στρατηγικής που του έχουν στήσει τρία συγκεκριμένα άτομα, χωρίς να αναφέρει τα ονόματά τους.

Φτάνουν από ώρα σε ώρα - Οι παίκτες που πέταξαν τα ξημερώματα για Άγιο Δομίνικο

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το σημερινό (16/1) επεισόδιο του Survivor All Star, έγινε γνωστό πως αναμένονται από ώρα σε ώρα νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο. Εδώ και μέρες γνωρίζουμε πως ο Γιώργος Κορόμι, και όχι μόνο, βρίσκονται στο νησί και περιμένουν από μέρα σε μέρα να μπουν στο παιχνίδι (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί η εισβολή τους), ωστόσο η αγωνία κορυφώνεται, καθώς δύο ακόμη ονόματα "φωτιά" καταφθάνουν.

Κανένας, όμως, από τους διαγωνιζόμενους δεν γνωρίζει ποια είναι τα πρόσωπα που καταφθάνουν, επομένως η έκπληξη θα είναι ακόμη πιο μεγάλη στα πρόσωπά τους. Πρόκειται για μία γυναίκα και έναν άνδρα. Εκείνη συμμετείχε στον κύκλο του 2019, ενώ εκείνος σε αυτόν του 2021, με αποτέλεσμα να είναι πιο "φρέσκος" στη μνήμη των τηλεθεατών.

Η γυναίκα, βέβαια, που θα κάνει είσοδο δεν είναι απλά κάποια από τον χώρο της τηλεόρασης, η σχέση της με την γυμναστική είναι πολύ καλή και έρχεται για να αποδείξει την πραγματική της αξία αυτή τη φορά.

Ο λόγος για την Ρία Κολοβού. Κατάγεται από την Έδεσσα, σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και μένει στη Μύκονο. Πολυταξιδεμένη στην Ελλάδα, θα πω εγώ. Είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί μπουτίκ ρούχων στη Μύκονο. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως κοινωνική, δραστήρια αλλά και εγωίστρια.

Ρία Κολοβού

Από την άλλη πλευρά, φτάνει στον Άγιο Δομίνικο και ο Κρις Σταμούλης. Είναι δικηγόρος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες. Ύστερα, σπούδασε και νομική. Έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβο, kick boxing. Τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική (δείτε εδώ πως είναι δύο χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή στο ριάλιτι).

Κρις Σταμούλης