Survivor all star highlights 18/1: Τα τετ α τετ του Πρίαμου με συμπαίκτρια, η αποχώρηση της Βαλαβάνη και το φιλί στον Βασάλο

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor all star highlights 18/1: Τα τετ α τετ του Πρίαμου με συμπαίκτρια, η αποχώρηση της Βαλαβάνη και το φιλί στον Βασάλο

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor All Star παρακολουθήσαμε χθες 18/1 το οποίο ήταν ανατρεπτικό αφού αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μια παίκτρια που είχε αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Εμείς έχουμε όλες τις στιγμές που ξεχώρισαν στο επεισόδιο.

Τα 18/1 highlights του Survivor All Star

«Τόσο μίσος; Τόση κακία; Τόσα απωθημένα;» - Ξέσπασε η Σταυρούλα για το "λαϊκό δικαστήριο" του Μαρτίκα εναντίον της

Όλοι άρχισαν να μιλούν για τον "λόγο" που έβγαλε ο Σπύρος Μαρτίκας στο τελευταίο συμβούλιο κατά της Σταυρούλας Χρυσαειδή, κατηγορώντας την για έσχατη προδοσία.

Η Καρολίνα Καλύβα, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό, εξηγώντας πως ο φαρμακοποιός ζει σε έναν κόσμο συνομωσιών και δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέρα από το να δημιουργήσει τις ίντριγκές του.

Ο ίδιος ο Μαρτίκας, ωστόσο, θέλησε να δώσει μερικές εξηγήσεις στο κοινό και να διευκρινίσει για ποια προδοσία μιλάει, επισημαίνοντας πως στον πέμπτο κύκλο όπου συμμετείχε ο ίδιος και η Σταυρούλα, είχαν κάνει συμφωνία για το ποιον θα βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση και εκείνη τελευταία στιγμή έγραψε το δικό του όνομα στην κάλπη με αποτέλεσμα να φύγει από το παιχνίδι.

Η φρεσκοχωρισμένη από την άλλη πλευρά, ανέφερε πως στεναχωρήθηκε πολύ εξαιτίας των όσων είπε, διότι για εκείνη ότι συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι τελείωσε εκεί, εφόσον οι δυο τους δεν είχαν ποτέ επαφές φιλικές ούτε εντός αλλά ούτε και εκτός αυτού.

«Τόσο μίσος; Τόση κακία; Τόσα απωθημένα;», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ήθελα να ψηφίσω τον Βασάλο, γιατί...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Μαριαλένας με τον Κωνσταντίνο

Μπλε ομάδα. Μπορεί να βγήκε υποψήφια η Καρολίνα Καλύβα, αλλά και το όνομα της Στέλλας Ανδρεάδου βρέθηκε στην κάλπη.

Οι περισσότεροι εξήγησαν πως δεν μπορούν να ψηφίσουν απόλυτα αγωνιστικά σε αυτό το σημείο, διότι είναι πολύ νωρίς, με αποτέλεσμα να προέχουν οι συμπάθειες. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μάλιστα, αποκάλυψε στην κάμερα πως θα μπορούσε να είχε ψηφίσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο έχει έρθει πολύ κοντά, αλλά λόγω συμπάθειες προτίμησε να μην το κάνει.

«Δεν ήθελα να ψηφίσω τον Βασάλο, διασύρτε με», είπε χαρακτηριστικά.

Η συμπεριφορά των συμπαικτών της, όμως, πλήγωσε την Στέλλα, η οποία μίλησε σε όλους και εξήγησε πως το θεώρησε άδικο, ενώ τόνισε πως η Καρολίνα δεν πρέπει να την συμπαθεί και αυτό φαίνεται από το βλέμμα της όταν την κοιτάει.

«Κουνάς την ουρίτσα σου από τα γραφεία...» - Ο Μαρτίκας "ξεφτίλισε" την Σταυρούλα

O ίδιος άρχισε να λέει στην κάμερα του ΣΚΑΪ πως συνωμοτεί εναντίον του και όχι μόνο. Θεωρεί ότι προσπαθεί να "κολλήσει" με αυτούς που είναι πιο γνωστοί και αγαπητοί στο ευρύ κοινό για να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι, ενώ μίλησε και για τις σχέσεις που έχει με ορισμένους παίκτες, τονίζοντας πως δεν πρέπει να είναι τυχαίες οι επισκέψεις της εκτός ριάλιτι στο μαγαζί του Σάκη Κατσούλη.

«Κουνάς την ουρίτσα σου από τα γραφεία, πριν ξεκινήσουμε», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Έχεις απομονώσει τον Στάθη», προσπαθώντας να ξεδιπλώσει το σχέδιό της.

Εκτός ο Στάθης Σχίζας - "Μπουρλότο" στους Κόκκινους

O Στάθη Σχίζα βρέθηκε εκτός και σε αυτόν τον αγώνα, καθώς έχει πάθει διάστρεμμα στα δάχτυλά του.

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως η Κατερίνα Δαλάκα, λίγο αφού ξεκίνησε ο αγώνας επέστρεψε στην ομάδα της, με τον Γιώργο Λιανό να επισημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί για μια ακόμη φορά.

Έφτασαν τους δέκα πόντους πρώτοι - Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Για δύο σερί αγώνες οι κόκκινοι έχαναν από τους μπλε, αλλά την Τρίτη 17/1 έκαναν την ανατροπή και έφεραν μία νίκη. Αυτή τη φορά, λοιπόν, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr, οι Διάσημοι μπήκαν αποφασιστικά στον στίβο μάχης και έτσι κατάφεραν να κερδίσουν και να αποκτήσουν το τρίτο από τα τέσσερα έπαθλα φαγητού που έχουν βγει μέχρι τώρα στο παιχνίδι.

Τον τελικό πόντο έφερε η Ασημίνα ενάντια στην Μαριαλένα, κάνοντας την Καρολίνα να ξεσπάσει σε κλάματα για την ήττα τους, λέγοντας πως σκεφτόταν μέχρι και να αποχωρήσει. Αμέσως η συμπαίκτριά της, αλλά και ο Σάκης Κατσούλης βρέθηκαν στο πλευρό της για να την παρηγορήσουν.

Διαβάστε επίσης: Αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος;

Στην πορεία ακολούθησε ένας χαμός με τον Τάκη Καραγκούνια να φωνάζει πως δεν ήταν ωραίο που οι κόκκινοι φώναζαν όλη την ώρα και αποσυντόνιζαν τους μπλε.

Πανηγύριζαν έξαλλα οι δυο τους - Τα τρυφερά τετ α τετ του Πρίαμου & της Σταυρούλα

Το παιχνίδι έληξε με μία πανηγυρική νίκη των Διασήμων, οι οποίοι είχαν ανάγκη να ανέβουν λίγο ψυχολογικά αφού έβγαλαν τρεις δικούς τους παίκτες στον τάκο και αναμένουν να μάθουν τα αποτελέσματα.

Το τελικό πόντο τον έφερε η Ασημίνα, αλλά δεν πανηγύρισε μόνο εκείνη έξαλλα. Αντιθέτως, ο Μάριος Πρίαμος πιάστηκε αγκαλιά με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και δεν σταμάτησαν να φιλιούνται και να χειροκροτούν μαζί για το επίτευγμά τους, με τα τρυφερά τετ ατ τετ τους να "πιάνονται" από την κάμερα του ΣΚΑΪ.

Λέτε να γεννιέται ένα νέο ειδύλλιο ανάμεσα στην φρεσκοχωρισμένη και τον Κύπριο;

Ξέσπασε σε κλάματα η Καρολίνα - Τι συνέβη

Η Καρολίνα Καλύβα βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση καθώς ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, την ίδια στιγμή που η ομάδα της έχασε για συνεχόμενη φορά, χάνοντας και το έπαθλο του φαγητού που είναι πολύ σημαντικό μιας και οι προμήθειες όλων αρχίζουν να τελειώνουν σιγά σιγά.

Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα στο τέλος του αγώνα με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να την παρηγορούν, ωστόσο μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ έβαλε ξανά τα κλάματα διότι αισθάνεται πολύ μεγάλη πίεση και σε αυτό οφείλεται και η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία άρχισε να της μιλάει για στρατηγικές και άτομα που θα έπρεπε να ψηφίσουν.

Γι' αυτό θέλησε να απομονωθεί μέχρι να βρει ξανά τον εαυτό της, χωρίς να επηρεάζεται από άλλους, αν και φαίνεται πως έχει έρθει πολύ κοντά με την Μαριαλένα και θέλει να συζητάει τα θέματά της μαζί της.

Πινγκ πογκ επιθέσεων ανάμεσα στον Τάκη και την Ασημίνα - Τους διέκοψε ο Λιανός

Ο Γιώργος Λιανός θέλησε να ανακοινώσει τα στατιστικά των δύο ομάδων. Αυτό συμβαίνει για να ξέρουν όλοι την θέση τους και να αρχίσουν να ανεβαίνουν όσοι δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά, ώστε να μην βρεθούν στον τάκο, αλλά και για να "επιβραβεύονται" οι ήδη καλοί παίκτες.

Αφού, λοιπόν, σχολιάστηκαν οι επιδόσεις όλων, ο Τάκης Καραγκούνιας πήρε τον λόγο και θέλησε να μιλήσει για κάτι που τον ενόχλησε πολύ. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίαζε αρνητικά το γεγονός πως ο ίδιος παραπονιέται για πόνους, με εκείνη να του απαντά πως και εκείνος σχολίαζε πως είναι πολύ κακή παίκτρια, με αποτέλεσμα να ξεκινά ένα πινγκ πονγκ επιθέσεων μέχρι να τους διακόψει ο παρουσιαστής για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

«Τι;» - Άναυδοι οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το πρόσωπο που αποχώρησε

Παρά, λοιπόν, τις διαφορές τους, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Παπαδόπουλος έμειναν αγκαλιά μέχρι να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα, ενώ η Καρολίνα Καλύβα περίμενε υπομονετικά στην δική της ομάδα.

Εν τέλει, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr, ο παρουσιαστής είπε το όνομα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, σοκάροντας τους πάντες, οι οποίοι φώναζαν: «Τι;», καθώς δεν περίμεναν να ακούσουν πότε πως εκείνη θα έφευγε. Η ίδια εξήγησε πως δεν περίμενε ούτε εκείνη πως θα συνέβαινε αυτό και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ αφού χαιρέτησε όλους τους κόκκινους, πήγε και αγκάλιασε και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος της ψιθύριζε στο αυτί να μην κλαίει. Μάλιστα, η δημοσιογράφος ανέφερε πως θα ήθελε να δει εκείνον νικητή για να της φέρει άλλο ένα έπαθλο στο σπίτι τους.

Εκείνος δηλώνει έκπληκτος, όπως και οι υπόλοιποι, αλλά θα βάλει τα δυνατά του και θα παλέψει για εκείνη. Κανείς δεν γνωρίζει τη πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους, αφού και ο φερόμενος ως νέος σύντροφος της youtuber έκανε και την πρώτη του ανάρτηση για εκείνη, αλλά από ότι φαίνεται θα δείξει ο χρόνος.