Χαμός στο Πρωινό μας: «Αλήθεια; Ναι;» - Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε κατά λάθος το επόμενο πρόσωπο που μπαίνει στο Survivor All Star

Κάτι είχαμε ψιλιαστεί...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαμός στο Πρωινό μας: «Αλήθεια; Ναι;» - Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε κατά λάθος το επόμενο πρόσωπο που μπαίνει στο Survivor All Star

Αποχώρησαν τρία άτομα από το Survivor All Star τις προηγούμενες ημέρες και ο Ατζούν αποφάσισε πως έφτασε η στιγμή να μπουν μερικά νέα πρόσωπα στο παιχνίδι. Έτσι, την Κυριακή 22/1 εισέβαλαν η Ρία Κολοβού και ο Κρις Σταμούλης στους Μπλε, αλλά και ο Γιώργος Κορόμι στους Κόκκινους.

Εκείνη κατάγεται από την Έδεσσα, σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και μένει στη Μύκονο. Πολυταξιδεμένη στην Ελλάδα, θα πω εγώ. Είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί μπουτίκ ρούχων στη Μύκονο. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως κοινωνική, δραστήρια αλλά και εγωίστρια.

Από την άλλη πλευρά, ο Κρις Σταμούλης είναι δικηγόρος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες. Ύστερα, σπούδασε και νομική. Έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβο, kick boxing. Τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική (δείτε εδώ πως είναι δύο χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή στο ριάλιτι).

Οι συμπαίκτες τους τους υποδέχθηκαν με χαμόγελο, καθώς χρειάζονται δυνατούς παίκτες που θα τα δίνουν όλα για τη νίκη και θα δυναμώσουν τις ομάδες μετά τις πρόσφατες απώλειες και τα πρόσωπα αυτά φαίνεται πως σκοπεύουν να το κάνουν.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε κατά λάθος τον επόμενο παίκτη που θα μπει στο Survivor All Star

Ο Τούρκος παραγωγός έχει κάνει κι άλλα τηλεφωνήματα σε παλιούς παίκτες (δείτε εδώ σε ποιους), αλλά η αποκάλυψη για τον επόμενο νέο διαγωνιζόμενο έγινε κατά λάθος το πρωί της Δευτέρας 23/1 από την Βρισηίδα Ανδριώτου στο Πρωινό μας.

Η ίδια ανέφερε χωρίς να το καταλάβει το όνομα μίας παίκτριας η οποία πλέον είναι χωρισμένη και με την οποία διατηρούν πολύ στενές και φιλικές σχέσεις. Ο λόγος, φυσικά, για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία ωστόσο της προάλλες ανακοίνωσε γελώντας πως είναι έγκυος.

«Πριν από λίγο, Βρισηίδα μου, δεν ξέρω αν το είπες αυθόρμητα, αλλά μας αποκάλυψες ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα μπει στο παιχνίδι», είπε η Φαίη Σκορδά, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να είναι έκπληκτη: «Αλήθεια; Ναι;».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το ξέρουμε ότι πήγε να κάνει αγωνίσματα. Εφόσον χώρισε, δεν την κρατάει τίποτα πίσω, οπότε είναι προς το ναι. Τώρα, αν κάτι αλλάξει αυτή τη στιγμή…».