Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα

Χαλάλι η... απιστία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα

Η παίκτρια που αποχώρησε αυτήν την εβδομάδα από το Survivor All Star ήταν η Καρολίνα Καλύβα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξή της στην Ελλάδα), η οποία έχει προκαλέσει τεράστιο ντόρο τις τελευταίες μέρες, λόγω του ειδυλλίου της με τον Μάριο Πρίαμο, παρά το γεγονός πως στην πραγματική ζωή είναι ή μάλλον... ήταν σε σχέση με τον Μπο.

Η ίδια μάλιστα χθες 27/1 παραχώρησε και τις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Μας και ήταν άκρως αποκαλυπτική μιας και μίλησε για την σχέση της με τον γνωστό ράπερ (δείτε εδώ) ενώ μάλιστα ο δημοσιογράφος της εκπομπής ήταν εκείνος που την ενημέρωσε πως ο Μάριος βρίσκεται σε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου (δείτε εδώ την αντίδρασή της).

«Έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, όλοι θα βρεθούμε σε αυτή την θέση, όλοι θα κριθούμε, πρέπει να προχωρήσει το παιχνίδι και δυστυχώς κάθε εβδομάδα είτε οι κόκκινοι είτε οι μπλε θα αποχωριζόμαστε έναν παίκτη», ήταν μάλιστα τα λόγια του Μάριου όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό για το πως νιώθει με την αποχώρηση της Καρολίνας (δείτε εδώ τι της ψιθύρισε στο αυτί).

Διαβάστε επίσης: Trailer 29/01: «Αυτό το παιδί, ο Μάριος, ούτε ένα δάκρυα δεν έτρεξε» - Βγαίνουν όλα στη φόρα μετά την αποχώρηση της Καρολίνας

Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Καρολίνα από το Survivor All Star

Η Καρολίνα ωστόσο ήταν μια καλή αγωνιστικά παίκτρια και σίγουρα αν δεν είχε προκύψει όλος αυτός ο ντόρος με τον Μάριο, θα είχε παραμείνει πολύ περισσότερο καιρό στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, για τις 3 εβδομάδες που έμεινε, το χρηματικό ποσό που κέρδισε ήταν αρκετά ικανοποιητικό.

Συγκεκριμένα, στον λογαριασμό της Καρολίνας προστέθηκαν... 15.000 ευρώ! Βέβαια, ο Περικλής Κονδυλάτος, που ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε, πήρε πολλά περισσότερα (δείτε εδώ πόσα & γιατί).