Έπεφτε ο ιδρώτας παίχτη στο κεφάλι του Κοντιζά: «Ρεεε...» - Άβολο σκηνικό στο Masterchef 7

Τα πήρε στο κρανίο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έπεφτε ο ιδρώτας παίχτη στο κεφάλι του Κοντιζά: «Ρεεε...» - Άβολο σκηνικό στο Masterchef 7

Ένα πολύ άβολο περιστατικό παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 2/2 στο Masterchef 7 με πρωταγωνιστή το Σωτήρη Κοντιζά και έναν από τους διαγωνιζόμενους του φετινού κύκλου (δείτε εδώ ποιοι δύο παίχτες τσακώθηκαν νωρίτερα).

Τη στιγμή λοιπόν, που ο σεφ παρακολουθούσε μπροστά του τη δοκιμασία παράλληλα αισθάνθηκε κάτι να στάζει πάνω του. Αμέσως ο ίδιος κοίταξε προς τα πάνω στον εξώστη.

Χωρίς να το περιμένει λοιπόν αντιλήφθηκε, πως από την αγωνία του ο Θόδωρας Γαλάνης είχε ιδρώσει με το όλο σκηνικό να είναι άβολο και αμήχανο μαζί.

Το άβολο περιστατικό με το Σωτήρη Κοντιζά και παίκτη στο Masterchef 7

«Ρε, τι στάζει από πάνω;», είπε ο Κοντιζάς.

«Εγώ! Συγνώμη κύριε Κοντιζά, τι να κάνω; Συγνώμη!», απάντησε ο παίκτης με τον σεφ να γελά και να λέει «Όντως;».

Η σοκαριστική ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά στο Masterchef 7

Ένα νέο και άκρως αποκαλυπτικό επεισόδιο ξεκίνησε τη Δευτέρα 30/1 στο Masterchef 7, το οποίο συντάραξε τόσο τους 24 συμμετέχοντες όσο και το κοινό, που παρακολουθεί το διαγωνισμό μαγειρικής (δείτε εδώ τον παίκτη που είναι αδερφός του Βαλάντη).

Γενικότερα πριν από την πρεμιέρα κιόλας είχε γίνει γνωστό μέσα από τις δηλώσεις των κριτών, πως ο φετινός κύκλος θα είναι εντελώς διαφορετικός, από όσα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Εν τέλει η μεγάλη ανακοίνωση ήρθε από τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος ανακοίνωσε στους παίκτες λίγο πριν ξεκινήσει η πρώτη δοκιμασία του Mystery Box, πως από εδώ και στο εξής καταργείται η κάρτα ασυλίας και πως δε θα βλέπουμε επιστροφές, επομένως όποιος παίκτης αποχωρήσει αυτό θα είναι οριστικό.

«7 χρόνια MasterChef. Σε όλα αυτά τα χρόνια είχαμε πάρα πολλές αλλαγές. Μόνιμες αρχηγίες, κάρτες ασυλίας, εβδομάδα επιστροφών. Φέτος, όλα αυτά ξεχάστε τα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.