Survivor All Star Highlights (8/2): Τα κλάματα του Μαρτίκα για την Βρισηίδα και το μήνυμα της Καρολίνας στον Πρίαμο

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star Highlights (8/2): Τα κλάματα του Μαρτίκα για την Βρισηίδα και το μήνυμα της Καρολίνας στον Πρίαμο

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τετάρτης 8/2 και ήταν γεμάτο συγκίνηση και κλάματα, αφού υπήρξε έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο κέρδισαν για άλλη μία φορά οι κόκκινοι. Φαίνεται, όμως, πως έχουμε και έναν ακόμη παίκτη εκτός παιχνιδιού πριν την ώρα του (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση της Δαλάκα μετά την αποβολή της).

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες (8/2) στο Survivor All Star

«Σερί; Πνίγομαι!» - Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση ο Κώστας Παπαδόπουλος

Μετά από πολλά σερί νικών της κόκκινης ομάδας στο Survivor all star, την Τρίτη 7/2 οι διάσημοι έχασαν την ασυλία και το έπαθλο φαγητού και έτσι μετά από καιρό έβγαλαν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους.

Ο λόγος για τον Κώστα Παπαδόπουλο το ζαχαροπλάστη του παιχνιδιού, ο οποίος από ότι φαίνεται αποτελεί το εύκολο θύμα για την ομάδα του.

Στο σημερινό (8/2) επεισόδιο ακούσαμε τις πρώτες του δηλώσεις για την κατάσταση αυτή, που επικρατεί στην κόκκινη ομάδα με την ψυχολογία του να είναι εμφανώς πεσμένη...

«Μέσα μου πνίγομαι, που η ομάδα μου με ψήφισαν κι οι δέκα. Πνίγομαι. Δεν έχω χώρο να κάτσω, να μιλήσω με κανένα, θέλω λίγο την ησυχία μου. Δεν θέλω να μαλώσω μαζί τους και να τους το πω.

Δεν θέλω να βγάλω κακία και με πνίγει το δίκιο. Περίμενα να βγει το όνομά μου, αλλά δέκα σταυροί σερί σε εμένα. Αποδέχομαι ότι ψηφίστηκα σε αυτήν την φάση. Το θέμα μου είναι ότι με τον Μαρτίκα, δεν βαδίζουμε στα ίδια. Είμαι πολύ καλύτερος παίκτης», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Είναι στήριγμα μου...» - Η αντίδραση του Σχίζα για το έπαθλο επικοινωνίας με την Παναγιώταρου

Ένα πολλά υποσχόμενο επεισόδιο προβλήθηκε και την Τετάρτη 8/2 στο Survivor all star με τις δύο ομάδες να μάχονται σκληρά για το έπαθλο επικοινωνίας και του φαγητού μαζί.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως την πρώτη επικοινωνία με τον έξω κόσμο είχε κερδίσει η κόκκινη ομάδα, οπότε είχε διαβάσει ξεκαρδιστικά tweets αντί για τους μπλε, που τα διεκδικούν την Τετάρτη 8/2.

Αντίθετα, αν οι διάσημοι κερδίσουν ξανά θα είναι ένα βήμα μπροστά και θα έχουν τη χαρά να διαβάσουν μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

Ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια δεν είναι άλλο από τον Σχίζα με την Παναγιώταρου και έτσι ο παίκτης, με το που έμαθε το έπαθλο μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για το κορίτσι του...(δείτε εδώ τι κάνει η Αλεξάνδρα όσο λείπει ο καλός της).

«Ο στόχος μου είναι να ακούσω το κορίτσι μου και να μη μπορώ; Αυτό είναι παράνοια, περιμένω πως και πως να νικήσει η ομάδα μου, να φάτε χώμα...θέλω να την ακούσω να δω τι έχει να μου πει, είναι φίλη μου, είναι παρέα μου, είναι στήριγμά μου, θα προσπαθήσω και εγώ όσο μπορώ από τον πάγκο και πάμε να το πάρουμε», είπε ο Στάθης Σχίζας.

«Αυτό ξέρεις εσύ...» - Η γκάφα του Λιανού για το σύντροφό της Χαμπέρη στην Ελλάδα

Έπαθλο επικοινωνίας έχει για δεύτερη φορά χθες (8/2) στο Survivor all star με τους κόκκινους και μπλε να αγωνίζονται με σκοπό να έρθουν λίγο πιο κοντά στον έξω κόσμο και στους αγαπημένους τους.

Οι διάσημοι είναι λίγο πιο τυχεροί, αφού σε περίπτωση, που κερδίσουν θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μηνύματα από φίλους και συντρόφους τους.

Πολλά από τα παιδιά έχουν αφήσει μια σχέση πίσω και έτσι και η Ελένη Χαμπέρη θα ήθελε να μιλήσει με τον καλό της Αλέξανδρο. Μια ατάκα του Γιώργου Λιανού, όμως έκανε σαφές στο κοινό, πως το ζευγάρι πριν αποχωριστεί μάλλον πέρασε κάποια κρίση.

Ο Λιανός προσπάθησε να το μαζέψει αλλά ήταν πλέον αργά, όταν και η Χαμπέρη δεν έκρυψε με τα λεγόμενά της, πως αγχώνεται για το αν θα την περίμενε η σχέση της ακόμα...

Να θυμίσουμε όμως σε αυτό το σημείο, πως μετά την αποχώρηση της Ελένης από το Survivor είχε χωρίσει από τον τότε σύντροφό της (δείτε τον εδώ) και μήνες αργότερα έγινε γνωστό πως έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του Αλέξανδρου.

Μετά τις φήμες μάλιστα σχετικά με το ειδύλλιο για Χαμπέρη και Πρίαμο να φουντώνουν, ο αγαπημένος της Αλέξανδρος που είναι ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Βόλου, έδωσε την απάντηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε στη λεζάντα του: «Missing you is my hobby, Caring for you is my job, Making you happy is my duty and Loving you is my life...», δηλαδή «Το να μου λείπεις είναι το χόμπι μου, να νοιάζομαι για εσένα η δουλειά μου, να σε κάνω χαρούμενη το καθήκον μου και να σε αγαπώ η ζωή μου».

Το πανηγύρισαν μέχρι τρέλας - Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Το έπαθλο επικοινωνίας είναι ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα στο Survivor all star και έτσι την Τετάρτη 8/2 οι ομάδες αγωνίστηκαν με σκοπό να έρθουν πιο κοντά στους δικούς τους στην Ελλάδα.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως την πρώτη επικοινωνία με τον έξω κόσμο είχε κερδίσει η κόκκινη ομάδα, οπότε είχε διαβάσει ξεκαρδιστικά tweets αντί για τους μπλε, που τα διεκδικούν την Τετάρτη 8/2.

Εκτός παιχνιδιού η Μελίνα Μεταξά! Την πήρε ασθενοφόρο εκτάκτως

Στο χθεσινό 8/2 επεισόδιο του Survivor all star είδαμε τους παίκτες να τα δίνουν όλα, καθώς κόκκινοι και μπλε θα λέγαμε, πως έδωσαν την ψυχή τους με σκοπό να πάρουν το έπαθλο επικοινωνίας και να έρθουν για λίγο σε επαφή με τον έξω κόσμο.

Και επειδή οι στίβοι μάχης είναι πολύ απαιτητικοί μια από τις παίκτριες των μπλε, που είναι πολύ μαχητική έπεσε κάτω από την εξάντληση.

Ο λόγος για τη Μελίνα Μεταξά, η οποία λόγω πίεσης αισθάνθηκε δυσφορία με αποτέλεσμα να την πάρει φορείο για εξετάσεις, με την ίδια να κλαίει τρομοκρατημένη.

«Σ'αγαπώ...» - Πλάνταξε στο κλάμα ο Μαρτίκας με το μήνυμα της Βρισηίδας από την Ελλάδα

Η ομάδα των διάσημων κέρδισε την Τετάρτη 8/2 το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor all star και έτσι είχε την τύχη να απολαύσει έπαθλο φαγητού μαζί με τα μηνύματα φίλων και συντρόφων τους από την Ελλάδα.

Ένα από τα δεσμευμένα πρόσωπα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος γνώρισε την καλή του, Βρισηίδα Ανδριώτου πέρυσι μέσα από το παιχνίδι και από τότε είναι αχώριστοι (δείτε εδώ την απάντηση της Βρισηίδας στις φήμες εγκυμοσύνης της).

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη του κόσμου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι συνεχίζει ο κόσμος να βρίσκεται δίπλα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ότι δεν θα πάψω να παλεύω γι’ αυτόν τον κόσμο και παλεύω δίπλα.

Παλεύω και για την Βρισηίδα μου που έφυγε. Βρισηίδα μου κάνε υπομονή ο χρόνος περνάει γρήγορα. Μόλις επιστρέψω δεν θα ξαναλείψω από δίπλα σου, αλλά θα εκπληρώσω και όλα όσα υποσχέθηκα και ξέρω πως με έχεις στηρίξει μέχρι σήμερα σε κάθε υπόσχεση μου και γι’ αυτό σ’ αγαπάω. Γιατί σε έχω δίπλα μου στα δύσκολα και υπομένεις για να έρθω και να γίνουν όλα ωραιότερα», είχε πει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Αφού λοιπόν, για προσωπικούς λόγους η Βρισηίδα αποχώρησε από το all star φέτος, έστειλε ένα όλο αγάπη μήνυμα στον καλό της, το οποίο έκανε τον Μαρτίκα να λυγίσει και να ξεσπάσει σε κλάματα.

Της έδωσε υπόσχεση μπροστά σε όλους - ''Έλιωσε'' ο Πρίαμος με το μήνυμα της Καρολίνας

Με συγκίνηση ξεκίνησε το έπαθλο επικοινωνίας, που απόλαυσαν οι διάσημοι στο Survivor all star την Τετάρτη 8/2 με την ομάδα να έχει την τύχη να δει μηνύματα φίλων και συντρόφων.

Ένας ένας λοιπόν οι κόκκινοι κάθισαν μπροστά από την οθόνη με τον Μάριο Πρίαμο να κάνει την απόλυτη έκπληξη στο κοινό, αφού δέχτηκε μήνυμα από τη νυν κοπέλα του;

Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν είναι μαζί, αλλά εν τέλει η Καρολίνα Καλύβα ήταν αυτή, που έστειλε στον κύπριο παίκτη ως φίλη του, με τον ίδιο να διαβάζει τα λόγια της και να ''λιώνει'' μπροστά από την οθόνη, δίνοντας της μάλιστα και μία υπόσχεση για τη στιγμή, που θα τη συναντήσει.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η σχέση αυτή - όποια και αν είναι - ξεκίνησε μέσα στο παιχνίδι, με την Καλύβα να νιώθει τόσο έντονα για τον Πρίαμο, σε σημείο, που απίστησε το Βο, που ήταν μαζί του (δείτε εδώ την υπόσχεση, που είχε δώσει ο Πρίαμος στο Βο για την Καρολίνα).