Survivor All Star: «Έχει παντόφλα αλλιώς» - Η ατάκα του Γιώργο Κορομί για την σύντροφο του

Μετά το έπαθλο επικοινωνίας!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Έχει παντόφλα αλλιώς» - Η ατάκα του Γιώργο Κορομί για την σύντροφο του

Το Survivor All Star είναι στον "αέρα" και οι Διάσημοι ξεκίνησαν την μέρα τους, πιο ανάλαφροι μετά το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν στον χθεσινοβραδινό (8/2) στίβο μάχης (δείτε εδώ το σκόρ).

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ελένη Χαμπέρη ήταν από αυτούς που δεν άντεξαν μόλις είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και ξέσπασαν σε κλάματα χαράς, διότι μετά από καιρό είδαν ένα γνώριμο και δικό τους πρόσωπο, κάτι που τους έδωσε δύναμη να προσωρήσουν (δείτε εδώ το στιγμιότυπο με τον Μαρτίκα).

Η ατάκα του Γιώργου Κορομί για την σύντροφο του στο Survivor All Star

Ο Γιώργος Κορομί ήταν πάρα πολύ χαρούμενος που τους είδε γιατί του έδωσε δύναμη. Μαζί με τον Κόρο και η Ελένη Χαμπέρη χάρηκε που είδε τον σύντροφο της (δείτε εδώ την στιγμή που είδε το μήνυμα του αγαπημένου της).

«Κερδίσαμε την επικοινωνία χθες και ήταν ένας τρόπος να επικοινωνήσουμε και εμεις με τους δικούς μας ανθρώπους, που βρίσκονται μακριά, στην άλλη μεριά του κόσμου και μας λείπουν πολύ γιατί είναι η οικογένεια μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Κορομί.

«Τους έχω αναθέσει μια δουλειά, μια δουλειά, να προσέχουν το κορίτσι μου. Γιατί το κοριτσάκι μου επέστρεψε στην Ελλάδα, από τον μακρινό Καναδά, κοντινός από εδώ και θα την προσέχουν, γιατί αλλιώς... παντόφλα», είπε χιουμοριστικά ο Κόρο.

Ποιοι θα φάνε πίτσα απόψε 9/2 στο Survivor All Star

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα πάει χορτάτη και ήρεμη στο συμβούλιο του νησιού είναι για ακόμη μια φορά οι Κόκκινοι! Όσον αφορά το ποιος αποχωρεί... δείτε εδώ το όνομα!

Αρκετά κρίσιμο είναι το αποψινό 9/2 επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς θα δούμε μια ομάδα να κερδίζει το έπαθλο φαγητού - το οποίο μάλιστα είναι πίτσα! - αλλά και έναν παίκτη να μαζεύει τα πράγματά του και να επιστρέφει πίσω στην Ελλάδα (δείτε εδώ τους 5 παίκτες που αρνήθηκαν να επιστρέψουν Δαλάκα και Ασημίνα).

Είναι γεγονός πως τα περισσότερα παιχνίδια τα έχουν κερδίσει οι Διάσημοι, μιας και είναι πιο χορτάτοι, με αποτέλεσμα να μπαίνουν στον στίβο μάχης πολύ πιο δυνατοί και αποφασισμένοι να κερδίζουν, σε αντίθεση με τους Μαχητές που είναι όλα στα πρόθυρα λιποθυμίας.

Εχθές, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι, οι Διάσημοι έκαναν ακόμα μια νίκη και κατάφεραν να δουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα! Μεγάλη έκπληξη το τρυφερό μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα στον Μάριο (δείτε το εδώ). Ο Κύπριος πρέπει να κοιμήθηκε πολύ ευτυχισμένος το βράδυ όπως και θα ξυπνήσει άλλωστε αφού για ακόμα μια εβδομάδα έχει κατοχυρώσει την θέση του στο ριάλιτι αφού δεν ψηφίστηκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση. Και γιατί να συμβεί άλλωστε; Είναι πολύ καλός αγωνιστικά!

Από την άλλη, ο συμπαίκτης του, Κώστας Παπαδόπουλος πρέπει σίγουρα να έκανε ανήσυχο βράδυ αφού είναι για ακόμα μια φορά στον τάκο μαζί με τον Σώζων, την Μαριαλένα και τον Κρις. Το trailer για το αποψινό επεισόδιο κυκλοφόρησε κι ακούγεται ο Λιανός να αναφωνεί «Ο παίκτης ή η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor είναι...».