Survivor All star: Οι Μπλε αποχαιρετούν τον Κωνσταντίνο Βασάλο - Τι συμβαίνει

Τι αφήνει στην... διαθήκη του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All star: Οι Μπλε αποχαιρετούν τον Κωνσταντίνο Βασάλο - Τι συμβαίνει

Η 10η εβδομάδα που το Survivor all Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ θα ολοκληρωθεί με... αναπάντεχα γεγονότα! Όπως σποιλαρε και το trailer (δείτε το κι εσείς εδώ), οι τηλεθεατές απόψε θα παρακολουθήσουν έναν ακόμη καυγά της Μελίνας με τον Τάκη Καραγκούνια, πιο άγριο από τους υπολοίπους, βέβαια, που έχουν διαδραματιστεί στο παρελθόν, αφού τα κοσμητικά επίθετα δίνουν και παίρνουν.

Ωστόσο, αυτό που δεν μας έδειξε το trailer αλλά εμείς μάθαμε μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας και το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη είναι πως στο αποψινό επεισόδιο ο Βασάλος θα... αυτοτρολαριστεί και θα «προβάρει» με τους συμπαίκτες του την αποχώρησή του.

Τι θα συμβεί αν ο Βασάλος αποχωρίσει από το Survivor All Star

Όπως όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές γνωρίζουν, ο Βασάλος αυτή την εβδομάδα είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση μαζί με την Τζο Μαριδάκη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Μελίνα Μεταξά και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Σήμερα, και λίγο πριν ο Λιανός ανακοινώσει το ποιος θα φύγει ο Βασάλος θα μοιράσει τα υπάρχοντά του στους συμπαίκτες του. Τι θα αφήσει στον καθένας του δηλαδή αν αποχωρήσει. Κάνει χιούμορ και τους κάνει να γελάνε, όχι όλους όμως...

Ωστόσο, υπενθυμίζουμε πως το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει από το απόγευμα της Τετάρτης ποιος αποχωρεί από το σημερινό επεισόδιο και σίγουρα δεν είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος (δείτε εδώ ποιος φεύγει).

«Αν δεν είχε τους κοιλιακούς, δεν θα ήταν τόσο αστείος» - Ο Τζέιμς Καφετζής "πετσόκοψε" τον Βασάλο

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Survivor All Star. Συγκεκριμένα, μίλησε τόσο για το όλο περιστατικό ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και στον Στάθη Σχίζα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον πρώην φίλο του Νίκο Μπάρτζη.

Μεταξύ άλλων, πέταξε και το "καρφί" του για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος έχει δηλώσει καθαρά πως φέτος έχει πάει καθαρά για το ριάλιτι και όχι για το αγωνιστικό κομμάτι.

«Δεν ξέρω τι του είπε του Στάθη η Ελευθερία αλλά ό,τι και να του είπε ήταν πολύ μεγάλη κατινιά. Γενικά, αυτά τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα έρχονται με ένα κόστος. Γίνεται ένας χαμός, πολύ ξεκατίνιασμα», αρκέστηκε να πει για το νέο σκάνδαλο που "έσκασε' και έκανε τον Σχίζα όχι μόνο να αποχωρήσει και να κινηθεί νομικά.

«Η Ασημίνα και η Κατερίνα, τιμωρήθηκαν, επειδή βρέθηκαν με κινητό. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, όταν μπαίνουν παίκτες μετά και λένε πληροφορίες που μπορεί να ισχύουν ή και όχι; Οπότε αν του είπε του Στάθη κάτι κακό που δεν περίμενε να ακούσει, πώς θα πάρει απαντήσεις; Πρέπει να φύγει», συνέχισε μιλώντας και για την αποβολή των δυο παικτριών της Διάσημης ομάδας.

Από τον Τζέιμς Καφετζής δεν γλίτωσε ούτε ο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ο Βασάλος αν δεν είχε τους κοιλιακούς, δεν θα ήταν τόσο αστείος».