Survivor all star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα

ΌΧΙ που θα γλίτωνε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα

Το αποψινό (20/3) επεισόδιο του Survivor all star είχε λίγο από όλα, αλλά κατα κύριο λόγο πολλοί τσακωμοί και ίντριγκες. Μπορεί οι κόκκινοι να είχαν ένα άτομο εκτός του στίβου μάχης (δείτε εδώ ποιον) αλλά κατάφεραν με τελικό σκόρ 10-7 να πάνε στο συμβούλιο του νησιού θεατές.

Βέβαια, από την μεριά των μπλέ, μετά την ήττα τους στην καλύβα τσακώθηκαν και έριξαν τα "καρφιά" τους μερικοί σε μερικούς (δείτε εδώ το στιγμιότυπο) και έπρεπε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Οι μαχητές, λοιπόν, ψήφισαν οι μισοί αγωνιστικά και άλλοι μισοί για την ήρεμη συμβίωση στην καλύβα.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος του Survivor all star

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς από νωρίς το πρωί και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά, ο δεύτερος υποψήφιος τελικά για αυτή την εβδομάδα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Τα "καρφιά" του Μαρτίκα στον Καραγκούνια για το φλέρτ του με την Ελευθερίου

Μετά το χθεσινοβραδινό (19/3) επεισόδιο του Survivor all star που είδαμε να βγαίνει υποψήφια η Νικολέτα Μαυρίδη για αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ ποιοι από την ομάδα της την ψήφισαν) οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ξεκίνησαν να μιλούν για όσα έγιναν.

Πρώτη η Νικολέτα έκανε τις δηλώσεις της για την ψήφιση της, κάτι που δεν της άρεσε και τόσο, αλλά στην συνέχεια, μετά το λουλούδι που χάρισε ο Καραγκούνιας στην Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν έμεινε έτσι, τον "κάρφωσε" με τα όσα υποστήριξε στο συμβούλιο του νησιού.

«Δεν ψηφίστηκε αδίκως η Νικόλ. Εγώ ψήφισα για την ειλικρίνεια και τον χαρακτήρα της την Ελευθερία. Τάκη μου δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. δεν είναι η Ελευθερία σου υποψήφια, δεν θα στην πειράξει κανείς! Ξέρω ότι θα κάνεις τα πάντα για να μην αποχωρήσει γιατί θέλεις διακαώς να ευδοκιμήσει διακαώς το φλερτ μαζί της. Μπορείς να την διεκδικήσεις και στην έξω ζωή και εύχομαι να την καταφέρεις που την ποθείς τόσο πολύ», ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας.