Survivor All Star highlights 22/3: Η απόφαση της παραγωγής μετά τον καβγά Τάκη - Ηλία για να μην ξεσπάσει κι άλλο σκάνδαλο

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 22/3: Η απόφαση της παραγωγής μετά τον καβγά Τάκη - Ηλία για να μην ξεσπάσει κι άλλο σκάνδαλο

Πολλούς τσακωμούς είχαμε στο χθεσινό 22/3 επεισόδιο του Survivor All Star. Στην Μπλε ομάδα έχουν ανάψει τα αίματα και η ένταση δεν λέει να σταματήσει με τίποτα.

Αναλυτικά τα 22/3 highlights του Survivor All Star

«Θέλω να σας ανακοινώσω...» - Τα έβγαλε όλα στη φορά η Ελένη Χαμπέρη

Με σχόλια για την ψηφοφορία του 21/3 επεισοδίου ξεκινήσαμε χθες, με τους παίκτες της Κόκκινης Ομάδας να βγάζουν τα φτυάρια τους και να αρχίζουν το θάψιμο.

Αρχικά, Κόρομι, Ελευθερίου και Σπύρος που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση τοποθετήθηκαν για αυτό, όπου και οι 3 φυσικά τόνισαν πως παρόλο που συμβάλλουν στις νίκες και βοηθούν, η ομάδα τους ψήφισε.

Δείτε επίσης: ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε Πέμπτη 23/3!

Μάλιστα, η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε πως μετά το τέλος του χθεσινού αγωνίσματος, με αφορμή το γεγονός πως οι Διάσημοι ηττήθηκαν, ο Σπύρος έπιασε εκείνη και την Νικολέτα και είπε ότι ο μόνος τρόπος να σώσουν την δεύτερη που είναι ήδη υποψήφια προς αποχώρηση, είναι να βγάλουν στον τάκο την Ελευθερία.

«Δεν του πέτυχε το μαγείρεμα. Δυστυχώς είναι ο Κόρο υποψήφιος, αυτό το πέτυχε αλλά δεν κατάφερε να βγάλει τον εαυτό του απέξω. Τώρα θέλεις να σε ξελασπώσω; Όχι, λυπάμαι, εγώ μαριονέτα σου δεν γίνομαι! Είχες πει την πρώτη βδομάδα πως είμαι εύκολα διαχειρίσιμη αλλά δεν έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής να με διαχειριστείς ούτε μια φορά! Δεν τα κατάφερες και θέλω να σας ανακοινώσω ότι αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν αυξήσεις στις τιμές των φαρμάκων», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα η Ελένη.

Δείτε επίσης: Spoiler 23/3 - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε!

«Τσακώθηκες με όλους και με όλα, μέχρι και με το παγκάκι ρε φίλε» - Χαμός μεταξύ Βασάλου & Καραγκούνια

Μετά τις εντάσεις στην Κόκκινη Ομάδα (δείτε εδώ τι συνέβη), εντάσεις σημειώθηκαν και στην Μπλε Ομάδα κατά την διάρκεια του 22/3 επεισοδίου. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά στον Τάκη Καραγκούνια πως δεν θέλει πλέον πολλά πολλά μαζί του.

«Όταν ο Τάκης είναι έντονος, οι Μαχητές περνάνε δύσκολα... Εγώ του έχω ξεκαθαρίσει πως αν παραμείνει στο παιχνίδι, δεν θα τον κάνω τόσο παρέα όσο τον έκανα παλιά, ο λόγος είναι ότι δεν συμφωνώ καθόλου ούτε με αυτά που λέει ούτε με αυτά που κάνει ούτε όπως αντιδράει. Καλό θα ήταν να απομονωθεί για ένα 2βδομάδο, 3βδομαδο, μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, να αυτοσυγκεντρωθεί και να μας αφήσει και εμάς στην ησυχίας μας», είπε μιλώντας στην κάμερα ο Κωνσταντίνος.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο - Αποχωρούν οικειοθελώς Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης;

Σε συζήτηση που είχαν αργότερα ο ίδιος με τον Τάκη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, επανέλαβε τα λεγόμενά του και τον συμβούλεψε όντως να κρατήσει αποστάσεις από την ομάδα του. «Τσακώθηκες με όλους και με όλα, μέχρι και με το παγκάκι! Δεν γίνεται αυτό ρε φίλε!», του είπε ο Βασάλος, με εκείνον βέβαια να το αρνείται.

Μάλιστα, εξήγησε πως παρόλο που μαζί του κυρίως ο Τάκης είναι ήρεμος και συγκαταβατικός, με τους υπόλοιπους δεν είναι διόλου με αποτέλεσμα να φέρνει εντάσεις κάθε φορά.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Τελικά, η ομάδα που τα κατάφερε ήταν οι Κόκκινοι, οι οποίοι φαίνεται το πήραν πολύ στα σοβαρά και τελικά κατάφεραν να βγουν νικητές με σκορ 10-7, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.

Εμφανίστηκε εκτάκτως ο Ατζούν - Η ανακοίνωση που έκανε στις 2 ομάδες

Τόσο οι Κόκκινοι όσο και Μπλε οδηγήθηκαν σε ένα μέρος όπου τους περίμενε εκεί για να τους συναντήσει και ο Ατζούν Ιλιτζαλί! Όπως είπε ο Τούρκος παραγωγός ήρθε στο ριάλιτι επιβίωσης για ένα παιχνίδι δημοπρασίας.

Συγκεκριμένα, κάθε παίκτης είχε στη διάθεσή του 1.500 πέσος και μπορούσε να προσφέρει όσα ήθελε για κάθε φαγητό, με έξι εξ αυτών αρχικά να έχουν προτεραιότητα στο πρώτο πιάτο με βάση μια ερώτηση γνώσης.

Αφού πρώτα, λοιπόν, απάντησαν πόση απόσταση έχουν το Κολωνάκι με το Παρίσι, τότε ο Ατζούν άρχισε τη... δημοπρασία!

«Δεν γουστάρω να ακούτε τα κιου μου» - "Σκοτωμός" στη παραλία μεταξύ Καραγκούνια και Σαλταφερίδου

Στιγμές Ελευθερίου και Μαρτίκα ζήσαμε χθες και συγκεκριμένα αμέσως μετά το παιχνίδι των 2 ομάδων με τον Ατζούν (δείτε εδώ). Συγκεκριμένα, Μαχητές και Διάσημοι επέστρεψαν στις καλύβες τους με τον Τάκη Καραγκούνια να εκφράζει τα παράπονά του στην κάμερα.

Και εκεί λοιπόν που έλεγε πόσο έξω από τα ρούχα του τον βγάζουν οι συμπαίκτες του και πόσο απογοητευμένος νιώθει μαζί του μιας και συνεχώς του επιτίθονται και του χαλούν την διάθεση, άρχιζε να φωνάζει πως κάποιοι κρυφακούνε εκείνη την στιγμή το κιου του.

Η κάμερα τότε έδειξε πίσω από τα δέντρα τη Εύη, η οποία όμως επίσης φωνάζοντας εξήγησε πως απλά πήγε να πάρει την καρύδα της, με αποτέλεσμα να ανεβούν οι τόνοι και να επικρατήσει χαμός μεταξύ τους.

«Θα δει ο κόσμος τι είσαι πραγματικά», του φώναζε η Εύη με τον Τάκη να είναι έξω φρενών. Φυσικά, ο Τάκης πεπεισμένος στους ισχυρισμούς του, επέστρεψε στην παραλία και την κατηγόρησε ενώπιων όλων!

«Εμένα δεν θα μου το παίζεις μάγκας» - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Καραγκούνιας και Γκότσης!

Στην συνέχεια ακολούθησε ένας τεράστιος και απίστευτος καυγάς μεταξύ του ίδιου και του Ηλία Γκότση, με τους 2 παίκτες να ανταλλάσσουν πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς.

«Κότα», «χαζός», «ψευτόμαγκας» ήταν μόνο μερικοί με αποτέλεσμα να πιαστούν σχεδόν στα χέρια!

Η απόφαση της παραγωγής μετά τον καυγά τους

Όπως μετέφεραν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Γκότσης και ο Τάκης θα ξεπεράσουν τα όρια και η παραγωγή θα αποφασίσει να τους κρατήσει μακριά από την παραλία και να του βγάλει εκτός από το αγώνισμα της Πέμπτης τουλάχιστον!