Survivor All Star 23/3 highlights: Έκτακτη ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό για Καραγκούνια και Γκότση! Η μπουνιά που έριξε η Μαριαλένα στον Βασάλο

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star 23/3 highlights: Έκτακτη ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό για Καραγκούνια και Γκότση! Η μπουνιά που έριξε η Μαριαλένα στον Βασάλο

Χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο χθεσινοβραδινό 23/3 επεισόδιο του Survivor all star, στο οποίο όχι μόνο είδαμε έντονους καυγάδες, αλλά και τον παίκτη που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Τα 23/3 highlights του Survivor all star

«Έχουμε κουραστεί! Έχει βαρεθεί όλη η ομάδα να τον ακούει!» - Έξαλλη η Ρία με τον Τάκη

Με εντάσεις ξεκίνησε για ακόμη μια φορά το 23/3 επεισόδιο του Survivor all star, με αφορμή φυσικά τα όσα κατηγόρησε χθες ο Τάκης την Εύη. Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Καραγκούνιας μίλαγε στην κάμερα, άρχιζε να φωνάζει πως κάποιοι κρυφακούνε εκείνη την στιγμή το κιου του.

Η κάμερα τότε έδειξε πίσω από τα δέντρα τη Εύη, η οποία όμως επίσης φωνάζοντας εξήγησε πως απλά πήγε να πάρει την καρύδα της, με αποτέλεσμα να ανεβούν οι τόνοι και να επικρατήσει χαμός μεταξύ τους (δείτε εδώ όλο το σκηνικό).

Η εν λόγω ένταση ακολούθησε και στην καλύβα αμέσως μετά, με τον Τάκη να τσακώνεται πολύ άσχημα και με τον Ηλία Γκότση (δείτε εδώ).

Στα γεγονότα λοιπόν αυτά έκανε αναφορά απόψε η Ρία μιλώντας στην κάμερα, με την ίδια να δηλώνει φανερά ενοχλημένη με τον συμπαίκτη της αλλά και όλη την επίθεση που δέχονται οι γυναίκες της ομάδας από εκείνον.

«Χθες ο Τάκης πάλι είπε τα δικά του, κάποιος τον κρυφάκουγε, αυτή τη φορά ήταν η Εύη. Είναι η περίοδος που τα έχει βάλει με την Εύη.

Έχουμε κουραστεί και το γυναικείο κομμάτι να δέχεται τις επιθέσεις του Τάκη, έχει βαρεθεί και όλη η ομάδα να ακούει έναν Τάκη να φωνάζει και να ωρύεται! Κανένας δεν έχει την διάθεση να τον κατηγορεί. Έχουμε αντιληφθεί ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ έντονος και νομίζω ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά μέσα σε μια ομάδα», είπε μεταξύ άλλων η Ρία.

Εκτός παιχνιδιού Γκότσης και Καραγκούνιας μετά από έντονο καυγά off camera - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Απόψε λοιπόν 23/3 ο Γιώργος Λιανός, καλωσόρισε Μπλε και Κόκκινους στον νέο αγώνισμα επάθλου φαγητού και αμέσως μετά ανακοίνωσε στις 2 ομάδες τον λόγο που απουσιάζουν από τον αγώνα οι δύο άντρες.

Όπως είπε λοιπόν ο παρουσιαστής, Τάκης και Ηλίας είχαν ξανά έναν πολύ έντονο καυγά off camera με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από το αποψινό αγώνισμα.

«Καταρχάς να εξηγήσουμε την απουσία δύο παικτών, του Τάκη Καραγκούνια και του Ηλία Γκότση. Είχαμε ένα έντονο διαπληκτισμό off camera, επομένως και οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν. Αυτήν την στιγμή είναι εκτός Survivor, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να δούμε πως θα συνεχίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Για έπαθλο φαγητού αγωνίστηκαν στο 23/3 επεισόδιο του Survivor all star Κόκκινοι και Μπλε και μάλιστα ήταν ένα από τα καλύτερα έπαθλα, καθώς με αφορμή την γιορτή της 25ης Μαρτίου, η ομάδα που θα κέρδισε θα είχε την ευκαιρία να κάτσουν όλοι μαζί σε τραπέζι, να φάνε, να πιουν και να διασκεδάσουν.

Έτσι λοιπόν τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές μπήκαν στον στίβο μάχης πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ προκειμένου να φάνε και να πάρουν δυνάμεις.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-8 ήταν οι Κόκκινοι, η οποίοι απόλαυσαν ένα νοστιμότατο τραπέζι με σαρακοστιανά και έτσι για ακόμη μια φορά το Youweekly επιβεβαιώθηκε στα spoils του!

«Έχω φτάσει στο αμήν! Δε θέλω να βρίσκομαι εδώ μέσα» - Δύσκολες ώρες για τον Γιωρίκα Πιλίδη

Αρκετά άσχημο είναι το κλίμα που επικρατεί στην παραλία των Μαχητών στο Survivor All Star, με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ του Ηλία Γκότση και του Τάκης Καραγκούνια.

Αυτό φαίνεται πως επηρέασε αρκετά την Μπλε ομάδα για αυτό και έχασε το έπαθλο φαγητού.

Επιστρέφοντας, έπειτα, στην καλύβα, οι Μαχητές ήταν άκρως απογοητευμένοι, με τον Γιωρίκα Πιλίδη να αποκαλύπτει στην κάμερα πως υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που πάνε να φάνε ο ένας τον άλλον, πως έχουν πει πολλά πράγματα όπου εκείνος δεν είναι ακόμα σε θέση να τα αποκαλύψει και πως έχει φτάσει σε σημείο να μην θέλει ούτε να φτάσει η επόμενη μέρα αλλά ούτε και να παραμένει στο παιχνίδι.

Η Μαριαλένα έριξε μπουνιά στον Βασάλο - Τι συνέβη

Μετά το τέλος του αποψινού αγώνα επάθλου φαγητού στο Survivor All star οι δύο ομάδες επέστρεψαν στις παραλίες τους, άλλοι πεινασμένοι και άλλοι φαγωμένοι και χαρούμενη.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, είδαμε την Μαριαλένα και τον Κωνσταντίνο να "παλεύουν" και να του δείχνει η πρώτη μερικές τεχνικές, ωστόσο κάτι δεν υπολόγισε σωστά και καταλάθος του έριξε γερή μπουνιά στο πρόσωπο!

«Ρε Μαριαλένα, ρε κορίτσι μου», της φώναξε ο Βασάλος και όπως είπε του βγήκε αρκετό αίμα!

Οι πρώτες δηλώσεις Καραγκούνια και Γκότση μετά την απομάκρυνσή τους από το παιχνίδι λόγω του καυγά τους

Οι δύο παίκτες δεν εμφανίστηκαν στην παραλία και όλοι ανησυχούσαν με το τι συμβαίνει μεταξύ τους και για το αν τελικά θα τους αποβάλλει η παραγωγή του παιχνιδιού. Τελικά, επέστρεψαν και οι δυο στο συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να καλωσορίσει τις 2 ομάδες και αμέσως μετά να αναφέρεται στους συγκεκριμένους παίκτες.

Συγκεκριμένα, είπε πως τελικά επέστρεψαν μιας και τα πνεύματα σχετικά ηρέμησαν και αμέσως μετά τους έδωσε τον λόγο. Αρχικά λοιπόν μίλησε ο Τάκης, ο οποίος είπε πως πλέον δεν πρόκειται να εμπιστευτεί ξανά κανέναν από την ομάδα του, πως άλλα λένε από μπροστά και άλλα από πίσω του και πως είναι φανερά απογοητευμένος.

Από την άλλη, ο Ηλίας τόνισε πως το συμβάν για εκείνον είναι λήξαν και πως εξαρχής δεν είχε πρόθεση να φτάσουν εκεί που έφτασαν, ειδικά να μείνει εκτός παιχνιδιού για μια ολόκληρη μέρα.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Μετά την επιστροφή Καραγκούνια και Γκότση στο Survivor all star και συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού, επικράτησε ένας μικρός χαμός στους Διάσημους με αφορμή τα μαγειρέματα του Σπύρου και της Αφροδίτης προς την ψηφοφορία.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την Ελένη να αποκαλύπτει πως μετά το τέλος του προχθεσινού αγωνίσματος, με αφορμή το γεγονός πως οι Διάσημοι ηττήθηκαν, ο Σπύρος έπιασε εκείνη και την Νικολέτα και είπε ότι ο μόνος τρόπος να σώσουν την δεύτερη που είναι ήδη υποψήφια προς αποχώρηση, είναι να βγάλουν στον τάκο την Ελευθερία.

«Δεν του πέτυχε το μαγείρεμα. Δυστυχώς είναι ο Κόρο υποψήφιος, αυτό το πέτυχε αλλά δεν κατάφερε να βγάλει τον εαυτό του απέξω. Τώρα θέλεις να σε ξελασπώσω; Όχι, λυπάμαι, εγώ μαριονέτα σου δεν γίνομαι! Είχες πει την πρώτη βδομάδα πως είμαι εύκολα διαχειρίσιμη αλλά δεν έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής να με διαχειριστείς ούτε μια φορά! Δεν τα κατάφερες και θέλω να σας ανακοινώσω ότι αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν αυξήσεις στις τιμές των φαρμάκων», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα η Ελένη -δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.

Το θέμα λοιπόν συζητήθηκε απόψε 23/3 στο συμβούλιο, ωστόσο, τόσο ο Σπύρος όσο και η Αφροδίτη διέψευσαν κατηγορηματικά τα όσα συνέβησαν με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι μεταξύ ολόκληρης της ομάδα αλλά φυσικά και οι εντάσεις.