Survivor All Star: Επεισόδιο ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Σπύρο Μαρτίκα εξαιτίας της Μαριαλένας

Νέα κόντρα στον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Επεισόδιο ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Σπύρο Μαρτίκα εξαιτίας της Μαριαλένας

Όπως είναι λογικό μετά την αλλαγή των ομάδων στο Survivor All Star, νέες κόντρες έχουν ξεσπάσει, ενώ χαρακτήρες έχουν αλλάξει 180 μοίρες. Ήδη ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατάφεραν να γίνουν οι πιο μισητοί παίκτες αυτή την στιγμή μέσα στο παιχνίδι και τα tweets μιλάνε από μόνα τους.

Κυρίως η Μαριαλένα λόγω της συμπεριφοράς της, ειδικά στο χθεσινό 28/3 επεισόδιο που πίεσε τον Νίκο Μπάρτζη να παίξει στο αγώνισμα ενώ φοβόταν για τα πόδια του που έχει και πρόβλημα (δείτε εδώ το απόσπασμα) έχει δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια από τους χρήστες.

Τον Νίκο υπερασπίστηκε στο συμβούλιο του νησιού χθες και ο Σπύρος Μαρτίκας, πετώντας την φράση "όσο μπόι της λείπει τόσο γλώσσα έχεις". Εκείνη ωστόσο δεν ήταν μπροστά - καθώς είχε πυρετό και έλειπε - με τον Σάκη Κατσούλη να το ακούει χωρίς να αντιδράσει.

Δείτε επίσης: Σκάει «βόμβα» και με Σπύρο Μαρτίκα - Παράβαση κανονισμών και αποβολή;

Τι θα συμβεί με Κατσούλη - Μαρτίκα στο Survivor All Star

Σύμφωνα λοιπόν με το Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, μπορεί εκείνη την στιγμή να μην αντέδρασε, ωστόσο, σκεπτόμενοι τι θα κάνουν για να "επιτεθούν" στον Σπύρο Μαρτίκα, θα του ζητήσει τα... ρέστα.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης θα πει στον Σπύρο να ζητήσει συγγνώμη από τον Μαριαλένα, κάτι που δεν θα συμβεί, αφού όπως θα πει, είναι μια φράση που θα έλεγε και σε άντρα.

Το περιστατικό σχολίασαν στην εκπομπή, με το πάνελ να λέει πως όλες αυτές οι αντιδράσεις τους δεν θα τους οδηγήσουν σε καλό.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε 29/3 το έπαθλο επικοινωνίας!

Σοκαριστικά είναι τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το Survivor και τους ανθρώπους της παραγωγής από πρόσωπα που έχουν μάλιστα συμμετάσχει στο παιχνίδι (δείτε εδώ τι αποκαλύφθηκε πρόσφατα). Ωστόσο η ροή του παιχνιδιού συνεχίζει κανονικά και σήμερα, Τετάρτη 29/3, και παρά τα όσα έχουν γίνει Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Το έπαθλο της επικοινωνίας, από πολλούς, έχει χαρακτηριστεί ως το πιο σημαντικό έπαθλο. Η απομόνωση των παικτών τόσο καιρό από την οικογένεια και τους φίλους τους είναι σκληρή κι αυτό το έπαθλο τους δίνει μια ψυχολογική ώθηση και τους κάνει πιο δυνατούς στο να αντιμετωπίσουν όλα αυτά που τους συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Την προηγούμενη εβδομάδα το συγκεκριμένο έπαθλο είχαν την τύχη να το κερδίσουν οι Κόκκινοι κι αν κοιτάξει κανείς πίσω στις προηγούμενες ημέρες θα δει πως οι Μπλε έχουν ήδη 3 ήττες ασυλίας στο ιστορικό τους. Η απουσία του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση είναι κάτι που πραγματικά τους έχει στοιχίσει!

Ωστόσο, παρά τις χαμηλά αγωνιστικές επιδόσεις τους σήμερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr οι Μπλε θα πεισμώσουν! Το θέλουν πολύ αυτό το έπαθλο και στην τελική θα το κερδίσουν κιόλας!