Survivor All Star spoiler (2/4): Δεν έχουν στον ήλιο μοίρα - Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο ασυλίας και φαγητού

Θα γίνει χαμός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (2/4): Δεν έχουν στον ήλιο μοίρα - Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο ασυλίας και φαγητού

Τα βράδια της Κυριακής είναι συνδεδεμένα με το Survivor All Star και απόψε (2/4) αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Έτσι, λοιπόν, μετά τα "σκάνδαλα" που έχουν βγει στη φόρα, οι παίκτες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν και όσα λέγονται και αποκαλύπτονται για εκείνους στην Ελλάδα όσο εκείνοι βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, θα πρέπει να μπουν στον στίβο μάχης, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ακόμη κι αν υπάρχουν διαφορές στις καλύβες τους και θα τα δώσουν όλα για την νίκη.

Γνωρίζουμε, όμως, πολύ καλά πως το έπαθλο φαγητού, αλλά και η πρώτη ασυλία, μπορούν να βρεθούν στα χέρια μόνο μίας ομάδας. Την προηγούμενη εβδομάδα παρακολουθήσαμε την Κόκκινη ομάδα να παίρνει τα πάνω της και να κερδίζει σερί, όμως και η Μπλε, αφού έχασε όλες τις ασυλίες, το πήρε πατριωτικά και έκανε comeback.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού και ασυλίας απόψε (2/4) στο Survivor All Star

Για κακή τους τύχη ωστόσο, οι Μαχητές, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι εκείνοι οι οποίοι, αφού το παλέψουν με νύχια και με δόντια, θα χάσουν για μία ακόμη φορά και έτσι θα πρέπει να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός).

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύφθηκε το ψέμα της Μαριαλένας - Την "ξεσκέπασε" η παραγωγή

Με κινητό στο χέρι πίσω από τις κάμερες ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Πολλές κατηγορείς έχουν ειπωθεί για παίκτες του Survivor All Star με περισσότερες από αυτές να έχουν ειπωθεί. Για παράδειγμα πριν μερικές εβδομάδες είχε αναφερθεί πως παίκτες της Μπλε ομάδας τρώνε, με τον Ηλία Γκότση να αποβάλλεται από το παιχνίδι λίγο αργότερα και να αποκαλύπτει πως μαζί του στην παράβαση ήταν και άλλα άτομα (δείτε εδώ).

Στο στόχαστρο των κατηγοριών έχει μπει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Μπορεί να είναι από του πιο αγαπητούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο, αυτό δεν τον κάνει σωστό... Το twitter έχει παρατηρήσει μερικές περίεργες κινήσεις του με αποτέλεσμα πολλά να έχουν βγει στην φόρα.

Συγκεκριμένα, χρήστες αναφέρουν πως ο Κωνσταντίνος πρέπει να έχει κινητό και να βλέπει τι γράφεται για αυτόν πίσω στην Ελλάδα. Πως ξεκίνησε; Από μια ατάκα που πέταξε σε μια προσωπική του συνέντευξη και το twitter πήρε "φωτιά" - δείτε εδώ.

Ανάμεσα σε εκείνους που κατηγορούν τον Κωνσταντίνο Βασάλο πως έχει κινητό μέσα στο Survivor All Star και πως δεν παίζει δίκαια, είναι και ο Τριαντάφυλλος που να σημειώσουμε έχει πέσει σε όλα μέσα.

Όπως έχει αποκαλύψει σε ανάρτηση του, ο Κωσταντίνος έχει κινητό και βλέπει τα πάντα, για αυτό κιόλας άλλαξε στάση απέναντι στον Τάκη και πλέον από φίλοι είναι σαν εχθροί - δείτε την ανάρτηση.

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή Open Weekend συνεχίζει να αναφέρει πως έχει κινητό, απαντώντας έτσι και στον Κώστα Παπαδόπουλο που τον ειρωνεύτηκε για αυτά που τον κατηγόρησε.

«Γενικά Κώστα μου, ζαχαροπλάστη μου, σου έχω αποδείξει πολλές φόρες πως ότι λέω μετά από μια εβδομάδα σου βγαίνει. Κάνε λίγο υπομονή γιατί σε λίγες ημέρες θα δεις λοιπόν και πράγματα που δεν θα τα πιστεύεις»