Survivor All Star highlights 2/4: Η φάρσα που έφερε κλάματα και ο παίκτης που κινδυνεύει με αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 2/4: Η φάρσα που έφερε κλάματα και ο παίκτης που κινδυνεύει με αποχώρηση

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor All Star προβλήθηκε την Κυριακή 2/4, όπου παρακολουθήσαμε να βγαίνει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ ο Γιώργος Λιανός έκανε και μια πρωταπριλιάτικη φάρσα που έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν.

Τα 2/4 highlights του Survivor All Star

«Αυτή την εβδομάδα...» - Τα "καρφιά" του Μαρτίκα για τους συμπαίκτες του

Οι ίντριγκες χθες ξεκίνησαν με πρωτοπόρο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Μετά την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη, ο φαρμακοποιός θέλησε να τοποθετηθεί και να πεί για τον χαρακτήρα της πρώην συμπαίκτριας του, που σύμφωνα με τον ίδιο αποχώρησε άδικα και πως την γνώρισε καλύτερα μετά τις ανακατατάξεις των ομάδων.

«Όταν απεγκλωβίστηκε από την τότε κόκκινη ομάδα, η Ελένη γνωριστήκαμε», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Ας χαλαρώσει λίγο και αυτή!» - Έξαλλη η Χρυσαεϊδή με την Ελευθερίου

Λίγο πριν φύγουν και οι δύο ομάδες, από την παραλία του Άγιου Δομίνικου η Σταυρούλα Χρισαεϊδή αναφέρθηκε στο κιού της στην Ελευθερία Ελευθερίου.

Η αθλήτρια, θέλησε να μιλήσεις για τα ματσαρίσματα και την συμπεριφορά που έχει η τραγουδίστρια απέναντι τους, χωρίς να υπάρχει λόγος, κάτι το οποίο δεν εγκρίνει η ίδια.

«Μετά την αποχώρηση της Ελένης αυτό έχει αποδυναμώσει πάρα πολύ την ομάδα, κάτι που εμάς μας συμφέρει πάρα πολύ και μένει η Ελευθερία, παρόλο που θεωρεί δυνατό τον εαυτό της και το λέει μπροστά σε όλους. Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα αυτό για τον εαυτό μου. θα άφηνα να το λένε οι συμπαίκτες μου.

Στο τελευταίο αγώνισμα μου είπε η ομάδα μου να ματσάρω την Ελευθερία και την μάτσαρα και μου είπαν αφού την μάτσαρα μου είπαν οτι είπε "τέλεια" με ειρωνικό τρόπο. Απλά δεν με ενόχλησε αυτό τόσο πολύ εμένα, με ενόχλησε ότι κοιτάει με κακία και έχει ύφος», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Απαγορευμένες λέξεις!» - Αμηχανία με τις προμήθειες ρυζιού "Καρολίνα"

Οι προμήθειες έφτασαν στους Μπλε και εμφανίστηκε στην καλύβα η Μελίνα Μεταξά κρατώντας το ρύζι τους.

Αμέσως, μετά οι γυναίκες της ομάδας, ξεκίνησαν να μιλούν για τα ρύζια και τις μάρκες που υπάρχουν και ποια ταιριάζει με τα γεμιστά και φυσικά είπαν το... "Καρολίνα". Εκείνη την στιγμή χωρίς να μιλήσει η Ελευθερία Ελευθερίου, είχε ελπίδες πως δεν θα σχολιαστεί καθόλου, αλλά αυτό δεν έγινε.

«Κοιμόμουν καλά καλά, έριξα έναν ωραίο μεσημεριανό ύπνο και ήρθε η Μελίνα με τις προμήθειες μας! Ξεκινήσαμε να μετράμε τις προμήθειες. Άκουσα όμως μια λέξη που λέω «ωχ» και είχα την ελπίδα να μην την σχολιάσει κανένας» είπε αρχικά, η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Μπορείτε να μη λέτε κακές λέξεις μέσα στην καλύβα. Όχι τέτοιες λέξεις στην καλύβα, απαγορεύονται! Απαγορευμένες λέξεις» ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Κυκλοφορεί μια φήμη για την Ελευθερία....» - Την αποφεύγουν όλοι οι συμπαίκτες της

Συναγερμό έχουν σημάνει ο παίκτες της μπλέ ομάδας μετά την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στην καλύβα. Αν σκεφτεί κανείς ότι με όποιον βρίσκεται κοντά η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, αποχωρεί από το παιχνίδι.

Έτσι και οι συμπαίκτριες της, μετά από μια μικρή κουβέντα που είχαν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου μαζί της, της έφτιαξαν μια ξεχωριστή πλευρά της καλύβας, όλη δική της κάνοντας μια πλάκα, για την "γκαντεμιά" που την ακολουθεί από το προηγούμενο survivor.

Διαβάστε επίσης: Survivor all star: «Μπιφτεκούλη!» - Πανζουρλισμός στο twitter με τον Μαρτίκα

Η Στέλλα, λοιπόν, ανέλαβε να της δείξει την νέα της "μεριά" μακριά από όλους.

«Κυκλοφορεί μια φήμη για την Ελευθερία Ελευθερίου από το 2021, ότι όποιος κοιμότανε δίπλα της, έφευγε. Όταν ήρθε στην μπλε ομάδα, κοιμόταν δίπλα στην Ελένη και η Ελένη αποχώρησε. Είμαστε μόλις 9 παίκτες στην μπλε ομάδα, δεν μας παίρνει για άλλες αποχωρήσεις», είπε αρχικά η Στέλλα Ανδρέαδου.

«Σκεφτήκαμε να της οριοθετήσουμε το κρεβάτι της για να μην πλησιάζει κανείς, αλλά ούτε κι αυτή να πλησιάζει κανέναν», συνέχισε.

Αυτή η ομάδα κέρδισε τον στίβο μάχης

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει και εμείς από νωρίς το πρωί και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά, η ομάδα του αποψινού στίβου μάχης είναι η κόκκινη, με τους μπλέ να πάνε στο συμβούλιο του νησιού και να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.

«Πολλές φορές το έχει αποδείξει ότι μπορεί να...» - Γυρίζει την "μπιφτέκα" ο Μαρτίκας για την Ελευθερίου

Χθες είδαμε τον Σπύρο Μαρτίκα να ξεκινάει να ρίχνει όλη την ευθύνη στην κόκκινη ομάδα για την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη, γυρνώντας "τούμπα" τα όσα έλεγε πριν (δείτε εδώ τα λόγια του).

Στην συνέχεια, δεν έμεινε εκεί και ασχολήθηκε με την Ελευθερία Ελευθερίου και "γύρισε την μπιφτέκα" και άρχισε να την υποστηρίζει για την δύναμη της και την παρουσία της στον στίβο μάχης.

«Μαθήματα ζωής δεν μπορούν να σου δώσουν μόνο οι κακουχίες. Μαθήματα ζωής μπορούν να σου δώσουν και οι χαρακτήρες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, που κολυμπάνε σε ωκεανούς αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας. Μιλάμε για την Ελευθερία Ελευθερίου», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Η Ελευθερία σήμερα νιώθει ότι θα πάρει την ομάδα στην πλάτη της και θα κερδίσουμε την ασυλία και το έπαθλο φαγητού. Το νιώθει, το πιστεύει και πολλές φορές έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει και πράξη. Για να δούμε μια νέα εβδομάδα για την Ελευθερία που ξεκινάει», συνέχισε.

«Πρώτος αγώνας ασυλίας, ας της επιτρέψουμε να κάνει τα θαύματα που πιστεύει. Έχουμε αρχίσει να την πιστεύουμε και εμείς», είπε στο τέλος ο Μαρτίκας.

Η Μαριαλένα έβαλε τα κλάματα - Η φάρσα του Λιανού στον Κατσούλη στο Survivor all star

Μετά τον στίβο μάχηςοι μπλέ έπρεπε να πάνε στο συμβούλιο του νησιού και για άλλη μια φορά να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Πριν όμως την ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός είχε ετοιμάσει μια "special" έκπληξη στους παίκτες.

Μιας και οι κόκκινοι είναι δύο άτομα παραπάνω από τους μπλέ, σύμφωνα με τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης έπρεπε να ψηφίσουν έναν από τους κόκκινος για να πάει στην ομάδα τους. Αυτός ήταν ο Σάκης Κατσούλης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στο άκουσμα του ονόματος του, ξεκίνησε τα κλάματα και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Αφού, ο παίκτης πήγε στην αντίπαλη ομάδα είπε τις σκέψεις του και στην συνέχεια, η σύντροφος του με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια ένιωσε αδικία.

Μετά από όλα αυτά, ο Γιώργος Λιανός με πολύ σοβαρό ύφος και σε συνεννόηση με την ομάδα των μαχητών, του είπε να γυρίσει στην ομάδα του γιατί είναι πρωταπριλιά.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δύο ήταν τα ονόματα, που ψηφίστηκαν, αλλά μόνο ο ένας συμπλήρωσε πολλές ψήφους για να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, όπως σας είχαμε αποκαλύψει και εμείς σήμερα από νωρίς το πρωί και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά, είναι η Ελευθερία Ελευθερίου.

Βέβαια, αυτό δεν άρεσε στην τραγουδίστρια, διότι τις τελευταίες εβδομάδες είναι παντα μέσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση.