Μίλησε επιτέλους δημόσια - Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φωτογράφισε τον παίκτη του Survivor All Star που τουιτάρει

«Είπα αρκετά, έτσι;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μίλησε επιτέλους δημόσια - Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φωτογράφισε τον παίκτη του Survivor All Star που τουιτάρει

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar, όπου μίλησε τόσο για το Survivor All Star, όσο και για το My style rocks, τα δυο προγράμματα στα οποία συμμετείχε η ξανθιά επιχειρηματίας.

Αρχικά αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να την δούμε στο My style rocks all star.

Το κεφάλαιο Survivor All Star στην ζωή της Παπαδοπούλου

Αρχικά αποκάλυψε πως ήταν η εμπειρία της: «Τρομακτική γιατί ο ένας θέλει να φάει τον άλλον. Δεν το λέω μόνο εγώ, το λένε όλοι όσοι φεύγουν και γιατί είναι φουλ τοξικό. Όταν μπαίνεις εκεί και βλέπεις τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά, καταλαβαίνεις κάποια πράγματα ότι είναι σχεδιασμένα και αναφέρομαι ξεκάθαρα στον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος υπέδειξε τα δύο κορίτσια για φαγητό και μετά για κινητό.

Για τσιγάρα είπε, ενώ η Κατερίνα πριν μπει στο Survivor είχε πνευμονία και ούτε άγγιζε το τσιγάρο. Όλο δηλαδή ψέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω Είναι ικανός ο Νίκος Μπάρτζης να κάτσει να σκεφτεί όλα αυτά; Μήπως πίσω από τον Νίκο Μπάρτζη υπάρχει ένα άλλο μυαλό που τα στήνει όλα αυτά;».

Δείτε επίσης: Ανατροπή με την αποχώρηση - Δεν φεύγει κανείς!

Σχετικά με ερώτηση για παίκτη του All Star που φημολογείται πως έχει κινητό και τουιτάρει από τον Άγιο Δομίνικο, είπε: «Δυο άτομα θεωρώ. Ο ένας τον έχω ακόμα πιο ψηλά στο βαθμό να τουιτάρει αν κρίνω από τον χαβαλέ και το χιούμορ που τον διακατέχει... Είπα αρκετά, έτσι;», φωτογραφίζοντας έτσι ποιος είναι.

«Τα συμβόλαια δεν τα λαμβάνεις ποτέ. Υπογράφεις το συμβόλαιο και τηρούνται όλα και από τις δυο πλευρές. Πληρώνεται κανονικά», ανέφερε για τα συμβόλαια και τις πληρωμές, αφού η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν τα έχει λάβει με αποτέλεσμα να στείλει τρίτο εξώδικο.

Το My style rocks

Όσον αφορά το My style rocks και τα δημοσιεύματα που το θέλουν του χρόνου να είναι All Star: «Το My style rocks είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Η αλήθεια είναι όχι δε μου έχει γίνει πρόταση, πρώτη φορά το ακούω. Δεν μπορώ να το σκεφτώ και να του απαντήσω τώρα»

Οι σχέσεις με την Βρισηίδα Ανδριώτου

Πως είναι οι σχέσεις της σήμερα με την Βρισηίδα Ανδριώτου μετά τον τσακωμό τους μετά την αποχώρηση τους από το ριάλιτι: «Έχω πει εγώ είμαι εδώ όποτε θέλει να σηκώσει το τηλέφωνο της. Το σπίτι μου θα τη το ανοίξω όταν θέλει κάτι να το πούμε θα το πούμε».