Survivor All Star trailer 24/4: «Γιωργάκη, έλα αγοράκι μου τώρα, έλα!» - "Παγώνουν" όλοι στο συμβούλιο με την αποκάλυψη για τον Ασημακόπουλο

Κανείς δεν πίστευε στα αυτιά του!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 24/4: «Γιωργάκη, έλα αγοράκι μου τώρα, έλα!» -

Το βράδυ της Κυριακής 23/4 οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor All Star παρακολούθησαν ίσως και το πιο φαντασμαγορικό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης: Αυτό με το πάρτι της ένωσης! Οι παίκτες τόσο από τους Κόκκινους όσο κι από τους Μπλε έβαλαν τα καλά τους, χόρεψαν, έφαγαν, τραγούδησαν (δείτε εδώ ποιος βγήκε ο μεγάλος νικητής της βραδιάς) κι επέστρεψαν σε κοινή παραλία, με μία καλύβα και με μια μόνο αποστολή: Να καταφέρουν να επιβιώσουν πια όλοι μαζί.

Η επόμενη μέρα, η σημερινή 24/4, δείχνει πως αυτό αποδείχθηκε τελικά κάτι παραπάνω από δύσκολο. Πολλοί και διαφορετικοί χαρακτήρες σε μια μόνο καλύβα και οι εντάσεις ξεκίνησαν από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα.

Πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά ο Τάκης Καραγκούνιας που θα προκαλέσει ένταση τόσο στην καλύβα όσο και στο αποψινό συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα), όταν αποκαλύψει κάτι για τον Γιώργο Ασημακόπουλο που θα αφήσει άναυδους τους πάντες. Μαζί του θα επιβεβαιώσει το γεγονός και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτες μπορεί να μένουν στην ίδια καλύβα αλλά οι ομάδες συνεχίζουν να υφίστανται οπότε και σήμερα θα παρακολουθήσουμε μια μάχη μεταξύ Κόκκινων και Μπλε (δείτε εδώ ποιος θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας).

Α, μην ξεχάσω! Όπως θα δείτε και παρακάτω, στο trailer, ο Γιώργος Λιανός θα μπει στον στίβο μάχης έχοντας απέναντί του τον τραγουδιστή στο πάρτι της ένωσης, Στέλιο Ρόκκο κι αυτό σίγουρα δεν το έχουμε ξαναδεί!

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All Star