Survivor all star: «Δεν είμαι μαριονέτα του!» - Ξεκίνησαν οι σπόντες μεταξύ Μαρτίκα & Καραγκούνια

Δεν την γλιτώνουν τώρα που μένουν μαζί...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Δεν είμαι μαριονέτα του!» - Ξεκίνησαν οι σπόντες μεταξύ Μαρτίκα & Καραγκούνια

Λίγη ώρα μετά την ένωση των δύο ομάδων στη ίδια καλύβα του Survivor all star, στο αποψινό (24/4) επεισόδιο και ξεκίνησαν οι τσακωμοί και οι ίντριγκες. Η συγκεκριμένη καλύβα, δεν εξηγείται αλλιώς έχει κακό vibe όπως είπε η Σταυρούλα Χρυσαεϊδή, διότι δεν θα πάνε και τόσο καλά τα πράγματα.

Οι πρώτοι παίκτες του Survivor all star έχουν ήδη αποστασιοποιηθεί (δείτε εδώ ποιοι), καθώς στην καλύβα, ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Τάκη Καραγκούνια άρχισαν οι σπόντες και τα "καρφιά" ειδικά από την μεριά του φαρμακοιποιού.

Τα σχόλια του Μαρτίκα στον Καραγκούνια και αντίστροφα στο Survivor all star

Ποιος κερδίζει απόψε στο Survivor All Star

Και είναι γεγονός! Απόψε 24/4 οι τηλεθεατές του Survivor All Star θα παρακολουθήσουν τον πρώτη αγώνα για την 1η ασυλία της εβδομάδας μετά την ένωση των παικτών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 24/4 (δείτε εδώ ποιος βγήκε νικητής στο τραγούδι).

Η αλήθεια είναι πως η προηγούμενη εβδομάδα κατά κύριο λόγο «βάφτηκε» κόκκινοι αφού οι Μπλε έχασαν όλες τις ασυλίες πέρα από μία! Αυτή η εβδομάδα πως θα τσουλήσει άραγε;

Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, η «πρεμιέρα» της εβδομάδας αυτής θα έχει θετικό πρόσημο ακόμα μια φορά για τους Κόκκινους, αφού εκείνοι είναι που θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στον συγκεκριμένο στίβο μάχης και θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού σαν απλοί παρατηρητές (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση).

Εκεί, βέβαια, ο Τάκης και η Μαριαλένα από τους Κόκκινους θα πάρουν όλα τα φώτα πάνω τους αφού θα αποκαλύψουν κάτι για τον Γιώργο Ασημακόπουλο που θα φέρει τα πάνω κάτω...