Εκτός Survivor all star η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Η ανακοίνωση του Λιανού

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Εκτός Survivor all star η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Η ανακοίνωση του Λιανού

Το αποψινό (24/4) επεισόδιο του Survivor all star ξεκίνησε και μετά τους τσακωμούς και τα ευτράπελα για την καλύβα, που θα μένουν όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τις πρώτες αντιδράσεις) έφυγαν όλοι ια τον στίβο μάχης.

Μαχητές και Διάσημοι, έτοιμοι να διεκδικήσουν έναν πόντο ο καθένας για την τελική ασυλία, ώστε να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιο από την ομάδα τους. Βέβαια, μετά τον σχολιασμό της χθεσινοβραδινής ένωσης (δείτε εδώ στιγμιότυπα) ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε, πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θα είναι μαζί τους.

Ο λόγος που είναι εκτός η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από το Survivor all star

Ο λόγοςπου η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Νικόλας Αγόρου θα απουσιάζουν από τον αποψινό (24/4) στίβο μάχης είναι φυσικά η... αδιαθεσία!

Ποιος κερδίζει απόψε στο Survivor All Star

Και είναι γεγονός! Απόψε 24/4 οι τηλεθεατές του Survivor All Star θα παρακολουθήσουν τον πρώτη αγώνα για την 1η ασυλία της εβδομάδας μετά την ένωση των παικτών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 24/4 (δείτε εδώ ποιος βγήκε νικητής στο τραγούδι).

Η αλήθεια είναι πως η προηγούμενη εβδομάδα κατά κύριο λόγο «βάφτηκε» κόκκινοι αφού οι Μπλε έχασαν όλες τις ασυλίες πέρα από μία! Αυτή η εβδομάδα πως θα τσουλήσει άραγε;

Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, η «πρεμιέρα» της εβδομάδας αυτής θα έχει θετικό πρόσημο ακόμα μια φορά για τους Κόκκινους, αφού εκείνοι είναι που θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στον συγκεκριμένο στίβο μάχης και θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού σαν απλοί παρατηρητές (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση).

Εκεί, βέβαια, ο Τάκης και η Μαριαλένα από τους Κόκκινους θα πάρουν όλα τα φώτα πάνω τους αφού θα αποκαλύψουν κάτι για τον Γιώργο Ασημακόπουλο που θα φέρει τα πάνω κάτω...