Survivor All Star: Σοκ! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Σοκ! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Γεμάτο καυγάδες, εντάσεις, κλάματα και συγκινήσεις ήταν το αποψινό 4/5 επεισόδιο του Survivor all star. Η απόφαση του Στέλιου Χανταμπάκη να αποχωρήσει από το παιχνίδι έχει φέρει ποικίλες αντιδράσεις μιας και μερικοί παίκτες τον υποστήριξαν κι άλλοι τον... κατακεραύνωσαν κανονικότατα, κάτι που στάθηκε αφορμή να τσακωθούν πριν τον αγώνα.

Ωστόσο, τα άφησαν όλα πίσω τους, προκειμένου να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο λαχταρούσαν πάρα πολύ τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι, μιας και μετά από περίπου ενάμιση μήνα, θα άκουγαν ηχητικά μηνύματα από τις οικογένειές τους.

Οι τυχεροί τελικά ήταν οι Κόκκινοι, οι οποίοι και τον φραπέ τους ήπια και τα pancakes τους έφαγαν, μέχρι και μια εγκυμοσύνη έμαθαν!

Αμέσως μετά οι δύο ομάδες πήγαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου ο Γιώργος Λιανός να τους ανακοινώνει τον παίκτη που θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκης.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε από το Survivor all star

Οι υποψήφιοι ήταν Κόρομι, Καραγκούνιας, Μαρτίκας και Αγόρου! Τελικά, το Youweekly επιβεβαιώθηκε ξανά, μιας και ο τελευταίος, δηλαδή ο Νικόλας Αγόρου, αποχωρεί από το Survivor all star!

Πρώην σύζυγος γνωστού ποδοσφαιριστή - Το μοντέλο με το οποίο ήρθε κοντά ο Αγόρου πριν το παιχνίδι

Ο Νικόλας Αγόρου έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Γιώργο. Μένει μόνιμα στην Αθήνα, ωστόσο στο παρελθόν έχει περάσει μεγάλο διάστημα ζώντας στη Θεσσαλονίκη λόγω των σπουδών του στη Γυμναστική Ακαδημία.

Είναι 31 ετών, ενώ κατάγεται από την Κόνιτσα Ιωαννίνων. Ο Νικόλας ασχολήθηκε πολύ στενά με τον αθλητισμό, μιας και για εννιά χρόνια επιδόθηκε στο κανό-καγιάκ σλάλομ όπου και διακρίθηκε.

Ο νεαρός έκανε τη θητεία του στις Ειδικές δυνάμεις, συγκεκριμένα ως έφεδρος δόκιμος αξιωματικός.

Όσον αφορά τώρα την προσωπική του ζωή, σύμφωνα με το Πρωινό μας, λίγο πριν μπει στο Survivor All Star ήρθε πολύ κοντά με μοντέλο, πρώην σύζυγό γνωστού ποδοσφαιριστή η οποία έχει και ένα παιδάκι.