Survivor All Star trailer 7/5: Μελίνα και Σταυρούλα "σφάζονται" ξανά για τα μάτια του Βασάλου - «Είναι αστείο! Σαν να είμαστε στο δημοτικό»

Το λες και Power of Love πλέον...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star trailer 7/5: Μελίνα και Σταυρούλα

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει απόψε 7/5 το βράδυ το Survivor all star, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ κι όπως είδαμε από το trailer που κυκλοφόρησε νωρίτερα, αναμένονται νέα... "ξεμαλλιάσματα".

Εδώ και μέρες έχει αποκαλυφθεί ένα... νέο ερωτικό τρίγωνο στον Άγιο Δομίνικο, με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Σταυρούλα Χρυσαειδή και την Μελίνα Μεταξά, ενώ αποκαλύφθηκε πως η δεύτερη εξομολογήθηκε στον Στέλιο Χανταμπάκη πως είναι ερωτευμένη με τον πρώτο.

Το θέμα λοιπόν αυτό έρχεται ξανά στο προσκήνιο και συγκεκριμένα απόψε, μιας και η Μελίνα άλλαξε την θέση στις κουβέρτες της προκειμένου να... χωρίσει το φημολογούμενο ζευγάρι.

«Μου φαίνεται πολύ αστείο όλο αυτό! Σαν να είμαστε στο δημοτικό», τονίζει στην κάμερα η Σταυρούλα ενώ τα ίδια λέει και ο Κωνσταντίνος: «Δεν θα ασχοληθώ άλλο! Είναι αστείο».

Εκτός όμως από τα ερωτικά καυγαδάκια, θα δούμε τους Μπλε και τους Κόκκινους να αγωνίζονται για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αλλά και να βγάζουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το Youweekly όπως κάθε φορά έτσι και τώρα σας έχει και την ομάδα που κερδίζει (δείτε εδώ) και το όνομα του παίκτη που βγαίνει από την κάλπη (δείτε εδώ).

Να σημειώσουμε πως θα δούμε μερικές αλλαγές αυτήν την εβδομάδα, όσον αφορά το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, το ριάλιτι επιβίωσης θα προβληθεί κανονικά την Κυριακή 7/5 και την Δευτέρα 8/5, όπου θα παίξουν για τις δύο ασυλίες αλλά και την Τρίτη 9/5 όπου θα παίξουν για το ταξίδι στο Μαϊάμι.

Όμως, Τετάρτη 10/5 και Πέμπτη 11/5 θα δούμε στη θέση του δυο άλλα προγράμματα. Την Τετάρτη θα δούμε το debate για τις εκλογές της 21 Μαϊου (δείτε ποιοι δημοσιογράφοι θα εκπροσωπήσουν τα κανάλια τους), ενώ την Πέμπτη θα δούμε την ελληνική ταινία "Εγωισμός" εξαιτίας της Eurovision.

Το trailer για το αποψινό 7/5 επεισόδιο του Survivor all star