Survivor All Star trailer 28/6: «Ακόμη και τα δάκρυα της είναι κομμάτι στρατηγικής» - Στο στόχαστρο όλων η Σταυρούλα

Την βάζουν στο μάτι, Σάκης, Μαριαλένα, Νίκος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 28/6: «Ακόμη και τα δάκρυα της είναι κομμάτι στρατηγικής» - Στο στόχαστρο όλων η Σταυρούλα

Μεγάλο σοκ προκάλεσε η χθεσινοβραδινή 27/6 αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου από το Survivor All Star (δείτε την αντίδραση του). Ο Σάκης Κατσούλης επειδή ήταν MVP τον επέλεξε να βγει στον τάκο και από τους υπόλοιπους δυο υποψήφιους Σταυρούλα - Νίκο, είχε συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους από την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού - δείτε την κατάταξη.

Σήμερα 28/6 ωστόσο, ο αγώνας για τον μεγάλο τελικό συνεχίζεται και όλοι οι παίκτες θα στήσουν στον τοίχο την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Θα μιλήσουν για διπροσωπία, στρατηγική και ψεύτικα δάκρυα για να τη λυπηθεί ο κόσμος.

Στο στόχαστρο θα την βάλουν ο Σάκης, η Μαριαλένα και ο Μπάρτζης, καθώς όπως είδαμε και προκάλεσε οργή στα social media, οι τρεις τους έκαναν συμφωνία για να γλιτώσει η πρώτη από την αποχώρηση. Το twitter μιλάει για "ξεφτιλίκι" με τον Νίκο από αγαπημένος παίκτης, να δέχεται χιλιάδες αρνητικά σχόλια.

Στο συμβούλιο του νησιού, στον τοίχο θα την στήσει και η Στέλλα Ανδρεάδου, με την Σταυρούλα να ξεσπάει σε κλάματα και να ξεκαθαρίζει πως δεν το κάνει για να την λυπηθεί ο κόσμος και πως δεν θέλει να φαίνεται θύμα.

Όσον αφορά το αγώνισμα τώρα, οι παίκτες θα παίξουν για ακόμη μια ασυλία που θα δείξει έναν παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση. Εμείς λοιπόν στο youweekly.gr ήδη γνωρίζουμε ποιος θα την κερδίσει, αλλά και ποιος θα πέσει πάλι στον τάκο και να κινδυνεύσει με αποχώρηση.

Το 28/6 trailer του Survivor All Star