Survivor All Star spoiler 28/6: Φτου ξανά και από την αρχή - Αυτός βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 28/6: Φτου ξανά και από την αρχή - Αυτός βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση

Απόψε 28/6 στο Survivor All Star οι 6 παίκτες που έχουν μείνει στο παιχνίδι, θα αγωνιστούν για ακόμη μια ασυλία η οποία θα αναδείξει τον νικητή που θα "σωθεί" από την ψηφοφορία αλλά και εκείνον που θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση και θα κινδυνεύσει να φύγει.

Μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό κανείς δεν θέλει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, παρόλο που όλοι τους έχουν ήδη στον τραπεζικό τους λογαριασμό πολλά χιλιάρικα, καθώς μην ξεχνάμε πως με κάθε εβδομάδα που παραμένουν στο παιχνίδι, κερδίζουν και 5.000 ευρώ από τον Ατζούν.

Η λίστα ωστόσο της κατάταξης είναι μια και δεν αλλάζει, το μόνο που φέρνει την ανατροπή στους παίκτες που αποχωρούν είναι οι ψήφοι των ίδιων των παικτών, όπως για παράδειγμα ανατροπή ήταν η χθεσινή επιλογή του Σάκη μα βγει στον τάκο ο Ηλίας και τελικά να αποχωρήσει.

Ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση απόψε 28/6 στο Survivor All Star

Σήμερα 28/6 ο αγώνας θα είναι και πάλι δύσκολος, ενώ θα δούμε και έναν τραυματισμό που θα αφήσει άφωνους τους 6 παίκτες. Την ασυλία λοιπόν, θα κερδίσει μα ποιος άλλος ο Σάκης Κατσούλης, όπως και όλες αυτής της εβδομάδας.

Έπειτα από την ψηφοφορία στη συνέχεια των παικτών, ο υποψήφιος θα είναι άντρας και αυτός είναι ο Νίκος Μπάρτζης όπως κάθε εβδομάδα άλλωστε.