Survivor 2024: Κατέρρευσε η Ανδριάνα πριν τον αγώνα - Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά το πρώτο έπαθλο φαγητού

Άσχημες εξελίξεις...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024: Κατέρρευσε η Ανδριάνα πριν τον αγώνα - Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά το πρώτο έπαθλο φαγητού

Ο αποψινός (10/1) αγώνας επάθλου ξεκίνησε με άσχημη ψυχολογία για την ομάδα των μαχητών του Survivor 2024 κι αυτό, αρχικά γιατί τέσσερις από τις πέντε γυναίκες της ομάδας είναι υποψήφιες προς αποχώρηση, ενώ ρόλο σε αυτό έπαιξε και το γεγονός πως ο Φάνης, ένας δυνατός παίκτης, έμεινε εκτός για να αναρρώσει πλήρως και να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Η Ανδριάνα Καγιά, μάλιστα, κατέρρευσε μπροστά σε όλους ξεσπώντας σε κλάματα, διότι έγινε αναφορά στον τσακωμό με την συμπαίκτριά της, Χρύσα, που προηγήθηκε το βράδυ, με την ίδια να εξηγεί πως δεν έχει κανέναν δίπλα της και μοναδικό της στήριγμα είναι ο εαυτός της.

«Είναι άβολη η θέση μου αλλά δεν ήρθα εδώ για να κάνω φίλους. Τους φίλους μου τους έχω έξω, στην πραγματική ζωή, όπως και την οικογένεια μου. Οπότε ήρθα εδώ για να παίξω, να το ζήσω όλο αυτό και όλα καλά», είπε σε κάποιο σημείο και τότε ο Γιώργος Λιανός την ρώτησε: «Με ποιον έχεις έρθει κοντά; Ποιος νιώθεις ότι είναι το στήριγμα σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάς;», με την ίδια τότε να "σπάει": «Κανένας. Ο εαυτός μου είναι το στήριγμα μου».

Δείτε επίσης: Ανδριάνα Καγιά: «Αυτή την ξινίλα πού την ξέρω» - Όταν η παίκτρια του Survivor έκανε πασαρέλα στο Shopping Star

Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά απόψε (10/1) το έπαθλο φαγητού στο Survivor 2024

Όλα αυτά, λοιπόν, επηρέασαν σημαντικά τους μπλε και έτσι έχασαν με διαφορά από τους κόκκινους, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει εδώ στο youweekly.gr, οι οποίοι κέρδισαν το έπαθλο του φαγητού, το οποίο ήταν αυγά, σε κάθε τους μορφή!

Μετά την ήττα τους, η Δώρα Νικολή ξέσπασε κι εκείνη σε κλάματα, σκεπτόμενη πως απογοητεύει τα παιδιά της, που είναι και ο λόγος που βρίσκεται εκεί, με την Όλγα Πηλιάκη να της δίνει κουράγιο ως μητέρα, λέγοντάς της τα εξής:

«Eπειδή και εγώ έχω παιδιά και μου είχαν πει πριν μπω "θέλουμε να κερδίζεις, δεν θέλουμε να χάνεις", θέλω να σου πω ότι δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν και μόνο που έχεις φέρει 4 παιδιά στον κόσμο σε κάνει πάρα πολύ ικανή γυναίκα. Θα πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου και να το χαρείς γιατί είναι ένα παιχνίδι».