Survivor 2024: Πότε θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές για το κοινό

Τι αποφάσισε η Acun Medya

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Πότε θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές για το κοινό

Πολλές είναι οι ανατροπές φέτος, στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, οι οποίες μάλιστα έχουν ξεκινήσει και από νωρίς. Στο νέο κύκλο, όπως έχουμε ήδη δει, δεν υπάρχουν πλέον, τηλεφωνικές ψηφοφορίες, με τις αποχωρήσεις να εξαρτώνται καθαρά και μόνο από τους παίκτες (δείτε εδώ τα highlights 30/1).

Πότε θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές

Σύμφωνα με την RealNews, κυκλοφορούν αρκετά σενάρια τις τελευταίες ημέρες για ανατροπή της απόφασης του ΣΚΑΪ και της AcunMedya για κατάργηση της τηλεψηφοφορίας για τις αποχωρήσεις στο ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, τουλάχιστον για την ώρα, δεν φαίνεται να υπάρχουν σκέψεις επαναφοράς της τηλεφωνικής ψηφοφορίας καθώς οι αλλαγές που έγιναν φέτος αποτιμώνται θετικά.

Δείτε επίσης: Survivor trailer 31/1: Διακόπτεται το αγώνισμα - Πανικόβλητοι παίκτες και Γιώργος Λιανός τρέχουν να βοηθήσουν

Επιτυχημένη θεωρείται και η προσπάθεια της AcunMedya να σταματήσει τις διαρροές και τα spoilers για τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων. Ωστόσο οι τηλεφωνικές γραμμές, δεν θα μείνουν επ αόριστον κλειστές, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η μέθοδος του televoting θα επανέλθει στον τελικό για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 2024

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση μετά την τελευταία του Χρήστου Βολικάκη, που έφερε εντάσεις και αναταράξεις στην ομάδα των διάσημων.

Αυτή τη φορά, ο παίκτης που είναι πολύ κοντά να εγκαταλείψει την εμπειρία του Survivor είναι από την ομάδα των μαχητών. Δεν ξέρουμε αν ήδη ο νους σας έχει πάει κάπου, ωστόσο οι λόγοι της νέας οικειοθελούς αποχώρησης δεν είναι ψυχολογικοί.

Ο λόγος για τον Άγγελο Γεωργουδακη, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα με την υγεία του, καθώς υπέστη τροφική δηλητηρίαση. Μπορεί οι γιατροί να τον φρόντισαν, ωστόσο την Κυριακή 28/1 ο παίκτης αποχώρησε ξανά από την παραλία, καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Επομένως, δε θα είναι καθόλου απίθανο τις επόμενες ημέρες ο Άγγελος να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά το ριάλιτι, μιας και γνωρίζουμε ότι οι γιατροί είναι πολύ κοντά στο να του απαγορεύσουν τη συνέχεια του στο παιχνίδι (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για τον μαχητή).

Survivor - spoiler - Οικειοθελής αποχώρηση