Survivor 26/2: Η ομάδα που κέρδισε η δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Μπλε ή κόκκινοι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 26/2: Η ομάδα που κέρδισε η δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Σήμερα, Δευτέρα 26/2 είδαμε στο Survivor μπλε και διάσημους να μάχονται με σκοπό να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Θα έλεγε κανείς, πως η ψυχολογία αποτελεί πολύ βασικό παράγοντα για τη νίκη, ωστόσο αυτή τη φορά οι καυγάδες ήταν πολλοί για πολλούς παίκτες (δείτε εδώ).

Η ομάδα που κέρδισε απόψε 26/2 στο Survivor

Μαχητές και διάσημοι πάλεψαν πολύ για τη νίκη και έτσι το τελικό σκορ δεν είχε μεγάλη απόκλιση. Το Youweekly.gr σας είχε ενημερώσει από νωρίς σήμερα σχετικά με την ομάδα, που κερδίζει και φυσικά πέσαμε για μια ακόμη φορά μέσα! Νικητές λοιπόν, ήταν και πάλι οι μπλε!

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 26/2: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αυτή η παίκτρια αποχωρεί τις επόμενες μέρες

Την Κυριακή 25/2 είδαμε στο Survivor Μαχητές και Διάσημους να ενισχύονται με 4 προσθήκες, οι οποίες ωστόσο δεν άλλαξαν τις ισορροπίες, αφού οι μπλε κατάφεραν να επικρατήσουν και οι κόκκινοι να δώσουν τον πρώτο παίκτη τους που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι Διάσημοι ενεργοποίησαν το γυναικείο κομμάτι και στον τάκο βγήκε η Έλενα Αμανατίδου, την οποία έκριναν ως πιο αδύναμη αγωνιστικά. Σήμερα από τον τάκο αναμένεται να προκύψει ακόμα μια παίκτρια, που πιθανότατα (εφόσον επιβεβαιωθούν και τα spoilers) θα είναι η Μαρία Αντώνα. Η Μαρία, λοιπόν, πρόκειται για το απόλυτο φαβορί για να αποχωρήσει στο τέλος της εβδομάδας κι εννοείται πως υπάρχει βάση κι έχουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες...διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr