Survivor highlights 7/3: Αποχώρηση "βόμβα" - Τα κλάματα, οι εντάσεις και οι αποχαιρετισμός

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 7/3: Αποχώρηση

Μια ανατρεπτική αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 7/3 επεισόδιο του Survivor. Λίγο πριν από την αποχώρηση όμως, είδαμε κλάματα, τσακωμούς και εντάσεις. Έχουμε όλα τα highlights.

Αναλυτικά τα 7/3 highlights του Survivor

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Αντωνά - Της "επιτέθηκε" ο Τζέιμς «Ρε Μαρία είσαι υπερβολική», «Έχω κουραστεί»

Το τελευταίο επεισόδιο για αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου και οι παίκτες των δύο ομάδων άρχισαν να σχολιάζουν όλα όσα συνέβησαν την προηγούμενη ημέρα (δείτε εδώ τα highlighs). Ο Σταμάτης, πρώτος από όλους, θέλησε να δηλώσει την έκπληξή του όταν η Σταυρούλα έτρεξε στην αγκαλιά του μετά τη νίκη τους στα παιχνίδια Καραϊβικής.

Εξήγησε πως δεν το περίμενε, μιας που η ομάδα των μπλε είναι χωρισμένη στα δύο και εκείνη τείνει να κάνει περισσότερη παρέα με την άλλη πλευρά, παρόλα αυτά επιμένει πως δεν σημαίνει τίποτα όλο αυτό και το πιο πιθανό είναι να το έκανε πάνω στον ενθουσιασμό της.

Στην κόκκινη καλύβα, τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού οι περισσότεροι παίκτες είναι τραυματισμένοι, με τον Αλέξη Παππά να μην μπορεί να αγωνιστεί σήμερα, μετά από έναν τραυματισμό στο μάτι του. Όλο το βάρος, επομένως, έχει πέσει σε συγκεκριμένους παίκτες, κάτι που ρίχνει πολύ ψυχολογικά την Μαρία Αντωνά. Η ίδια δήλωσε πως δεν αντέχει άλλο, ειδικά από τη στιγμή που καλείται για άλλη μία φορά να παίξει σε δοκιμασία αποχώρησης, εφόσον δεν υπήρχε άλλη επιλογή.

Και σαν να μην έφτανε η στεναχώρια της αυτή, ήρθε ο Τζέιμς λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, να της φωνάξει, επειδή επισήμανε πως ο πανηγυρισμός του Νίκου Ρικουνάκη με τους μαχητές δεν ήταν σωστός. «Ρε Μαρία, είσαι υπερβολική», της είπε και της τόνισε πως απλώς ήθελε να διασκεδάσει και δεν έκανε κάτι κακό ο συμπαίκτης της. «Έχω κουραστεί να με κρίνεις από την πρώτη στιγμή που έχεις έρθει», του απάντησε εκείνη και οι τόνοι ανέβηκαν.

«Αν θες να γίνεις Δαλάκα, πρέπει να είσαι ειλικρινής! Η Κατερίνα τώρα θα...» - "Μακελειό" ανάμεσα σε Τζέιμς & Ασημίνα

Οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας, ρίχτηκαν στη μάχη για ένα έπαθλο φαγητού αυτή τη φορά. Διεκδικούσαν μία διπλή μερίδα με μπιφτέκια και πατάτες και σαλάτα του Καίσαρα.

Ήταν μία δύσκολη μάχη, αφού έπρεπε όλοι να κυλιστούν στη λάσπη και να ισορροπήσουν τα σακιά στις κουνιστές βάσεις στο τέλος. Τη μια στιγμή είχε το προβάδισμα η μία ομάδα και την άλλη η αντίπαλη. Τελικά, όμως, το youweekly.gr επιβεβαιώθηκε.

Οι μαχητές είναι εκείνοι που πήραν τη νίκη, απομακρύνοντας την κατάρα από πάνω τους, αφού μέχρι τώρα δεν είχαν κερδίσει κανένα έπαθλο φαγητού. Είναι η τρίτη νίκη της εβδομάδας και αυτό τους ικανοποιεί ιδιαίτερα. Φαίνεται πως έχουν δυναμώσει και ξέρουν να κάνουν σωστά ματσαρίσματα.

Μετά το τέλος του αγώνα ξεκίνησε μία συζήτηση δημιουργήθηκε μία μεγάλη ένταση, η οποία από αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε. Οι κόκκινοι θέλησαν να "ξεδιαλύνουν" τι συνέβη και εκνευρίστηκε ο Ντάνιελ, ο οποίος ήθελε να παίξει τον τελευταίο πόντο, με τον ίδιο να εξηγεί πως είχε νεύρα με τον εαυτό του και δεν πειράχτηκε τόσο με τους συμπαίκτες του.

Και εκεί που μιλούσαν για τα ματσαρίσματα, ο Τζέιμς έκανε ένα ερώτημα στην Ασημίνα, το οποίο εκείνη απέφευγε, γι' αυτό εκείνος ξέσπασε και της είπε: «Αν θες να γίνεις Δαλάκα κάποια στιγμή, πρέπει να είσαι ειλικρινής. Η Κατερίνα τώρα θα μου απαντούσε». Εκείνη θύμωσε ακόμη περισσότερο και του απάντησε: «Ο κόσμος βλέπει πόσο κακός και ερειστικός είσαι».

Παρόλα αυτά, οι συμπαίκτες της, επιβεβαίωσαν κάπως τον Τζέιμς, αφού Παππάς και Γκέντσογλου δήλωσαν πως: «Υπάρχει ζήλια της Ασημίνας προς την Κατερίνα».

«Αχ, δεν μπορώ να μιλήσω...» - "Έσπασε" η φωνή της Αναστασίας Τσέρου και δάκρυσε μπροστά στην κάμερα

Έπειτα οι παίκτες επέστρεψαν στις παραλίες τους και εκεί οι υποψήφιες προς αποχώρηση, προχώρησαν σε εξομολογήσεις μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

Η Αναστασία Τσέρου, λοιπόν, η οποία είναι μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες του ριάλιτι, αλλά έχει αποδειχθεί πολύ δυνατή αγωνιστικά, προσπάθησε να μιλήσει για έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της, όμως τα κατάφερε με δυσκολία, αφού έκλεινε η φωνή της από το κλάμα και την συγκίνηση.

«Μπορεί να είναι και η τελευταία μου μέρα στο νησί. Έχω ξυπνήσει με καλή διάθεση, αλλά περίεργα αισθάνομαι σίγουρα μέσα μου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει μία μονομαχία. Αναπολώ λίγο κάποιες στιγμές έξω, σκέφτομαι... Από τη μία θέλω να μείνω, από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι και η οικογένειά μου, που μου έχουν λείψει πάρα πολύ. Υπάρχει συγκεκριμένα ένας άνθρωπος, ένας πάρα πολύ καλός μου φίλος, που νομίζω ότι από τότε που τον γνώρισα...

Αχ θα συγκινηθώ τώρα... Αχ δεν μπορώ να μιλήσω...Υπάρχει εκεί έξω ένας άνθρωπος που θεωρώ ότι από τότε που... δεν μπορώ να μιλήσω... από τότε που τον γνώρισα με έχει πάει πολύ μπροστά στη ζωή μου σε όλους του τομείς και ανυπομονώ να τον δω», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΟΚ! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Ολόκληρη πλεκτάνη στήθηκε από την Σταυρούλα και τον Τζέιμς στο Survivor ώστε να αποχωρήσει η Μαριλίνα από το παιχνίδι, ώστε να δυναμώσει η ομάδα τους και να μείνει μία πιο αδύναμη από την αντίπαλη πλευρά, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε η ίδια η Βακονδίου (δείτε εδώ αναλυτικά).

Αυτό την πείσμωσε, λοιπόν, και δεν θέλησε να τους κάνει το χατίρι, γι' αυτό και τα έδωσε όλα στον αγώνα επικράτησης που ακολούθησε. Έπαιξε απέναντι στη Μαρία Αντωνά και μετά την Αναστασία Τσέρου, η οποία πέρασε πρώτη στον πάγκο, έχοντας εξασφαλίσει την θέση της, ακολούθησε εκείνη.

Έτσι, η Μαρία έμεινε πίσω για να αντιμετωπίσει την Ευγενία Μπόρλα. Το χέρι της, όμως, την πονούσε πάρα πολύ και η δύναμη και η ενέργειά της άρχισαν να πέφτουν. Παρόλο, δηλαδή, που η τελευταία είναι πιο αδύναμη αγωνιστικά από εκείνη, της "έδωσε" δύο εύκολες νίκες.

Η Μαρία πήρε την τρίτη νίκη και την τέταρτη, ωστόσο, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr, η Ευγενία πήρε έφερε το τελευταίο νικητήριο πόντο της. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Αντωνά δεν άντεξε, καθώς κουράστηκε και πιέστηκε πολύ, αφού ήταν υποψήφια για άλλη μία φορά, χωρίς να της αξίζει, έχοντας πάρει το βάρος των διάσημων πάνω της όλες αυτές τις ημέρες που οι περισσότεροι είναι τραυματισμένοι, ενώ η τύχη απ' ότι φαίνεται δεν ήταν με το μέρος της. Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και σύντομα θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής.