Survivor 2024: Το unfair play του στοίχισε – Δείτε τον 3ο υποψήφιο προς αποχώρηση

Η κάλπη μίλησε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Το unfair play του στοίχισε – Δείτε τον 3ο υποψήφιο προς αποχώρηση

Επεισοδιακό ήταν και το αποψινό (19/3) συμβούλιο του νησιού στο Survivor με τις δύο ομάδες να εξαπολύουν κατηγορίες εκατέρωθεν. Οι Μπλε βέβαια μιλούσαν εκ του... ασφαλούς, αφού για τρίτη φορά ήταν νικητές στο αγώνισμα ασυλίας, κάτι που σημαίνει πως οι Κόκκινοι έπρεπε να πάνε στην κάλπη.

Οι επιλογές τους ήταν περιορισμένες ούτως ή άλλως, ανάμεσα στους τραυματίες που δεν μπορούσαν να βγουν προτεινόμενοι, και στους άντρες της ομάδας (αφού η υποψηφιότητα δεν γινόταν πάει σε γυναίκα). Από τα ονόματα που ακούστηκαν, δύο ξεχώρισαν, και το ένα με αρνητικό τρόπο.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - Έξαλλος ο Σταμάτης Ταλαδιανός με τον Γιάννη Περπατάρη: «Κοιτάζει πώς μπορεί να κλέψει»

Το όνομα του 3ου υποψήφιου στο Survivor είχε ακουστεί νωρίτερα

Γιάννης Περπατάρης και Χριστόφορος Ταξίδης έπαιξαν στον πόντο. Νωρίτερα στο συμβούλιο, ο Σταμάτης Ταλαδιανός είχε κατηγορήσει τον πρώτο για unfair play, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τον κρατούσε από τα πόδια για να μην πάρει προβάδισμα τον μεταξύ τους αγώνα, κάτι που φαίνεται ότι στοίχισε και σε ψήφους.

Αν και ορισμένοι συμπαίκτες του αγρότη τον υπερασπίστηκαν, τελικά δεν εισακούστηκαν, με τον Γιάννη Περπατάρη να είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ποιος είναι ο Γιάννης Περπατάρης

Γιάννης Περπατάρης

  • Ηλικία: 34 ετών
  • Ιδιότητα: Αγρότης

Μεγαλωμένος στη Βόρεια Εύβοια, λατρεύει τη φύση και απασχολείται ως αγρότης, φροντίζοντας καλλιέργειες στρεμμάτων με ελιές. Παράλληλα, διατηρεί επιχείρηση cafe. Τα αθλήματα που τον συγκινούν είναι απαιτητικά και στοχεύουν στην ενδυνάμωση της φυσικής του κατάστασης. Έχει ασχοληθεί με crossfit, ποδηλασία, ορειβασία, snowboard, kick boxing, θαλάσσια σπορ αλλά και στίβο. Δηλώνει πανέτοιμος… «να βγάλει το λάδι» στους αντίπαλούς του και να… «οργώσει» τους αμμουδερούς στίβους μάχης.

Νωρίτερα στο παιχνίδι είχε έρθει πιο κοντά με την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Δείτε εδώ τις... περιπτύξεις τους