Survivor highlights 21/3: Οι παίκτες "πρόδωσαν" το νέο ζευγάρι - Η ανησυχία λίγο πριν την αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 21/3: Οι παίκτες

Καταιγιστικό ήταν το χθεσινό 21/3 επεισόδιο του Survivor. Είδαμε έναν παίκτη να αποχωρεί, αφού πρώτα έγινε χαμός στις δυο παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Τι συμβαίνει με Περπατάρη και Χρυσαειδή;

Αναλυτικά τα 21/3 highlights του Survivor

Έξαλλος ο Αλέξης Παππάς με τον Γιώργο Γκιουλέκα: «Δεν μπορεί να γράφει στο κούτελό μας τη λέξη "μ...ς"»

Η γκρίνια στους Κόκκινους συνεχίζεται, μετά από τέσσερις απανωτές ήττες, καθώς σήμερα θα κληθούν να αποχαιρετήσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους. Στην ένταση ήρθε να προστεθεί και η χθεσινή άρνηση του Γιώργου Γκιουλέκα να αγωνιστεί για την ασυλία παρά το γεγονός ότι ο γιατρός του Survivor του είχε δώσει το «πράσινο φως».

Δείτε επίσης: Survivor: Με πόσα λεφτά αποχώρησε ο Νίκος Ρικουνάκης από τους Κόκκινους

Επόμενο ήταν να ανέβουν οι τόνοι, με τον απόντα από τη χθεσινή διαμάχη Αλέξη Παππά -είχε πάει για εξετάσεις στο μάτι του- να δίνει τη δική του γνώμη για όσα διαδραματίστηκαν. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για όσα άκουσε.

«Προσπάθησα να μιλήσω με κάποια παιδιά για να καταλάβω τι ακριβώς συνέβη χθες και μου είπαν ότι ο Γιάννης παράτησε το παιχνίδι και πέταγε τους στόχους στον γάμο του Καραγκιόζη και ότι ο Γιώργος αποφάσισε πως είναι κουρασμένος μόλις έχασε απ' τον Σταμάτη, αλλά ξαφνικά ξεκουράστηκε στο flag race...», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

«Δεν καταλαβαίνω, όταν παίρνει ένας παίκτης τόσα χάπια, όσα λέει ότι παίρνει, θα αλλάξει κάτι στο σώμα του μέσα σε 15 λεπτά ξεκούρασης; Δεν ήμουν παρών, αλλά 8 άτομα είπαν ότι κάποιοι προσπάθησαν να παρατήσουν το παιχνίδι για να επωφεληθεί η Μπλε ομάδα. Αφού το είδαν 8 άτομα, δεν είναι ηλίθιοι. Δεν μπορεί να γράφει στο κούτελό τους τη λέξη “μ...ς”. Δεν γίνεται να το δεχτούμε και να πούμε στα παιδιά “Ευχαριστούμε που το γράψατε αυτό”. Πρέπει να ξέρουν ότι κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας», συμπλήρωσε ο παίκτης των Κόκκινων στο Survivor.

Δεν έκρυψε βέβαια ότι θεωρεί πως Γιώργος και Γιάννης δουλεύουν για τους Μπλε, ενώ άφησε αιχμές για τον Τζέιμς Καφετζή. «Αυτό που με προβληματίζει στο όλο θέμα είναι αν τελικά έβαλε το χέρι του ο Τζέιμς για να υπερασπιστεί τον Σταμάτη και να μην βγει υποψήφιος, γιατί ο Τζέιμς θα ήταν επόμενος στη λίστα. Τα παιδιά μου είπαν, πως μόλις πήραν το πέναλτι, ο Γιάννης και ο Γιώργος βρίσκονταν στην αντίπαλη ομάδα και μιλούσαν ο ένας στο αυτί του άλλου. Μου γεννά πολλά ερωτήματα, και δεν είμαι χαζός, ούτε τα παιδιά είναι χαζά, δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλοι το είδαν, αλλά αυτοί οι δύο δεν έχουν σφάλλει», δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Survivor

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - Ζωή Ασουμανάκη: Χώρισε μετά το παιχνίδι! Οι αποκαλύψεις για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τις εξαντλητικές δίαιτες

Ένταση πριν τον αγώνα, η Κατερίνα Δαλάκα ζήτησε να αλλάξει ομάδα ο Γιώργος Γκιουλέκας

Το γυαλί έχει ραγίσει οριστικά στην καλύβα των Κόκκινων στο Survivor, με τους υπόλοιπους παίκτες να δείχνουν όλο και περισσότερο, με ξεκάθαρο τρόπο, ότι δεν εμπιστεύονται τον Γιώργο Γκιουλέκα στην ομάδα τους. Αλέξης Παππάς και Κατερίνα Δαλάκα πήραν τον λόγο και ήταν καταιγιστικοί απέναντί του. Η αθλήτρια του στίβου μάλιστα, δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα τον προτιμούσε στους Μπλε, παρά να είναι στους Κόκκινους και να μην αγωνίζεται.

«Για εμένα είχε λήξει το θέμα, έπρεπε να έρθουμε εδώ να παλέψουμε για τον σημερινό αγώνα και γι' αυτό δεν ψήφισα τον Γκιουλέκα αλλά τον Χριστόφορο. Αν συνεχιστεί αυτό το θέμα, το λέω ανοιχτά ότι θα τον ψηφίσω. Δεν είπα τη γνώμη μου στους υπόλοιπους, ψηφίζω αγωνιστικά πάντα, ο Γκιουλέκας είναι πολύ ανώτερος», είπε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα

Και εκεί έριξε την «βόμβα», ότι θα προτιμούσε η παραγωγή του Survivor να αλλάξει ξανά ομάδα στον Γκιουλέκα: «Χθες ψηφίσαμε τον Χριστόφορο και δεν άρεσε αυτό στον Γιώργο, γιατί λέει ότι το συνεννοηθήκαμε, ότι τον κρατάμε γιατί μας συμφέρει. Εγώ προτείνω τώρα στην παραγωγή ο Γιώργος να πάει απέναντι, να μείνουμε μόνοι μας, δεν μας πειράζει. Να 'ναι καλά και αυτός, και εμείς. Δεν εκμεταλλευόμαστε κανέναν, αλλά δεν μου άρεσε αυτή η στάση».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αλέξης Παππάς που ξεκαθάρισε ότι είναι εκ των ουκ άνευ η παρέα που κάνει ο Γιώργος Γκιουλέκας με τον Τζέιμς Καφετζή.

«Αν συνεχίσει να κάνει παρέα με τον Τζέιμς, με βάζει σε σκέψεις ότι η εμπιστοσύνη κλονίζεται πολύ σοβαρά και την επόμενη εβδομάδα να ψηφίσω και τον Γιώργο. Άκουσα ότι χθες δεν είπε ένα “μπράβο” και δεν είναι σωστό. Καθένας έχει δικαίωμα να χτυπάει, αλλά να σεβόμαστε τους υπόλοιπους. Δεν γίνεται να σε στοχοποιήσουμε, αφού είσαι παιχταράς, σε θέλουμε στην ομάδα. Αλλά τουλάχιστον θέλουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα να μην έχεις επικοινωνία με την απέναντι ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Παππάς.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας από την πλευρά του ήταν ανένδοτος. Όπως είπε θα συνεχίσει να μιλάει με τον Τζέιμς, ακόμα και αν αυτό του στοιχίσει την παραμονή του. Παράλληλα άφησε αιχμές για μία ατάκα που του είπε ο Αλέξης Παππάς off camera, να προσέχει πως φαίνεται στον έξω κόσμο.

«Δεν είδα κανέναν από την ομάδα να ενδιαφέρεται για την ψυχολογία μου, ούτε είδα καμία στήριξη και κατανόηση, ούτε σήμερα το πρωί που άνοιξαν το θέμα. Χθες είπε σαν καλοθελητής ο Αλέξης ότι θα μου κάνει κακό στα social media και σε επικοινωνιακό επίπεδο στον έξω κόσμο να μιλάω με παίκτη αντίπαλης ομάδας. Αν νιώσω την ανάγκη θα κάνω παρέα με τον Τζέιμς σε κάθε ευκαιρία, αν νιώσω ότι θα μου δώσει μία ανάσα και ένα ψυχολογικό boost. 100% θα ξαναβρεθώ με τον Τζέιμς σε αυτή την κατάσταση», τόνισε ο Γιώργος Γκιουλέκας στο Survivor

Πήραν τη νίκη στο έπαθλο φαγητού και ξέσπασαν σε δάκρυα

Η αναμέτρηση ήταν οριακή, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι κάποια στιγμή χρειάστηκε η χρήση του VAR για να δουν ποια πήρε τη νίκη ανάμεσα στη Δώρα Νικολή και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Οι παίκτες των Κόκκινων κατάφεραν να κάνουν στην άκρη της διαφορές τους στο Survivor, έστω και προσωρινά, φτάνοντας οριακά στη νίκη με 12-10. Τρεις πόντοι προήλθαν από τον Γιώργο Γκιουλέκα μάλιστα, που είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις, καθώς και την Κατερίνα Δαλάκα που πριν από λίγη ώρα ζητούσε να τον αλλάξουν ομάδα για λόγους εμπιστοσύνης.

Το έπαθλο είχε άρωμα από 25η Μαρτίου, αφού οι νικητές έφαγαν ένα γεμάτο δείπνο από μπακαλιάρο και σκορδαλιά, κάτι που ήταν αναμενόμενο να ανεβάσει το ηθικό τους κι εκείνοι το υποδέχτηκαν με συγκίνηση και χαρά. Η πραγματικότητα δεν αλλάζει ωστόσο, αφού παρά τα γέλια και το φαγητό, σε λίγη ώρα ένας από τους Κόκκινους καλείται να αποχαιρετήσει οριστικά το Survivor. Μείνετε συντονισμένοι για την μεγάλη μονομαχία.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναζητούσε τον Γιάννη Περπατάρη μέσα στη νύχτα: «Μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο»

Όπου υπάρχει καπνός. υπάρχει και φωτιά, αλλά όταν μιλάμε για τη σχέση της Σταυρούλας Χρυσαειδή με τον Γιάννη Περπατάρη στο Survivor, είναι πλέον ολόκληρη πυρκαγιά... Μία νέα επίσκεψη της παίκτριας των Μπλε ήρθε να πυροδοτήσει νέες φήμες που τους θέλουν να έχουν έρθει πιο κοντά με τους περισσότερους συμπαίκτες τους να λένε πλέον ανοιχτά πως έχουν γίνει ζευγάρι.

Ο Γιάννης Περπατάρης είναι ένας από τους τέσσερις μονομάχους, υποψήφιους για αποχώρηση στο Survivor, κάτι που φαίνεται ότι έφερε την Σταυρούλα Χρυσαειδή ακόμα πιο κοντά του, καθώς δεν κρύβει ότι δεν θέλει να τον δει να φεύγει. Κάπως έτσι βρέθηκε στην καλύβα των Κόκκινων μέσα στη νύχτα, με τους συμπαίκτες της πάντως να της λένε περιπαικτικά πως ο αγρότης έχει χτυπήσει. Φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά.

Σταυρούλα και Γιάννης είχαν παίξει κάτω από τα σεντόνια και όταν βρίσκονταν στην ίδια ομάδα. Αυτόπτης μάρτυρας ήταν η Δώρα Νικολή που τους έπιασε στα πράσα, με τους δύο εμπλεκόμενους ωστόσο να κάνουν τους ανήξερους κι εκείνη να αποχωρεί ήσυχα... Έκτοτε χωρίστηκαν, με τον αγρότη να της κάνει δώρο της ζακέτα του.

Δείτε επίσης: Survivor - Γιάννης Περπατάρης: Η ηλικία, η καταγωγή και το παρελθόν του νέου αμόρε της Σταυρούλας Χρυσαειδή!

Το σκηνικό θυμήθηκαν οι Κόκκινοι του Survivor, που στη συνέχεια αναφέρθηκαν και σε διάφορα άλλα στοιχεία, που βρίσκονταν μπροστά στα μάτια τους, και πλέον βγάζουν πολύ νόημα...

«Τα νέα του Αγίου Δομινίκου ταξιδεύουν γρήγορα. Έχει φτάσει και στα αυτιά μας ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στη Σταυρούλα και στον Γιάννη, έχουμε ακούσει για κάποιες νυχτερινές επισκέψεις. Κουμπάρος σίγουρα θα είναι ο Γκιουλέκας, ή ο Φάνης με τη Χρύσα. Μιας και βλέπω μπροστά είχα κάνει εκκλησάκι δύο μήνες πριν, θα τους κλείσω ημερομηνία και ποιος ξέρει, μπορεί να έχουμε και βαφτίσια! Ευτυχώς έχουμε και Παππά, τον Αλέξη, που ενώνει με δεσμά τους ανθρώπους. Άντε και στα δικά μας οι ελεύθεροι», είπε σε ρεσιτάλ τρολαρίσματος η Κατερίνα Δαλάκα.

«Είναι ώρα να μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο», αναρωτήθηκε ο Αλέξης Παππάς, με τους συμπαίκτες του να συμφωνούν. «Θα σταματήσει το παιχνίδι να λέγεται Survivor, θα λέγεται το παιχνίδι της αγάπης», συμπλήρωσε από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η Σταυρούλα από την πλευρά της δήλωσε ξεκάθαρα την προτίμησή της για την μονομαχία. Όταν ρωτήθηκε δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν θα ηρεμήσουμε, εννοείται ότι θα φωνάζουμε επειδή τη δική μου φωνή την ακούει πολύ. Θέλω πολύ να παραμείνει και στο παιχνίδι, δεν μου λέει κάτι ότι είναι καλός παίκτης... Το μόνο που θέλω είναι να παραμείνει ο Γιάννης»

«Φεύγω με μισή καρδιά, αλλά κρατάω τις φιλίες που έκανα αυτό τον καιρό» - Ποιος παίκτης αποχώρησε

Η αγωνία ήταν στα ύψη και για μία παίκτρια των Μπλε, αφού η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν έχει κρύψει την ιδιαίτερη αδυναμία της στον Γιάννη Περπατάρη. Η πλάκα ήταν πως όταν ο Τζέιμς Καφετζής έλεγε τρόπους στον Νίκο Ρικουνάκη για να κερδίσει τον αγρότη, εκείνη του απάντησε να μην... ξαναμιλήσει. Και πριν τη μονομαχία είχε δηλώσει πως δεν την ενδιέφερε το αποτέλεσμα, αρκεί να έμενε ο Γιάννης

Τελικά η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα, αφού ο Γιάννης Περπατάρης επικράτησε με σχετική άνεση του Νίκου Ρικουνάκη, με εκείνον και τον Χριστόφορο Ταξίδη να δίνουν την τελική μάχη για την παραμονή στο Survivor. Ο «Ρίνγκο» (όπως αποκαλούν τον Ρικουνάκη οι συμπαίκτες του) δεν είχε κρύψει ωστόσο ότι ένιωθε πόνους και αυτό αποτυπώθηκε στο τελικό αποτέλεσμα.

Νικητής ήταν τελικά ο Χριστόφορος Ταξίδης, κάτι που σημαίνει πως ο Νίκος Ρικουνάκης έπρεπε να πάρει τη δάδα του και να αποχωρήσει. «Ήταν μία τρελή εμπειρία, το χάρηκα όσο μπορούσα. Φεύγω με μισή καρδιά, αλλά κρατάω τις φιλίες που έκανα αυτό τον καιρό. Έδωσα ψυχή και σώμα σήμερα, χάρηκα για τη φιλία που κάναμε και εύχομαι ο καθένας να βρει αυτό που στοχεύει να κάνει», δήλωσε ο παίκτης των Κόκκινων που έφυγε από το Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να συμφωνεί πως έκανε πολλές φιλίες στο σύντομο διάστημα που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο.