Survivor 1/4: «Αυτό που σας λέω είναι πέρα για πέρα αληθινό», «Από μένα είναι όχι!» - Επιβεβαιώθηκε η φήμη με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 1/4: «Αυτό που σας λέω είναι πέρα για πέρα αληθινό», «Από μένα είναι όχι!» - Επιβεβαιώθηκε η φήμη με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου και σε αυτό συνέβησαν πολλά. Μετά τον άσχημο τσακωμό λίγο πριν τον αγώνα ασυλίας (δείτε εδώ τι συνέβη), τον οποίο κέρδισαν οι διάσημοι, οι μπλε επέστρεψαν στην καλύβα τους και αντίκρισαν ένα φίδι να τους περιμένει σε αυτή. Τα έχασαν από τον φόβο τους, όμως ξεκίνησαν να κάνουν πλάκα μεταξύ τους, με τον Τζέιμς να ονομάζει το ερπετό "Αλέξη", πετώντας τη σπόντα του για τον Παππά με τον οποίο έχει beef.

Και όσο στην καλύβα των μαχητών έπρεπε να δουν πώς θα ξεφορτωθούν τον "επισκέπτη" τους, στην παραλία των κόκκινων, η Δώρα ξέσπασε σε κλάματα για το γεγονός πως έχει πέσει αγωνιστικά, αλλά και για τη μοναξιά που αισθάνεται.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που άφησε τους παίκτες του Survivor με το στόμα ανοιχτό

Το καλό, όμως, ξεκίνησε στο συμβούλιο, καθώς ο Γιώργος Λιανός τους περίμενε πως και πως για να τους κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη!

«Έχω να σας κάνω μία πολύ σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε είχαμε πολλές αποχωρήσεις είτε λόγω τραυματισμών, οικειοθελείς, είτε περίεργες όπως του Άγγελου. Οι απουσίες είναι πολλές. Πήραμε την απόφαση, λοιπόν, να προστεθούν δύο παίκτες, ένας σε κάθε ομάδα. Θα είναι οι τελευταίες προσθήκες του παιχνιδιού. Δεν είναι οι νέοι. Είναι άνδρες, έβαλαν την σφραγίδα τους με τη μαχητικότητα και τον χαρακτήρα τους. Θέλω να το ξεκαθαρίσω ότι αυτό που σας λέω είναι πέρα για πέρα αληθινό», είπε στους παίκτες, οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

«Παρακαλώ υποδεχθείτε τις τελευταίες προσθήκες. Να περάσει ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης», δήλωσε έπειτα, με την Σταυρούλα τότε να αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για φάρσα, διότι θυμήθηκε πως οι συγκεκριμένοι άνδρες, πέρυσι είχαν κερδίσει ένα ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της επιστροφής τους στο νησί (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει ο δεύτερος για το ταξίδι που θα έκανε για το ριάλιτι).

«Επίσης να σας πω καλό μήνα, είναι επίσημα πρωταπριλιά...», επισήμανε τότε ο παρουσιαστής, με τους παίκτες να ανακουφίζονται, καθώς κανείς τους δεν ήθελε για κανένα λόγο να επιστρέψει ο μισθοφόρος. Στη συνέχεια, μάλιστα, τους εξήγησε πως οι δυο τους θα βρεθούν στο πάρτι της ένωσης και θα κάνουν ένα ντουέτο, ενώ μαζί τους θα έχουν και τη Ρία Κολοβού (επιβεβαιώνοντας όσα είχαν ακουστεί).

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Και μετά από όλο αυτό, ακολούθησε και δεύτερη ανακοίνωση. Αυτή ήταν, όμως, αναμενόμενη, αφού πρόκειται για το όνομα του δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Οι μαχητές ψήφισαν και στον τάκο με την Ιωάννα Τζαβέλα βγήκε ο Σταμάτης Ταλαδιανός, όπως σας είχαμε αποκαλύψει ήδη. Το φύλο της τελικής δοκιμασίας, επομένως, θα καθοριστεί αύριο.