Survivor highlights 1/4: Η δημόσια καταγγελία, η ανακοίνωση "βόμβα" και ο παίκτης που μπορεί να αποχωρήσει

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 1/4: Η δημόσια καταγγελία, η ανακοίνωση

Γεμάτο ανατροπές ήταν το χθεσινό 1/4 επεισόδιο του Survivor. Είδαμε καταγγελίες, έναν δυνατό αγώνα ασυλίας, αλλά και μια ανακοίνωση φάρσα, πριν ανακοινωθεί ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 1/4 highlights του Survivor

«Μεταφέρει πληροφορίες...» - Καταγγελία "βόμβα" για παίκτη των διάσημων

Το βράδυ της Δευτέρας 1/4 ξεκίνησε ένα νέο επεισόδιο του Survivor στο κανάλι του ΣΚΑΙ και αμέσως βγήκαν τα μαχαίρια. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Γιάννη Περπατάρη, καθώς θεωρούν πως η παρέα με τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος βρίσκεται στους μπλε, δεν είναι μία απλή φιλία, αλλά υπάρχει και συμφέρον από πίσω.

Συγκεκριμένα, κατηγορούνται πως ίσως μεταφέρουν πληροφορίες σε εκείνον, ώστε να χάνουν οι διάσημοι και να μπορούν έτσι να διώχνουν όσους θέλουν. Εκείνοι, βέβαια, επιμένουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως μάλλον ζηλεύουν την καλή τους σχέση και τον γεγονός πως έχουν χάσει τον δικό τους φίλο, Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος έχει αποστασιοποιηθεί πια.

Δείτε επίσης: Survivor αποκλειστικό - Τον έπιασαν να κλέβει κι αποβάλλεται από το παιχνίδι άμεσα

Προβλήματα, όμως, έχουν και οι μπλε με τον Σταμάτη Ταλαδιανό, διότι εκείνος θεωρεί πως τον κοροϊδεύουν κάθε φορά που μιλάει, ιδιαίτερα η Χρύσα, και πως δεν τον στηρίζουν, ενώ εκείνη και οι υπόλοιποι υποστηρίζουν πως έχει γίνει "πιόνι" του Αλέξη Παππά και πως ακόμα κι όταν μιλάει τον κοιτάει περιμένοντας να πάρει την έγκρισή του.

Και δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα προβλήματά τους στις καλύβες τους και πριν τον αγώνα ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα παραπάνω θέματα, μπροστά στον Γιώργο Λιανό.

Αυτή η ομάδα κέρδισε τη 2η ασυλία τελικά - Η απόφαση της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Μετά τον άσχημο τσακωμό μπροστά στον Γιώργο Λιανό, όλοι οι παίκτες μπήκαν στον στίβο μάχης και τα έδωσαν όλα για να μη χρειαστεί αργότερα να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μάλιστα, πήρε την απόφαση, παρά τις οδηγίες των γιατρών, να παίξει και εκείνη για να αισθανθεί πως προσφέρει στην ομάδα της. Εκείνοι την εμπιστεύτηκαν, αλλά φάνηκε πως το σώμα της δεν έχει καταφέρει να επανέλθει και έτσι έφερε μόνο ήττες στους κόκκινους.

Οι ήττες, παρόλα αυτά, δεν στάθηκαν εμπόδιο και έτσι, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr, οι διάσημοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μέσα από τα χέρια των μπλε, οι οποίοι έφτασαν πάρα πολύ κοντά, με το σκορ να τελειώνει στους 12-10 πόντους.

«Αυτό που σας λέω είναι πέρα για πέρα αληθινό», «Από μένα είναι όχι!» - Επιβεβαιώθηκε η φήμη με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor έφτασε στο τέλος του και σε αυτό συνέβησαν πολλά. Μετά τον άσχημο τσακωμό λίγο πριν τον αγώνα ασυλίας, τον οποίο κέρδισαν οι διάσημοι, οι μπλε επέστρεψαν στην καλύβα τους και αντίκρισαν ένα φίδι να τους περιμένει σε αυτή. Τα έχασαν από τον φόβο τους, όμως ξεκίνησαν να κάνουν πλάκα μεταξύ τους, με τον Τζέιμς να ονομάζει το ερπετό "Αλέξη", πετώντας τη σπόντα του για τον Παππά με τον οποίο έχει beef.

Και όσο στην καλύβα των μαχητών έπρεπε να δουν πώς θα ξεφορτωθούν τον "επισκέπτη" τους, στην παραλία των κόκκινων, η Δώρα ξέσπασε σε κλάματα για το γεγονός πως έχει πέσει αγωνιστικά, αλλά και για τη μοναξιά που αισθάνεται.

Το καλό, όμως, ξεκίνησε στο συμβούλιο, καθώς ο Γιώργος Λιανός τους περίμενε πως και πως για να τους κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη!

«Έχω να σας κάνω μία πολύ σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε είχαμε πολλές αποχωρήσεις είτε λόγω τραυματισμών, οικειοθελείς, είτε περίεργες όπως του Άγγελου. Οι απουσίες είναι πολλές. Πήραμε την απόφαση, λοιπόν, να προστεθούν δύο παίκτες, ένας σε κάθε ομάδα. Θα είναι οι τελευταίες προσθήκες του παιχνιδιού. Δεν είναι οι νέοι. Είναι άνδρες, έβαλαν την σφραγίδα τους με τη μαχητικότητα και τον χαρακτήρα τους. Θέλω να το ξεκαθαρίσω ότι αυτό που σας λέω είναι πέρα για πέρα αληθινό», είπε στους παίκτες, οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

«Παρακαλώ υποδεχθείτε τις τελευταίες προσθήκες. Να περάσει ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης», δήλωσε έπειτα, με την Σταυρούλα τότε να αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για φάρσα, διότι θυμήθηκε πως οι συγκεκριμένοι άνδρες, πέρυσι είχαν κερδίσει ένα ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της επιστροφής τους στο νησί (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει ο δεύτερος για το ταξίδι που θα έκανε για το ριάλιτι).

«Επίσης να σας πω καλό μήνα, είναι επίσημα πρωταπριλιά...», επισήμανε τότε ο παρουσιαστής, με τους παίκτες να ανακουφίζονται, καθώς κανείς τους δεν ήθελε για κανένα λόγο να επιστρέψει ο μισθοφόρος. Στη συνέχεια, μάλιστα, τους εξήγησε πως οι δυο τους θα βρεθούν στο πάρτι της ένωσης και θα κάνουν ένα ντουέτο, ενώ μαζί τους θα έχουν και τη Ρία Κολοβού (επιβεβαιώνοντας όσα είχαν ακουστεί).

O δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Και μετά από όλο αυτό, ακολούθησε και δεύτερη ανακοίνωση. Αυτή ήταν, όμως, αναμενόμενη, αφού πρόκειται για το όνομα του δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Οι μαχητές ψήφισαν και στον τάκο με την Ιωάννα Τζαβέλα βγήκε ο Σταμάτης Ταλαδιανός, όπως σας είχαμε αποκαλύψει ήδη. Το φύλο της τελικής δοκιμασίας, επομένως, θα καθοριστεί αύριο.