Survivor 9/5: Με τελικό σκορ 10/2 - Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Μεγάλη συγκίνηση και για τις δύο ομάδες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 9/5: Με τελικό σκορ 10/2 - Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Μια πολύ έντονη από συναισθηματικής άποψης ημέρα ήταν η Πέμπτη 9/5 για το Survivor, καθώς μαχητές και διάσημοι αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας και για τα ηχητικά μηνύματα που έστειλαν οι οικογένειές τους από την Ελλάδα.

Και οι δύο ομάδες μετά από τόσους μήνες παραμονής στο ριάλιτι επιβίωσης έχουν στερηθεί τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Επομένως, στο άκουσμα του σημερινού επάθλου είδαμε όλους ανεξαιρέτως να ''λυγίζουν''.

Η ομάδα που κέρδισε την Πέμπτη 9/5 το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 9/5: ΣΟΚ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Αναμφίβολα, διάσημοι και μαχητές ήθελαν να κερδίσουν την επικοινωνία! Μια ήταν όμως η ομάδα που έφτασε πρώτη στο δέκα και με μεγάλη μάλιστα διαφορά. Οι κόκκινοι ήταν εν τέλει καλύτεροι από τους μπλε κερδίζοντας με τελικό σκορ 10/2.

Άσχημη εξέλιξη για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Με τις 5 ξαφνικές αποχωρήσεις (Τζέιμς Καφετζή, Σάββα Γκέντσογλου, Αλέξη Παππά, Χρύσα Χατζηγεωργίου και Αναστασία Τσέρου) που σημειώθηκαν φέτος, λοιπόν, είναι σαν το project να είναι μείον 5 εβδομάδες γυρισμάτων, άρα που θα μπουν όλοι αυτοί οι πελάτες που είχαν κλείσει θέση; Καλά σίγουρα κάπου θα τους χωρέσουν αλλά λέμε...

Τα προβλήματα δυστυχώς που αντιμετωπίζει η παραγωγή με τις ξαφνικές αυτές αποχωρήσεις είναι πολλά.

Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται σε σκέψεις. Το ριάλιτι ίσως ολοκληρωθεί νωρίτερα από το αναμενόμενο. Πως να καλύψουν το κενό 5 ολόκληρών εβδομάδων; Δεν μιλάμε για μια ή δυο εβδομάδες. Μιλάμε για πέντε. Πολύ δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο. Μπορεί να τελειώσει νωρίτερα λοιπόν το παιχνίδι. Πότε θα παρθεί η απόφαση; Έχουμε ακόμα μέλλον...

Μέχρι στιγμής ο Ατζούν έχει βάλει σε προτεραιότητα τον τραυματισμό της Αναστασίας Τσέρου. Γύρισε Ελλάδα με το ιδιωτικό του τζετ για να μην ταλαιπωρηθεί. Θα της πληρώσει όλα τα έξοδα. Αυτός είναι ο Ατζούν.