Η Γη της Ελιάς (30/10): Ο Χρήστος φεύγει από το σπίτι και η Μυρτάλη κάνει "καυτό" έρωτα με τον Αλέξη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς (30/10): Ο Χρήστος φεύγει από το σπίτι και η Μυρτάλη κάνει

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς που "σκίζει" σε τηλεθέαση, ειδικά ο δεύτερος κύκλος. Απόψε, η Μυρτάλη απομακρύνεται από όλους λόγω της συμπεριφοράς της, ενώ τα παιδιά προσπαθούν να τα ξαναφτιάξουν σε Λυκούργο και Χάιδω.

Οι σημερινές 30/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 34

Η παλιά φλόγα ανάμεσα στον Στάθη και την Ιουλία σιγοκαίει ακόμα. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την έλξη που νιώθει για την Ευτυχία και προσπαθεί να δώσει μια σωστή ευκαιρία στον γάμο του με την Ιουλία. Η Μυρτάλη νιώθει αποξενωμένη απ' όλους και ζητά τη συμπαράσταση του Χρήστου, ωστόσο η συζήτησή τους καταλήγει σε έντονο καβγά.

Ο Αλέξης, πανταχού παρών, εμφανίζεται και την παρηγορεί. Ο Σωκράτης προσπαθεί να μάθει από την Αντιγόνη πληροφορίες για τους ελαιοπαραγωγούς του τόπου κι εκείνη, εσκεμμένα, αποκρύπτει τη σχέση της με τους Βρεττάκους. Η Ισμήνη πιέζει τον πατέρα της να της αποκαλύψει την αιτία του χωρισμού του με τη Χάιδω. Ο Λυκούργος της τα ομολογεί όλα κι εκείνη συμμαχεί με τον Φίλιππο και τη Βασιλική για να τους τα ξαναβρούν. Με τον Νίκο Γαλανό.

Η Βασιλική θύμα απόπειρας βιασμού! Αυτός ο άνδρας της ρίχνει χάπι στο ποτό

Στα επόμενα επεισόδια της Γη της Ελιάς θα δούμε τη Βασιλική να μπαίνει σε πολύ μεγάλο κίνδυνο καθώς ένας άγνωστος άνδρας θα της ρίξει στο ποτό της το περιβόητο, χάπι του βιασμού.

Ο Φίλιππος διασκεδάζει μαζί με τη Βασιλική σε ένα μπαρ της περιοχής, αλλά το ζευγάρι πάνω στην κουβέντα μαλώνει. Ο Φίλιππος εκνευρισμένος φεύγει από το μπαρ όπου διασκέδαζαν, αφήνοντας τη Βασιλική μόνη και το πεδίο ελεύθερο σε έναν τύπο που την παρακολουθεί.

Μόλις ο τύπος βλέπει τον Φίλιππο να φεύγει, πλησιάζει τη Βασιλική με περίεργες διαθέσεις. Όμως, για καλή της τύχη, ο Φίλιππος μετανιώνει για τον καβγά τους και επιστρέφει στο μαγαζί, όπου βλέπει τον....διαβάστε αποκλειστικά τη συνέχεια στο TV-24.gr