Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Το βίντεο με τις ευχές των πρωταγωνιστών της Σασμού για τον γάμο του Μαθιού με την Βασιλική

Ανυπομονούν όλοι πως και πως για το αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Το βίντεο με τις ευχές των πρωταγωνιστών της Σασμού για τον γάμο του Μαθιού με την Βασιλική

Ο γάμος της χρονιάς και συγκεκριμένα του Μαθιού και της Βασιλικής θα παρακολουθήσουν απόψε 3/11 οι τηλεθεατές στον Σασμό, τον οποίο περιμένουν με τεράστια ανυπομονησία από την προηγούμενη σεζόν.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου (δείτε εδώ αναλυτικά τις εξελίξεις) οι πρωταγωνιστές της σειράς έστειλαν τις ευχές τους για τον γάμο μέσα από ένα βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram.

Οι ευχές των πρωταγωνιστών της Σασμού για τον γάμο του Μαθιού με την Βασιλική

Αρχικά, ευχήθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο τηλεοπτικός «Αστέρης»: «Τις ευχές μου για το νεόνυμφο ζευγάρι! Να ζήσουν», είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια η Μαρία Τζομπανάκη (Καλλιόπη) δήλωσε: «Να μου ζήσει ο Μαθιός μου, ο πρωτότοκος μου. Άντε κι η Βασιλική. Καλά να περάσουν».

Τις δικές τους ευχές, έδωσαν, ο Στρατής Χατζησταματίου (Μανώλης). ο Γιώργος Γεροντιδάκης (Λευτέρης Ορφανός), ο Στάθης Μαντζώρος (Παντελής Αγγελάκης) και η Αλίνα Κωτσοβούλου (Άννα Αγγελάκη).

Ο Δημήτρης Λάλος πριν μερικές ώρες μάλιστα μοιράστηκε και μια backstage φωτογραφία από το γάμο & συγκεκριμένα μέσα από την εκκλησία

Μερικές backstage φωτογραφίες σας έχουμε ήδη εμείς δείξει (θα τις βρείτε εδώ), το προσκλητήριο επίσης σας το έχουμε δείξει (δείτε το εδώ), ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης 2/11 ο Δημήτρης Λάλος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και μια ακόμα φωτογραφία από τα γυρίσματα και συγκεκριμένα μέσα από την εκκλησία.

Φυσικά, οι θαυμαστές του Σασμού τρελάθηκαν και ανυπομονούν να δουν τον γάμο της χρονιάς.

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης Λάλος από τον γάμο Βασιλικής & Μαθιού