Μαύρο Ρόδο (29/01): «Έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι μαζί» - Αναταραχή στο μοναστήρι με Πέτρο και Ελισάβετ

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαύρο Ρόδο (29/01): «Έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι μαζί» - Αναταραχή στο μοναστήρι με Πέτρο και Ελισάβετ

Χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό 29/1 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο καθώς η είδηση πως ο Πέτρος Καστρινός έπεσε θύμα απαγωγής και μάλιστα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σοβαρά, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων της Πάτρας (δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας)

Οι αποψινές 29/1 εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως έχει το γεγονός ότι μαζί του βρισκόταν και μια καλόγρια. Και όχι μια όποια κι όποια, αλλά η ίδια που τον έσωσε μερικές μέρες νωρίτερα έξω από το νοσοκομείο της Τρίπολης. Ετσι, γύρω από το νοσοκομείο και το αστυνομικό τμήμα, όπου βρίσκεται η μοναχή για να δώσει κατάθεση, έχουν μαζευτεί δημοσιογράφοι που προσπαθούν να βρουν την Ελισάβετ για να τους μιλήσει. Ο Γεράσιμος όταν τους βλέπει γίνεται έξω φρενών και τους φωνάζει: «Φύγετε, μακριά από την Ελισάβετ! Μην την ενοχλείτε και μην την πλησιάζετε».

Ομως, δεν καταφέρνει να τους απομακρύνει. Ενας δημοσιογράφος ακολουθεί την Ελισάβετ ως το νοσοκομείο που πηγαίνει εκείνη για να επισκεφθεί τον Πέτρο και τραβάει μία κοινή τους φωτογραφία και αμέσως γίνεται viral στο διαδίκτυο. «Απαγορευμένος έρωτας», λένε οι τίτλοι και το γεγονός αυτό προκαλεί αναταραχή στο μοναστήρι και η Κασσιανή σπεύδει να το εκμεταλλευτεί. «Σας τα έλεγα εγώ ότι κάτι τρέχει με την Ελισάβετ και τον Πέτρο, αλλά με λέγατε παράλογη! Εχει βουίξει ο τόπος ότι είναι μαζί», λέει στις άλλες μοναχές. Και συνεχίζει: «Ελπίζω να μην πέσετε από τα σύννεφα όταν καταλάβετε ότι λέω αλήθεια και για την ηγουμένη».

Ο Γεράσιμος γυρίζει την Ελισάβετ στο μοναστήρι, αλλά εκεί υπάρχουν κι άλλοι δημοσιογράφοι, την ώρα που στην Πάτρα ο Πέτρος χειρουργείται. Οταν ο νεαρός συνέρχεται από το χειρουργείο, αμέσως ζητάει να δει την κοπέλα που αγαπάει: «Πού είναι η Ελισάβετ;», ρωτάει και η Αλεξία του λέει πως έφυγε: «Επρεπε να γυρίσει στο μοναστήρι», αποφεύγοντας να του πει για τους δημοσιογράφους.

Διαβάστε περισσότερα: «Η σκηνή που την φίλησα πρώτη φορά δεν...» - Όλη η αλήθεια για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και την Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Τι θα δούμε αύριο, 30/01;

Ομως, όταν βλέπει στο κινητό του τα δημοσιεύματα που τους αφορούν και την πίεση που ζει η Ελισάβετ από τους δημοσιογράφους στο μοναστήρι, ψάχνει να βρει τρόπο να φύγει από το νοσοκομείο. Παρά τις εκκλήσεις των γιατρών, εκείνος το σκάει με τη βοήθεια του Λουκά: «Πρέπει να πάω να βρω την Ελισάβετ», του λέει. Ο Μανώλης βλέπει τον Γεράσιμο σκεπτικό και τον ρωτάει να μάθει τι συμβαίνει: «Τι σε απασχολεί παιδί μου; Μήπως είσαι για την Ελισάβετ έτσι; Σε μαραζώνει αγόρι μου αυτή η σκέψη χρόνια τώρα, άφησέ την και κοίτα να προχωρήσεις τη ζωή σου χωρίς εκείνη», του επισημαίνει και ο Γεράσιμος τον αιφνιδιάζει αποκαλύπτοντάς του ένα σκοτεινό μυστικό που κρατούσε μέσα του για πολλά χρόνια.