Σασμός: Ο Αστέρης πενθεί! Μαθαίνει ότι η Αργυρώ...

Νέες εξελίξεις, νέα τροπή στην υπόθεση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Ο Αστέρης πενθεί! Μαθαίνει ότι η Αργυρώ...

Απόψε 8/2 η σειρά Σασμός συνεχίζει με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο! Η στιγμή που γράφεται και ψιθυρίζεται καιρό τώρα στα τηλεοπτικά πηγαδάκια θα πάρει σήμερα σάρκα και οστά μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

Ο Αργυρώ θα βρεθεί μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη κι ο Αστέρης θα κάνει τα πάντα για να τις συμπαρασταθεί.

Σασμός - Τετάρτη 8/2

Η Αργυρώ διαισθάνεται πως ο γιος της είναι σε κίνδυνο και όταν διαπιστώνει ότι ο Σταύρος δεν έχει επιστρέψει τον γιο της την προβλεπόμενη ώρα, μετά την προγραμματισμένη τους βόλτα, τη ζώνουν τα φίδια. Ακόμα μια βόμβα πέφτει στο χωριό και αυτή τη φορά αφορά στην εξαφάνιση του Σταύρου με τον μικρό Πετράκη.

Ο φόβος ότι πίσω από αυτή κρύβονται οι Σταματάκηδες, ως αντίποινα για την απαγωγή του Αστέρη από τον Παύλο, φορτίζει το κλίμα. Τα νέα μαθαίνει φυσικά και ο Αστέρης, που δεν χάνει καιρό και πηγαίνει να βρει την Αργυρώ παρά τις αντιδράσεις της μητέρας του. Η Στέλλα αποφασίζει να παραιτηθεί από δικηγόρος του Φαρμάκη αλλά την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη (δείτε εδώ τι). Ο Αστέρης τρέχει να βοηθήσει την Αργυρώ, ενώ η Αιμιλία ανακαλύπτει πως ο Παύλος κρατά ζωντανό μέσα του το μίσος για τους Σταματάκηδες.

Η Βασιλική στριμώχνει τον Νικηφόρο για να μάθει την αλήθεια για την Τζένη, ενώ ο Μανόλης φανερώνει στη Νάντια τα αισθήματά του. «Λογικά θα πρέπει να έχεις καταλάβει πώς αισθάνομαι για εσένα. Μου αρέσεις, το παραδέχομαι και άσχετα από την εξέλιξη που θα έχει η σχέση μας, ήθελα να το ξέρεις. Δεν ξέρω αν παίζει κάτι με τον Νικ και προφανώς δεν με αφορά, παρόλο που είναι κολλητός μου, όμως αυτή η είναι αλήθεια και δεν φοβάμαι να σου την πω», της ομολογεί και εκείνη συγκινείται από την αφοπλιστική του ειλικρίνεια.

Τι θα δούμε στη συνέχεια στον Σασμό

Η Θοδώρα προσεγγίζει τον Ευθύμη, ενώ την ίδια στιγμή η Νάντια την προειδοποιεί. Ο Λευτέρης το μαθαίνει και εκνευρίζεται για άλλη μια φορά. Ο Μαθιός με τη Βασιλική μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη και προσπαθούν να συμβουλέψουν την Τζένη και τον Νικηφόρο που έχει μια απρόσμενη στιγμή με τη Νάντια. «Σου το είχα πει και την άλλη φορά πως δεν έχεις καμία θέση στο πλευρό της Νάντιας. Η εγκυμοσύνη της Τζένης στο αποδεικνύει περίτρανα. Μάλλον ήρθε η ώρα να σκεφτείς και να πάρεις τις αποφάσεις σου», του μηνύει ο Μαθιός.

Η Αργυρώ παραμένει σε αδιέξοδο καθώς δεν υπάρχει ίχνος του παιδιού και του Σταύρου. Η Καλλιόπη αισθάνεται πληγωμένη από τους γιους της και την αγάπη του Αστέρη για την Αργυρώ. Ο Τόλης επιστρέφει στο σπίτι των Σταματάκηδων, ενώ ο Μαθιός έχει μια απρόσμενη συνάντηση στο καφενείο.

Σασμός επεισόδιο Τετάρτη 8/2

Η αστυνομία ψάχνει τον Σταύρο και τον Πετράκη, ενώ η Αργυρώ είναι σε πανικό με την εξαφάνιση του γιου της. Ο Αστέρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να της συμπαρασταθεί, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να σταθεί και στο πλάι του Μαθιού, που αντιμετωπίζει την απειλή του Ευθύμη

Στην αρχή πίστευε ότι θα την ξεχάσει, ενώ αργότερα πως αισθάνεται τύψεις για τον θάνατο του Πετρή, γι’ αυτό δεν την αφήνει από την προσοχή του. Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική. Ο Αστέρης ποτέ δεν την ξέχασε, ούτε θέλησε να συνεχίσει τη ζωή του όταν του δόθηκε η ευκαιρία. Είναι πάντα και απόλυτα ερωτευμένος με την Αργυρώ και δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να ελπίζει πως κάποια στιγμή στο μέλλον οι δυο τους θα είναι και πάλι μαζί.

Το τελευταίο έχει αρχίσει να το αντιλαμβάνεται και η Καλλιόπη και το γεγονός αυτό της στοιχίζει. Καταλαβαίνει πως ο γιος της είναι ψυχή και σώμα δοσμένος στην Αργυρώ και μάλλον το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να το αποδεχτεί και να τον αφήσει να το ζήσει με όποιο κόστος. Για πρώτη φορά λοιπόν, η καπετάνισσα βλέπει μια αγάπη που έχει τόση δύναμη που την ξεπερνάει.