Αυτή η νύχτα μένει (10/3): Ένας νέος έρωτας γεννιέται - Πέφτει στην αγκαλιά του και τον φιλάει

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτή η νύχτα μένει (10/3): Ένας νέος έρωτας γεννιέται - Πέφτει στην αγκαλιά του και τον φιλάει

Χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό 10/3 επεισόδιο της σειράς Αυτή η νύχτα μένει καθώς ο Χρήστος προσπαθεί μάταια να ξεφορτωθεί τη Φωφώ που συνεχίζει να τον εκβιάζει -διαβάστε εδώ κι ένα σούπερ αποκλειστικό!

Οι αποψινές 10/3 εξελίξεις της σειράς Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδιο 51

«Νομίζεις έτσι εύκολα γλιτώνεις από εμένα; Είναι δύσκολοι οι καιροί, δήμαρχε, κι όπως βλέπεις δεν βγαίνει η ζωή έτσι εύκολα», του λέει. «Τελευταία φορά, μη σε ξαναδώ μπροστά μου, φύγε, εξαφανίσου», της φωνάζει ο Χρήστος, την ίδια ώρα που η Βρεττώ ανακαλύπτει πως λείπουν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό της. Στο μεταξύ, η Φωτεινή επιστρέφει στο σπίτι της, κάνοντας χαρούμενη την Εύη: «Πολύ χαίρομαι που γύρισες, μου είχες λείψει! Είσαι καλά τώρα;», τη ρωτάει και η Φωτεινή ισχυρίζεται: «Είμαι καλά! Είσαι ο μοναδικός λόγος που γύρισα εδώ μέσα».

Δείτε επίσης: Το "πρόδωσε" η Γερμανού - Spoiler μεγατόνων για τον βιαστή της Μυρτώς

Ο Πόντικας προσπαθεί να επισκεφθεί τη Μυρτώ στην κλινική αλλά αντιμετωπίζει την άρνηση των γιατρών: «Δεν μπορείτε να τη δείτε, δεν είστε κάποιος συγγενής και δυστυχώς η κατάστασή της δεν είναι καλή», του τονίζουν. Η Ζέτα περνάει τον χρόνο της μαζί με τον Σταύρο, που σε κάθε ευκαιρία της δείχνει τον έρωτά του για εκείνη. Και παρόλο που προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, βλέπει πως ο νεαρός μουσικός επιμένει και αντιλαμβάνεται πως αυτή η κατάσταση είναι πιο υγιής από μια αρρωστημένη όπως αυτή με τον Στρατή. Τόσο η Ζέτα όσο και ο Σταύρος ανοίγουν την καρδιά τους ο ένας στον άλλον μέχρι που ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Στρατής αντιλαμβάνεται πως η Φωφώ γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Νώντα Παραδείση. «Δεν είναι τόσο εύκολο να μάθεις ποιος το έκανε, αγόρι», του λέει εκείνη. Ο Διαγόρας αποφασίζει να κάνει εγκαίνια για τη «νέα εποχή» στο «Ονειρο» και η εμφάνιση του Γιάννη Ντόκου είναι μόνο μία από τις εκπλήξεις του.

Δείτε επίσης: «Θα κινδυνέψει η ζωή του...» - Έσκασε την "βόμβα" για τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

Η Φωτεινή αρχίζει να αποκτά εμμονή με το θέμα της μητέρας της και φυσικά ο θυμός για τον πατέρα της ολοένα και μεγαλώνει. Παράλληλα, ο Ρευματάς μαθαίνει πως η κοπέλα παραιτήθηκε από τη θέση της γραμματέως του Χρήστου και πήγε στο πλευρό του πολιτικού του αντιπάλου. «Μα η Φωτεινή είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Κάτι βαρύ θα έχει γίνει, δεν μπορεί να ξύπνησε έτσι ένα πρωί», μονολογεί και επιδιώκει να τη συναντήσει. Οι δυο τους συναντιούνται και εκείνη απελπισμένη πέφτει στην αγκαλιά του και τον φιλάει. Ετσι γεννάται ένα νέο φλερτ ανάμεσά τους. Στο μεταξύ, το άρθρο του Σταματιάδη προκαλεί πανικό στον Στέλιο, που αποκαλύπτεται πια η κρυφή δράση της αστυνομίας. Ομως σύντομα ο Σταματιάδης θα βρεθεί μπροστά σε ένα δίλημμα που τον αναγκάζει να σκεφτεί τις πραγματικές προτεραιότητές του.