Ο Παράδεισος των κυριών (16/3): «Αυτά τα όνειρα είχες για το παιδί μας; Σκάσε επιτέλους!» - Καθηλωτικό το αποψινό επεισόδιο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Παράδεισος των κυριών (16/3): «Αυτά τα όνειρα είχες για το παιδί μας; Σκάσε επιτέλους!» - Καθηλωτικό το αποψινό επεισόδιο

Μετά την αποκάλυψη πως η Γεωργία είναι έγκυος στον Παράδεισο των κυριών, δεν έχει επηρεαστεί μόνο η δική της ζωή, αλλά και του Πάρη με της Αμαλίας. Ο Πάρης θέλει να την βοηθήσει, ωστόσο η βοήθεια αυτή θα φέρει στο φως την αποτρόπαια πράξη του.

Στο αποψινό 16/3 επεισόδιο θα επικρατήσει μεγάλη αναστάτωση, όπως και στα επόμενα επεισόδια - δείτε τι θα δούμε στο αυριανό 17/3 πριν προβληθεί.

Οι σημερινές 16/3 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 99

Μεγάλη ταραχή επικρατεί στην οικογένεια του Πασχάλη εξαιτίας των δυσάρεστων εξελίξεων, όμως κανείς δεν χάνει τις ελπίδες του. Η Αμαλία προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να μην αποκαλύψει το φρικτό μυστικό τους στον Άγη, αλλά ένα απρόοπτο «εύρημα» θα τον φέρει κοντά στην αλήθεια. Μόλις ο Αγης μαθαίνει για τον βιασμό της Αμαλίας, ορμάει έξαλλος πάνω στον Πάρη αρχίζει να τον χτυπάει με μανία.

Την ώρα που οι σχέσεις της οικογένειας Βασιλείου είναι πιο τεταμένες από ποτέ, η Ειρήνη χάρη στην αποφασιστικότητά της πλησιάζει όλο και περισσότερο στην κατάκτηση του στόχου της ώστε να βοηθήσει τον Ντίνο. Συγχρόνως, οι Γιαννόπουλοι βρίσκονται ενώπιον ενός καθοριστικού διλήμματος που αναπόφευκτα θα επηρεάσει και την οικογένεια Μπουραντά. Ποια απόφαση θα πάρει η Γεωργία σχετικά με το μωρό; Ποια απρόσμενη συνάντηση περιμένει την Όλγα έξω από το σπίτι της;

Διαβάστε επίσης: «Το παιδί χάθηκε! Απέβαλα» - Το ψέμα της Γεωργίας για να κρατήσει το παιδί του Άγη

«Πως μου μιλάς έτσι; Πρόσεχε!» - Μιράντα και Αμαλία πιάνονται μαλλί με μαλλί

Όσο κι αν η Αμαλία έδωσε τον λόγο της ότι δεν θα ενοχλήσει τον Ντίνο, δεν μπορεί να τον κρατήσει. Όσο ο Ντίνος είναι δίπλα της, η Αμαλία δεν τον αφήνει ήσυχο, γεγονός που κάνει έξαλλη τη Μιράντα.

Από το TiVi Σήριαλ

Η Αμαλία ξεπερνάει κάποια όρια, αρχίζει να παρενοχλεί τον Ντίνο και να βρίσκεται συνέχεια δίπλα του, θυμίζοντάς του ότι τον αγαπάει: «Ντίνο, σε παρακαλώ ας μιλήσουμε. Πού πήγε όλο αυτό που είχαμε οι δυο μας; Σ’ αγαπώ, δεν το καταλαβαίνεις;», του λέει, αλλά ο Ντίνος για μια ακόμα φορά της ξεκαθαρίζει: «Αμαλία, μη με πλησιάζεις, σου έχω πει τόσες φορές ότι η Μιράντα είναι η γυναίκα της ζωής μου», της υπενθυμίζει κι εκείνη αποφασίζει να φύγει από το γραφείο: «Θα σου αφήσω το γραφείο, θα πάω στο γραφείο του Μάρκου», του λέει.

Δείτε επίσης στο σημερινό 15/3 επεισόδιο: «Υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών και...» - Μαθαίνει την αλήθεια και καταρρέει!

Παράδεισος των κυριών αποκλειστικό

Ολη αυτή η συμπεριφορά της Αμαλίας, βάζει σε ανησυχία τη Μιράντα κι εκείνη έρχεται σε σύγκρουση με τον Ντίνο: «Σου είχα πει ότι αυτή η γυναίκα δεν μας αφήσει ήσυχους. Εχει βάλει σκοπό να μας χωρίσει, δεν το βλέπεις;», του τονίζει. Την ίδια ώρα, η Μιράντα μπαίνει σε υποψίες για το διαζύγιο του Ντίνου και της Λιζέτας, πράγμα που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια.

Και όντως την επόμενη μέρα ο Βύρωνας φτάνει στον Παράδεισο με ένα ανέλπιστο νέο για τον Ντίνο και την Μιράντα, ένα νέο που τους δίνει μεγάλη χαρά: «Το διαζύγιό σου έχει βγει. Η Λιζέτα το είχε υπογράψει αλλά σου το έκρυβε», τον ενημερώνει και ο Ντίνος αγκαλιάζει τη Μιράντα: «Επιτέλους, αγάπη μου, θα παντρευτούμε», φωνάζει, ενώ μόλις το ακούν ο Μάρκος και η Αμαλία έρχονται σε πολύ δύσκολη θέση, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Συγχρόνως η Μιράντα με την Αμαλία έρχονται σε ρήξη: «Ο Ντίνος μού τα λέει όλα. Ξέρω ότι τον ενοχλείς και τον πιέζεις. Αλήθεια, γιατί δεν μας αφήνεις να φτιάξουμε τη ζωή μας;», της λέει αυστηρά και η Αμαλία περνάει στην αντεπίθεση: «Πώς μου μιλάς έτσι; Πρόσεχε, γιατί παρεκτρέπεσαι και ξεχνάς τη θέση μου εδώ μέσα», είναι τα λόγια της και ξεσπάει άγριος καβγάς μεταξύ τους, ενώ λίγο αργότερα η Μιράντα λέει στον Ντίνο: «Δεν πρόκειται να την ανεχτώ άλλο. Δεν με ενδιαφέρει, ας με απολύσει».