Η Γη της Ελιάς (23/3): Αυτός κρύβεται πίσω από την απαγωγή του Μάνου - Σε κατάσταση σοκ Μαρίνα και Ισίδωρος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (23/3): Αυτός κρύβεται πίσω από την απαγωγή του Μάνου - Σε κατάσταση σοκ Μαρίνα και Ισίδωρος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, αφού βρισκόμαστε στον δεύτερο κύκλο και θα δούμε ποια θα είναι η κατάληξη ορισμένων πρωταγωνιστών οι οποίοι δεν θα βρίσκονται στον τρίτο κύκλο που ανακοινώθηκε.

Χθες 22/3 δυο κεντρικοί ηθοποιοί ανακοίνωσαν το τέλος τους δίνοντας spoiler, ενώ φήμες κυκλοφορούν και για άλλα πρόσωπα που έχουν αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Τι θα δούμε όμως στο σημερινό 22/3 επεισόδιο της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Όσον αφορά τώρα στο αποψινό επεισόδιο, η αγωνία είναι μεγάλη για την τύχη του Μάνου στα χέρια των απαγωγέων του (δείτε ποιος τον έχει απαγάγει). Από την άλλη ο Αλέξης σκέφτεται πολύ πονηρά μετά την απόπειρα δολοφονίας της Αθηνάς, αφού ξέρει πως ορισμένοι βρίσκονται στα ίχνη του για να τον κλείσουν φυλακή.

Επεισόδιο 135

Οσο περνούν οι μέρες και ο Μάνος βρίσκεται ακόμα στα χέρια των απαγωγέων, τα πράγματα δυσκολεύουν, ενώ η Αθηνά και η Ιουλία βοηθούν τον Ισίδωρο να συγκεντρώσει τα λύτρα. Στο μεταξύ ο Αλέξης, πονηρά σκεπτόμενος, πηγαίνει στην Αθηνά για να ζητήσει συγγνώμη. «Θεία, ήρθα να σου ζητήσω συγγνώμη που ήμουν τόσο απότομος μαζί σου. Δεν έπρεπε να σε χτυπήσω, ντρέπομαι», απολογείται, αλλά εκείνη τον πετάει έξω από το σπίτι της. Στο μεταξύ ένα δεύτερο βίντεο με τον Μάνο φτάνει στα χέρια του Ισίδωρου και της Μαρίνας, ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή.

Όσον αφορά τον Μάνο και την Μαρίνα να σημειώσουμε πως έχει κυκλοφορήσει σούπερ hot spoiler! Συγκεκριμένα, η Μαρίνα θα καταφέρει τελικά να μείνει έγκυος, ωστόσο το ζευγάρι δεν πρόκειται να χαρεί για πολύ αφού μια δυσάρεστη είδηση θα καλύψει την χαρά τους. Τι θα συμβεί με την μικρή Αγγελική, την οποία έχουν υιοθετήσει; Θα καταφέρουν τελικά να βρουν την ευτυχία στο τέλος - δείτε εδώ το spoiler.