Παγιδευμένοι: Ρήξη στην σχέση Δημήτρη και Άννας - Βγαίνει στη φόρα όλη η αλήθεια!

Οι εξελίξεις της επόμενης 27-28/3 εβδομάδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παγιδευμένοι: Ρήξη στην σχέση Δημήτρη και Άννας - Βγαίνει στη φόρα όλη η αλήθεια!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επόμενα 27-28/3 επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι (δείτε εδώ αν θα συνεχίσει του χρόνου ή όχι) καθώς η παρέα των παιδιών συλλαμβάνεται και η εμφάνιση ενός πτώματος θα φέρει τα πάνω-κάτω. Την ίδια ώρα το βίντεο του Άγγελου αθωώνει τον Αλέκο.

Οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στην σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδια 47+48

Το μυστικό της Aννας, για τον φάκελο που έλαβε, δημιουργεί τριγμούς στη σχέση της με τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης παίρνει το λάπτοπ της κρυφά και το πηγαίνει στον Ανδρέα. «Θέλω να δω τι έχει εδώ. Εχει κωδικό. Πρέπει να τον σπάσουμε». Οταν τα καταφέρνουν, βάζουν να δουν το βίντεο «φωτιά». Εμφανίζεται ο Αγγελος: «Δηλητηρίασα τον εαυτό μου και έκανα ολόκληρο σχέδιο για να με σκοτώσω. Οταν βγω από τη φυλακή θα είμαι νεκρός και ο δολοφόνος θα είσαι εσύ. Φαντάζομαι ότι τώρα ψάχνεις την αλήθεια. Είμαι περίεργος να μάθω πόσο μακριά θα πάει η υπόθεση μετά τον θάνατό μου. Είναι περίεργο να ξέρω ότι θα πεθάνω. Δεν περίμενες να το κάνω αυτό στον εαυτό μου, αλλά σε έβγαλα από μπελά. Τώρα σου άφησα μόνο ένα μεγάλο πρόβλημα που λέγεται “μπαμπάδες”. Θα έρθει και θα σε βρει αλλά θα σε βοηθήσει ο εισαγγελέας. Αντίο». Μόλις τελειώνει το βίντεο, Δημήτρης και Ανδρέας έχουν μείνει άφωνοι. Ο Δημήτρης είναι απογοητευμένος από την Αννα που του το έκρυψε.

Η σύλληψη

Η Αννα, προσπαθώντας να σταθεί στη Λίνα για το διαζύγιο των γονιών της, θα καταλάβει ότι κάτι κρύβει, αλλά δεν θα καταφέρει να ανακαλύψει πού έχει μπλέξει η ανιψιά της. Τα παιδιά συνεχίζουν το σχέδιο του Νώντα. Μια απρόσμενη, όμως, εξέλιξη θα τους μπλέξει ανεπανόρθωτα. Ο Ακης κλέβει τα λεφτά του χωρίς να το ξέρουν οι άλλοι. Μπαίνουν στο αυτοκίνητο και όταν η αστυνομία τους σταματάει για έλεγχο, εκείνος επιταχύνει και αρχίζει η καταδίωξη. Τους ακινητοποιούν και στην έρευνα που γίνεται, εκτός από τα χρήματα, θα βρεθεί στο πορτμπαγκάζ… κι ένα πτώμα. Ακης, Νεφέλη, Λίνα, Δανάη και Θοδωρής οδηγούνται στην Ασφάλεια, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες.

Διαβάστε επίσης: Ο Δημήτρης καλεί την Άννα στο νεκροτομείο και της ανακοινώνει πως... - Ασύλληπτος θρήνος στους Παγιδευμένους

Ο Σπύρος σε… αναμμένα κάρβουνα

Δημήτρης, Ανδρέας και Αννα θα ριχτούν στον αγώνα για να μάθουν την αλήθεια και να αθωώσουν τα παιδιά. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης παρακολουθούν την πορεία της αυτοκινήτου τους πριν συλληφθούν και η Αννα αναλαμβάνει την υπεράσπισή τους. «Φαίνεται ότι όσα λένε είναι αλήθεια», διαπιστώνουν μετά από τις ξεχωριστές ανακρίσεις που τους κάνουν. Τελικά βλέπουν το αυτοκίνητο του Ακη να σταματάει σε μια οικοδομή και να φορτώνουν ένα πτώμα το οποίο πιθανόν να συνδέεται με την υπόθεση που έχει αναλάβει η Ρούσσου. Ο μόνος που φαίνεται να γνωρίζει κάτι είναι ο Ακης, ο οποίος και κρατείται. Ο Σπύρος είναι και πάλι σίγουρος ότι ο Θοδωρής είναι ένοχος. «Δεν έκανα τίποτα», του λέει ο γιος του αλλά αυτός δεν τον πιστεύει. Εχει, όμως, κι άλλον έναν γρίφο να λύσει. Ποιανού είναι το αποτεφρωμένο πτώμα; Μήπως είναι του Κοσμά; Αυτή η σκέψη δεν τον αφήνει να ησυχάσει.

Η απειλή

Ο Δημήτρης μετά την ανακάλυψη του βίντεο του Αγγελου, το πηγαίνει στον Σταύρο. Εκείνος, μετά από αυτό, είναι υποχρεωμένος να τον αφήσει ελεύθερο. Η αποφυλάκιση του Αλέκου θα πιάσει την Υβόννη απροετοίμαστη. Είναι σίγουρη ότι ο Αλέκος δεν πρόκειται να ξεχάσει ότι εκείνη είπε ψέματα και τον οδήγησε στη φυλακή. «Σε παρακαλώ. Δεν ήθελα να σου κάνω κακό. Η Αννα τα σκέφτηκε όλα. Εκείνη με πίεσε. Δική της ιδέα ήταν», του λέει για να δικαιολογηθεί και να σωθεί. Εκείνη τη στιγμή ο Σταύρος τηλεφωνεί στον Αλέκο να πάνε από την εισαγγελία. Τους δείχνει το βίντεο του Αγγελου. Η Υβόννη μπροστά σε αυτή την αποκάλυψη καταρρέει. Ο Αλέκος όμως ρωτά τον Μάρκο: «Πότε ήρθε αυτό το βίντεο;». «Γιατί;», ρωτά κι εκείνος με τη σειρά του. «Είμαι σίγουρος ότι η Αννα το είχε στα χέρια της πριν μπω φυλακή. Θα μου το πληρώσει αυτό πολύ ακριβά. Θα με δει όπως δεν με έχει δει μέχρι τώρα», είναι τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης: Νεκρός ο Δημήτρης - Στην φυλακή η Άννα για την δολοφονία του