Σασμός (30/3): «Ήρθαμε να...» - H σκηνή με Καλλιόπη και Μαρίνα στο νοσοκομείο που θα φέρει αναστάτωση

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (30/3): «Ήρθαμε να...» - H σκηνή με Καλλιόπη και Μαρίνα στο νοσοκομείο που θα φέρει αναστάτωση

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 30/3 επεισόδιο της σειράς Σασμός που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία - όσον αφορά την τηλεθέαση - μέσα από τη συχνότητα του ALPHA για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Σήμερα, θα δούμε μια σκηνή στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Αντώνης, ανάμεσα στην Καλλιόπη, τον Παύλο και την Μαρίνα που θα φέρει αναστάτωση στα social media και ειδικά στο twitter με τους χρήστες για ακόμη μια φορά να δίνουν ρεσιτάλ.

Η Καλλιόπη θα συμπαρασταθεί στην Μαρίνα γιατί νιώθει τον πόνο της (αφού έχει χάσει και η ίδια τον άντρα της) ή γιατί φοβούνται κάτι με τον Μαθιό; Δείτε σε ποιανού τα χέρια θα πέσει το όπλο με το οποίο σκότωσε τον Στεφανή.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς ρου ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 107

Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη εξέλιξη. Πιο συγκεκριμένα, πηγαίνει στο μέρος όπου είχε θάψει το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή και αυτό λείπει. Κρύος ιδρώτας θα αρχίσει να τον λούζει, ενώ θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί ποιος από το περιβάλλον του θα μπορούσε να σκάψει σε εκείνο το σημείο για να βρει τα πειστήρια του φόνου.

«Ηρέμησε γιε μου και τίποτα κακό δεν θα συμβεί», του λέει η Καλλιόπη, αλλά εκείνος φοβάται μήπως πίσω από την κίνηση αυτή κρύβεται ο άντρας που εδώ και καιρό προσπαθεί να τον καταστρέψει με κάθε τρόπο, δηλαδή ο Ευθύμης Φαρμάκης. «Δεν μπορεί να ξέρει εκείνος πού είχες κρύψει το όπλο. Κανείς δεν ξέρει πέρα από εμάς. Είμαι σίγουρη πως αυτός που το βρήκε, το βρήκε τυχαία και δεν ξέρει καν ποιος το είχε στην κατοχή του», του εξηγεί, όμως το μυαλό εκείνου κάνει χίλιες σκέψεις. Ξέρει πως αν έχει τύχει να πέσει στα χέρια του Ευθύμη το μοιραίο όπλο, τότε όλα θα γίνουν γνωστά και θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή. Προς το παρόν αναλαμβάνει δράση με την Καλλιόπη.

Δείτε επίσης: Αποχωρεί από τον Σασμό του ALPHA και πάει σε νέα σειρά του ΑΝΤ1

Η Μαρίνα περνά κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο στο πλευρό του Αντώνη, με τους γιατρούς να μην της δίνουν και μεγάλες ελπίδες για ανάκαμψη, ενώ η Νάντια φεύγει οριστικά από το σπίτι των Σταματάκηδων. «Ευχαριστώ για όσα έκανες για εμένα, Βασιλική μου. Μου στάθηκες σαν πραγματική μητέρα και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω ότι εκτός από το σπίτι σου μου άνοιξες και την αγκαλιά σου. Ηταν τιμή μου που μπήκα στο σπιτικό σου. Θα το θυμάμαι για πάντα», θα της πει φεύγοντας και η γυναίκα του Μαθιού θα της θυμίσει πως το σπίτι της είναι πάντα ανοιχτό για εκείνη. Η Νάντια φεύγει με την πεποίθηση ότι δεν θα χρειαστεί να επιστρέψει ξανά, όμως δεν ξέρει πως την ακριβώς επόμενη στιγμή, η ζωή της θα έρθει πάλι τούμπα. Και αυτό γιατί ένας εφιάλτης από το παρελθόν της θα της χτυπήσει την πόρτα.

Ενας εφιάλτης που ακούει στο όνομα Γιώργης (Θοδωρής Προκοπίου) και είναι ο πατριός της. «Τι θες εσύ εδώ;», θα τον ρωτήσει όταν τον δει ξαφνικά μπροστά της και ο Γιώργης χωρίς υπεκφυγές θα της απαντήσει: «Αυτό που μου αξίζει, φυσικά. Σε μεγάλωσα, χάλασα πολλά λεφτά για να μη σου λείψει τίποτα και τώρα θέλω να τα πάρω όλα πίσω στο ακέραιο. Εμαθα άλλωστε πως βιολογικός σου πατέρας ήταν ο Στεφανής Σταματάκης, άρα όλο και κάποιος από εκείνους θα μπορεί να σου δώσει για να με ξοφλήσεις». Η Νάντια του λέει να σηκωθεί να φύγει και να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά, όμως εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να της κάνει τόσο εύκολα το χατίρι. Εχει μυριστεί χρήμα και δεν θα φύγει αν δεν γεμίσει πρώτα τις τσέπες του.

Ο Ευθύμης ερευνά τα όσα έμαθε από το γράμμα του Κώστα, ενώ ο Τόλης θα έχει έναν απρόσμενο επισκέπτη στην καντίνα. Ο Μανόλης αποφασίζει, με την παραίνεση του Παύλου, να αντιμετωπίσει τον Φαρμάκη στα ίσα, όμως στην πραγματικότητα ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό και η αντίστροφη μέτρηση γι’ αυτόν μοιάζει να έχει ξεκινήσει.

Πότε σταματάει για Πάσχα η σειρά;

Πιο συγκεκριμένα, από την Τρίτη 11/4 σταματάει η προβολή του και ο λόγος δεν είναι άλλος πέρα από το γεγονός πως ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα πριν το Πάσχα και το κανάλι έχει αποφασίσει να μπει στο κλίμα, επομένως το δραματικό σίριαλ, δεν θα ήταν σωστό να συνεχίσει να παίζει στο "γυαλί".

Στη θέση του, όμως, θα προβληθούν διάφορες ταινίες. Την Μεγάλη Τετάρτη θα προβληθεί η μεταγλωττισμένη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων "Σρεκ ο τρίτος", ενώ την Μεγάλη Πέμπτη ο σταθμός θα προβάλλει την ελληνική ταινία "Η Ψεύτρα", με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τέλος, τη Μεγάλη Παρασκευή, μέσα στο κλίμα των ημερών, θα προβληθεί η ελληνική ταινία "Μια ζωή την έχουμε", με τον Δημήτρη Χορν.

Σασμός