Η Γη της Ελιάς (2/4): «Ξέρω ποιος πήρε την καρδιά του Κίμωνα» - Η σκηνή που θα "λυγίσει" τους τηλεθεατές

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (2/4): «Ξέρω ποιος πήρε την καρδιά του Κίμωνα» - Η σκηνή που θα

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 2/4 επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Ο Στάθης ανησυχεί για Φίλιππο και Βασιλική, ο Αρης συνεχίζει να λέει ψέματα στην Εύα, ενώ ο Αποστόλης με την Αναστασία περνούν χρόνο μαζί στο σπίτι.

Οι σημερινές 2/4 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 143

Ο Στάθης ανησυχεί μήπως ο Δημοσθένης μάθει την αλήθεια για τον Φίλιππο και την Ειρήνη, γνωρίζοντας ότι θα ξεσπάσει έντονα στην Ασπασία. Την ίδια ώρα η Δήμητρα δίνει όλο και μεγαλύτερο ερωτικό πάτημα στον Κυριάκο, θέλοντας να τον παγιδέψει, ενώ η Μυρτάλη προσλαμβάνει τελικά την Αντωνία στο εργαστήριο.

Δείτε επίσης τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας πριν προβληθούν στην τηλεόραση!

Ο Αρης συνεχίζει να λέει ψέματα στην Εύα για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, ενώ την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης ασκεί πίεση στον Κωνσταντίνο ώστε να συνεχίσουν τις παρανομίες, αλλά ο Κωνσταντίνος αρνείται κατηγορηματικά: «Ούτε να το σκέφτεσαι. Εγώ έχω τελειώσει για πάντα με αυτά. Ηδη χάλασα την οικογένειά μου και τη ζωή μου. Καταστράφηκα, Δημοσθένη, αλλά μέχρι εδώ», του ξεκαθαρίζει. Την ίδια ώρα ο Αποστόλης με την Αναστασία περνούν χρόνο μαζί στο σπίτι, ενώ η Αλκμήνη εξομολογείται στην Αντωνία: «Θέλω να σου πω ότι κάποια στιγμή και για αρκετό διάστημα είχα αισθήματα για τη Δήμητρα. Ημουν ερωτευμένη, αλλά να ξέρεις δεν έγινε ποτέ τίποτα. Η Δήμητρα ήταν ξεκάθαρη από την αρχή», της λέει και η Αντωνία δείχνει αρχικά ότι δεν την πειράζει.

Η Ευτυχία χαρούμενη που ετοιμάζει τον γάμο της με τον Γιώργη, πηγαίνει μαζί με την Αννα για να διαλέξει νυφικό. Στο μεταξύ η Δήμητρα εντοπίζει κι άλλες μελανιές στο σώμα της μικρής Φιλιώς και ζητάει από τον παππού της: «Μη χάνουμε χρόνο, πρέπει να κάνετε αμέσως καταγγελία». Στο μεταξύ, ο Φίλιππος βοηθάει την Ειρήνη να φύγει κρυφά από το σπίτι της, ενώ η Βασιλική είναι κάθετα αντίθετη με την απόφαση του Φίλιππου να βοηθήσει την Ειρήνη: «Αν το μάθει ο θείος μου ότι την βοήθησες να το σκάσει θα γίνει χαμός και θα κινήσει μαζί υποψίες, δεν το καταλαβαίνεις;», του επισημαίνει.

Δείτε επίσης: «Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» - Την αφήνει σύξυλη!

Φόβος για την υγεία της Ισμήνης - Δυστυχώς...

Όσο φτάνουμε προς το τέλος του δεύτερου κύκλου τόσο πιο καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις. Ερωτικά σκάνδαλα, χωρισμοί, γάμοι και θάνατοι θα είναι μερικές από τις σκηνές που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια.

Βέβαια, δεν θα μείνουμε μόνο σε αυτά. Όπως έχει ανακοινωθεί αλλά όχι επίσημα, η σειρά θα βγει στον αέρα και με τρίτη σεζόν. Βέβαια, ορισμένοι ηθοποιοί θα μας αποχαιρετήσουν οριστικά φέτος - δείτε δυο από αυτούς.

Μέχρι ωστόσο να φτάσουμε στο σημείο να δούμε τα φινάλε των πρωταγωνιστών, θα μας απασχολήσει έντονα - μεταξύ άλλων - και ο χωρισμός της Ισμήνης με τον Κωνσταντίνο, λίγο μετά τον γάμο τους. Η κόρη του Λυκούργου έμαθε για την διπλή ζωή του άντρα της.

Ανακαλύπτοντας το κινητό του, έμαθε τα πάντα για την μαφία του Δημοσθένη. Δηλαδή για τα ναρκωτικά και την διακίνηση που κάνουν τόσο καιρό...

Έχοντας επιστρέψει στο σπίτι του πατέρα της, η Ισμήνη κλείνεται όλο και περισσότερο στον εαυτό της. Παρόλο που λέει πως δεν την έχει επηρεάσει ο χωρισμός της με τον Κωνσταντίνο, κανείς δεν την πιστεύει. Μάλιστα, δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου της. Το "μότο" της είναι πως χώρισαν λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Μπορεί να την πρόδωσε, όμως τον αγαπάει ακόμα. Βέβαια, είναι κάτι που όπως είπε στον ίδιο θα της περάσει... Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες θα αργήσει να γίνει αυτό...

Δείτε επίσης: Η χαρά τους "μαυρίζει" - Η Μαρίνα μένει έγκυος όμως δυστυχώς...

Όπως αναφέρει spoiler, η Ισμήνη καταρρέει καθημερινά ψυχολογικά και υπάρχει φόβος να πέσει σε κατάθλιψη. Ο Λυκούργος, βλέποντας την τρέμει στην ιδέα. Δυστυχώς, τα πράγματα είναι δύσκολα.